Thursday, April 26, 2012

keinginan ellesya termakbul jua

ASSALAMUALAIKUM


lama jgk kami berkira2 dan akhirnya
masa nureen berpantang hari ke 2 di jitra kedah
daddy & ellesya kuaq mencari
blk ja ptg tue ellesya terus masuk bilik nureen

Ellesya : mummy2.. daddy beli galaxy tabs kat ellesya
Nureen : ya?? suka tak?
Ellesya : suka sgt, clr merah
Nureen : knape x ambik purple?
Ellesya : purple x dak.. merah pon sya suka

rezqi ellesya di bulan april
sbb TM kan baru dpt bonus bln ni
x mcm org lain dpt ujung thn tp kami dpt bln 4 setiap thn

masa ellesya tunjuk kat nureen mana sempat snap gambar so bila blk baling baru berkesempatan
mmg khusyuk kan dia
tp ellesya tak 100% tumpu main ja




main sama2 ngan daddy

gaya gimnas main tabs

hhhahaaa gimnas terbalik sudahhhhhhhh..........


23 comments:

Kakzakie said...

Suka bukan kepalang dah dapat idaman kalbu..:)

LYAfrina said...

seronokla elly...nnti msti asyik ngadap tab aje... teringin gk nk beli tuk asya..

Anum said...

seronoknya dia

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bukan main suka lagik dia ye

Fieza79 said...

wahh kemain suka la cmtu...seronok dia...dpt adik..dpt tab..hehee..

el said...

ha jgn asik nak main games je tau..jaga adik jugak eh..jgn abaikan dia hehehehe...

Nens Collection said...

wahhh sonoknye..pasti ellesya gumbira
ellesya anty nk pinjam 2 hari..haha

KhaiRin : anies said...

nk try gak la men tab ikut gaya gimnas ellesya... tp x nk la smpi tertonggeng gitew hehehe

|| NaFiRaa || said...

sonok lah elly dapat tab.. tak yah dah berebut ngan mmummy daddy lagi..hehehehe

cantek kaler merah~

wantie said...

wah.. bestnya elly dapat menda tu. jeles mak cik ni tengok kamu main angry bird tu. nak main gak.. nak main gak...

eima said...

wahhhh best tu ... ellesya achik eima main level angry bird seasons tu pun tak lepas lagik nak oi ... tak penah menang lagi utk yg elesya main tu ... huhu dah fed up dah pun ...

Gieyana said...

sonok dier...bdk2 mmg pdai..sm mcm anak aku gak tu...

amiey lee said...

hee sonokkk ellesya dpt tab...

Imah Dinor said...

wah kegembiraa bganda...dpt baby boy, dpt galaxcy tab lg...tahniah.....

manja209 said...

wah...untungnye ely dpt glxy tab fre...jom lyn angry birds :)

Salina@IbuAqil said...

Pasni duk ngadap tu ja lah.. ;)
Main elok2 ngan daddy ye elly..\jgn rebut2.. ;)

Aleyn said...

Wah..kecik lagi dah ader Tab...bestnyer...bertuah anak2 sekarang

dhiera said...

seronok betul ellysa~

iizza said...

bestnya dia dh dapat galaxy tab..untie iza x dpt2 lagi ni..hehe

wan nurul hezrina said...

nampak suka benar dia ngan g tab tuh..khyusuk toll main

IntaNBerliaN said...

wah bestnya ellesya.. siap ada tab lg :-)

fieda said...

elly dah ada tab sendiri...behnyer..

watyz said...

amboi.. kemain dpt tab yer. auntie pon xde tab tau... hehhehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011