Tuesday, May 29, 2012

t.u.d.u.n.g

ASSALAMUALAIKUM

sekarang ni mcm2 fesyen tudung dok ada kan
tp nureen masih tetap setia ngan BAWAL hehehe
saja nak wat n3 ni - koleksi ellesya bertudung 
jom layannzzzz











anak mummy & daddy dh besar
:)


21 comments:

kasihredha said...

comeyyy

Nens Collection said...

ololo...comelnye..jernih je raut wajah kalo anak2 kecil bertudung..;)

fazrulnoor said...

comelnyer lahhhh sgt2

el said...

aku x suka sgt tudung bawal
nak kena iron tu ssh benau
tp kalo muka kuruih cam hang oklah pki
kalo bolat cam aku...hahahahah lagilah bolatttt

Sidratul Muntaha said...

yup
same goes to me..
suddenly I noticed my girl already 2 yo?!!
rasa mcm la aritu baru je layan ngopek dia..kelek2..
aihh..

* ellesya kind cute in pink!kawaii banget!

manja209 said...

comey ely bertudung..kiut gitu :)

syazie blog said...

pakai tudung pink p pasar malam...:)

LYAfrina said...

alahai..comelnyerrr...
lya pon smpai skarang still suka tdung bawal...

wantie said...

boleh jadi model tudung ni. elly memang cute

Gieyana said...

comelll! :-)

Fieza79 said...

hamboihh manis nya elly...blh jd model tudung bdk ni..sesuai sgt..

Qhaifa Nur said...

comel sangat-sangat....
kalau aeish tak sampai 2 minit dah buka...

|| NaFiRaa || said...

comelnye..
banyak jugak koleksi tudung elly..:)

KhaiRin : anies said...

pasni akn dtg offer drpd ariani, hijabista, pearl haya... ;-)

Bui Junaidi said...

MCM2 GAYA ANAK DARA NUREEN NI..

wan nurul hezrina said...

alo lo lo tomeinyer dier..suka ek elly pakai 2dung?cumil!

Myra Jay said...

Comelnyer Elly pakai tudung :)

AnneRaini said...

comel sungguh si ellesya ni ...
pndinye bergaya..

IntaNBerliaN said...

comel sgt2 ellesya ni bertudung :-)

watyz said...

come nyer....

Che Rosliza Che mat said...

Cekcinya pakai tudung hihihi

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011