Tuesday, April 10, 2012

honeymoon at K.A.S.H.M.I.R - part two

ASSALAMUALAIKUM

bersambung kita pasal kashmir yerr
hari berikutnya, dari india kena la naik flight nk pegi kashmir
perjalanannya hampir 1jam

di kashmir cuaca agak sejuk, ala2 cameron highland g2

sampan yg abah & mak naik utk ketempat penginapan

wahh... relax nmpk

ni la tmpt penginapannya
sebuat boat kayu yg cantik
jom tgk bhgn dlmnya

pelbagai ukiran kayu

bersarapan di dalam boat

ni yg buat anak, menantu & cucu2 jeles ni
abah & mak main salji
perghhhh

sejuk tp mak ngan abah x pakai sweater pon
mmm... nak tgk artis bollywood x???
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
taraaaa....

hahaha... 

harus bergambar kenangan kan



Kata abah, ni Al-Quran lama yg ditulis sndiri dengan tangan



abah kata tak berani nk beli kuih muih kat sana takut x sesuai dengan perut hehhee

sejuk mata memandang kan
tgk bunga2 kat bawah ni
segar betol...



last pic di sana
muka mak dah nmpk letih sgt
merata berjalan kan

apa yg kami dpt??
kain pasang cotton utk nureen yg maroon tue
set pen yg disalut ngan manik2 untuk ellesya
dan 3 keychain taj mahal untuk nureen asben & ellesya

sronok tgk mak & abah honeymoon :)


24 comments:

Zie said...

Wah romantiknya mak ngan abah nureen ni... syok main salji gitu

LYAfrina said...

wah..seronok dia org bhoneymoon..kmain lg bergolek kats alji tu/...

aii..cantiknya bunga tulip

LYAfrina said...

wah..seronok dia org bhoneymoon..kmain lg bergolek kats alji tu/...

aii..cantiknya bunga tulip

Anum said...

sweet couple..

Pink Lavender said...

seronoknyerr berjalan2...
ladang tulip!!nak pegi juga...

Nens Collection said...

bestnye...romantik ler mak n ayah nureen..sporting jek bergambar..mmg terbaik ler..;)

eB ezrin said...

wah mcm honeymoon g2 :)
sweet :)

Fieza79 said...

mmg jeles habis lah tgk part main salji tuu...aduhh bungaan segar2..best nya...

sporting mak ayah nureen mau nk begamba mcm tu..byk gak tu gamba kenangan...

Afida said...

kelas gituuu...pose tang salji tu yg mahai tuuu :D

KhaiRin : anies said...

psssttt nureen... bleh tanya..brape harga pakej ni? lately tgk ramai yg berubah angin pergi JJCM kt india/kashmir ni...

eima said...

sronok tgk wlupun dah tua² stil peluk2 lagi kan....

wantie said...

wah.. wah.. tetiba kak t teringat filem bobby. peh ley tum peh ley tum.. tum.. tum..tum...
muahahaha....

gambar peluk peluk tu mcm dimple kapadia ngan rishi kapoor gitew,

Bui Junaidi said...

WALAWEH..BUNGA TULIP TU CANTIK SANGATLAH...SERONOK TENGOK GAMBAR DIA ORG..LOVING KAPEL LAH

Masya said...

wahh terujanya tgk pg honeymoon.. bestnya dapat main salji...

Anonymous said...

upload lg...
wei..kain cotton utk aku x dak ka?

하니 said...

lupe...komen atas ni dr ummul ^_^

~diAhOntHeblOg~ said...

wowowow...terbaek laa itu salji!!!!!
bila la nk merasa eh..

kasihredha said...

seronok
jomm nureen lepas ni kita pi sana pulak :)

Yan pun tengah kat sana sekarang ni

iizza said...

hi nureen..thanks ingat iza lagi..^_^

best tengok keluarga nureen bercuti x teringin ker nk ikut sekali..
nampak romantik diorg..:)

manja209 said...

sronoknye tgok mak abh ang g hnmoon
sweet sgt..bes dpt men salji kn :)
cntik bunge tulip..erm

fieda said...

mmg teruja betul tgk dorang la nureen.

geez said...

terbaik...pasangan yang bahagia..

MamaEma said...

romantik abah dan mak nureen..posing sakan atas salji

wan nurul hezrina said...

wahhh seronoknya ada kat sana=)tapi mmg btul cinta sejati nampak nih.sungguh romantik pakcik n makcik=)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011