S.U.S.U formula

ASSALAMUALAIKUM..

alhamdulillah ellesya sekarang dh 3tahun 9bulan
nureen berjaya menyusukan ellesya selama 2tahun 2 hari
tapi susu tepung tetap ada kan
kami tak pernah bertukar susu dari ellesya kecik smpi sekarang kecuali masa warded 2thn lepas sebab ellesya cirit birit yg terok so doc saran bg susu pediasure
ituew pon abes je 1 tin ellesya dh ok & kami continue balik ngan yg asal
susu apa yg ellesya minum smpi sekarang??

susu ni, beli byk2 wat stock heee
S26 wyeth - alhamdulillah, memang sesuai ngan dia
dah stage 4 pon..
susu ni biasanya nureen tak beli kat pasarraya sbb agak mahal
nureen akan beli kat satu farmasi di jitra kedah sebab harganya jauh lebih murah dari pasaraya di penang ni
hope emir nanti pon akan mewarisinya

ellesya 4 bulan masa cuti2 malaysia ke genting dec 2008

kat umah tgh tgk crita cartoon..
mcm2 aksi dia

nureen mintak ellesya posing sbb nak masuk contest cute mum suatu ketika dlu..



lama nureen sepi bkn bz berpantang tp internet kat kg ni baru ja ok hari ni.. tu yg terus on9...
InsyaALLAH esok baru nureen update crita terkini yerr... n3 ni yg ada dlm draft ehhehe


Comments

MRS. K said…
hadif pon minum susu ni
eima said…
susu mahai ni ....
fahim dulu penah try tp sembelit waktu umur 1 tahun ...so tukar kpd sustagen1+
Fieza79 said…
errkk nureen..dulu ellesya mnum susu ibu cmpo2 dgn formula ehh..?
Nens Collection said…
ammar minum dugro jek..sesuai je nmpk..;)
mamalieyna said…
susu ni mahai ni..hehe~ tp mmg terbaeek la kan utk anak membesar dgn jayanya~

ohho..ptt lama sepi jer.. tp eina pun dh kurang berBW..kurang kesempatan..huu~
iizza said…
anak iza minum lactogen jer dulu..nampaknya sesuai xde sembelit ataupn cirit birit
Qhaifa Nur said…
tak pernah beli susu jenama nih...

sukanya tengok ellesya minum susu .....siap berposing lagi...
Kakzakie said…
Bila line dah ok dapatlah tengok ellysa dgn baby :)
el said…
anak2 aku dua org dulu x bf..sbb taim tu x bape tau sgt psl bf..so setahun mmg mnm susu mahai..msok dua tahun baru tuko susu murah dutch lady...
tp anak no. 3 ni still bf..harap2 pas putus bf ni leh lah share2 ngan sibling yg lain..jimat skit hehe
Salina@IbuAqil said…
Rindunya dkt Kakak Elly.. ;)
Nureen sihat?!
Baby sihat?!
TC yer.. ;)
wantie said…
Try jugak susu ni tuk Allesya that dat. tapi dia tak mau la pulak.
Memang dia lebih suka Susu Cap Gantung ibu dia. hehehe..
merah dutchlady jer..pernah try lain sembelit...tapi dulu2 mama nurul kata nurul minum s26 nie=)
|| NaFiRaa || said…
delisha minum susu dutchlady.. alhamdulillah x de masalah dgn dia..:)
LYAfrina said…
asya msa baru lahir dulu minum bebelas..pastu tuko snow sbb sembelit.. last2 tuko lactogen.. pastu ok.. bila dh ok tu.. tuko sustagen plok...
LYAfrina said…
nureen..lya nk pos something ni kat add mana yer?? hadiah y lya beli kat elly dulu pon still ada dlm simpanan lya lg ni.. igt nk pos skaligus la... nnti nureen bg email add yer...

lya_afrina@yahoo.com
fieda said…
maira la ni minum sustagen..
balqis pernha minum susu ni, ok jugak tapi masa tecik dulu je pastu minum Enfa....bukan main lagik anak dara ni posing bagai
Izan Ishak said…
wahhh... banyak stok susu elly...

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017