kakak penyanyang

ASSALAMUALAIKUM

sygnya ellesya pada adiknya emir
setiap hari nak ribakan emir

dibelainya rambut bb emir

x lepas tue walaupon mata kelain


sweet :)

hari berikutnya
bangun ja tdoq nk riba emir lagi


nak pakai headband pon tetap x nak lepaskan emir

sebelah malamnya

mana nureen ya? hehhee

emir ada kuning cikit maklum la nureen ni darah 'O'
letak alor vera di dahi

taraaaa..... eh nmpk kurus la hehehe
perasan tol

hari ke 5 - masa ni tgh bersiap2 nk g clinic check kuning

hari ke 6 - dah siap nk bawak balik baling 
nureen berpantang di kg





Comments

MRS. K said…
comelnyeeeeee dua beradik nih!
Kakzakie said…
Kulit dah mula licin ye Nureen. Baby cepat je dah lain. Pandai Elly riba adik ye:)
mamalieyna said…
tahniah~

waaah si kakak...sayang beno la kt adik emir kan///sweet...^_^
Anum said…
comelnya
tahniah2..
bestnya ada baby
mummy_ayu said…
kan dah cakap...mesti Elesya sayang sgt adik dia...alahai..so sweet kak long yg sgt caring & loving...
eB ezrin said…
cuteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sgt :)
Aya Ariel said…
ehhh..dah deliver ke??
seronok nye dapat cium bau baby..
tak sabar nak tgu baby kita pulak..lambat lagi..huhu..

sonoknye dapat sepasang kan..harap2..3rd baby aya nih mintak2 lah boy pulak..huhu..anyway..tahniah yer nureen..pantang betul2..nanti baru lah gojes..hehe..

btw..nureen deliver normal ke czer?
IntaNBerliaN said…
ololooo ellesya ni.. comel sungguh.. mmg kakak yg baiklah.. harap ank sy, si alisha tu pun akn jd akak yg baik jugak... :-)

kalau mcm skrg ni, alisha xleh jumpa baby.. mesti nak ciumlah.. nak suh duduk atas ribalah.. nak peluk lah.. sk sgt dia dgn baby..

hari2 suruh sy pasang video baby.. padahal video baby yg dia tgk tu, video time dia kecik2 dulu..hihii
Fieza79 said…
betapa teruja nya elly bila adik dah depan mata...

sedap nya bau baby yg msh dlm hari ni kan..
watyz said…
alahai sweet nyer...
wantie said…
so sweet 2 beradik ni. mesti sayang giler elly kat emir kan..kan.. kan..

ada tak org dok ngusik ngusik nak ambik adik dia?
majuk tak dia?
LYAfrina said…
sweetnyer..
bgus elly..pndai jagaa adik yer
|| NaFiRaa || said…
sayangnye kat adik dia~
maszmadi said…
sweetnyer ellesya, sayang adik emir sangat2 yer, jaga adik bebaik tau..
eima said…
tahniah dear .. seyes ly aku tatu pun ko dah bersalin dear .. seminggu bercuti alisha aku tak sihat ...tak sentuh tenet ....

ongrats again dear ... he's cute ... ellesya kena jd kakak yg baik ok syg ....
selamat pagi sahabat..

sedikit berbagi inspirasi pagi..

"belajar dari filosofi semut:
sesibuk apapun ia mencoba bertanya tentang kabar saudaranya atau hanya sekedar melempar senyum.
sebab senyum adalah hiasan terindah dari setiap raut muka seseorang.."

sudahkah anda tersenyum dengan saudaramu?

mari berbagi semangat pagi serta senyum terindah kita untuk meyambut pagi hari yang indah ini..
kami tunggu kunjungannya ya http://www.nolimitadventure.com/
Bui Junaidi said…
TAK NAK BERENGGANG LANGSUNG DIA YER..
Nens Collection said…
muka cam kakak elesya jgak..hehe..comelllnyeee
tahniah nureen!

wah, langsung x berenggang ellesya ngan adik baby yer..
kak long yg baik ghitu.. =)
kasihredha said…
so sweet
semoga Elly mjadi kakak yg baik
MamaEma said…
si kakak berjaga untuk adik yer...bagus kakak
alahai sejuknya ati tgk..merah ganas,nurul tkut nk kasi sofia.huhu
el said…
aku darah A..tp still 3 org anak aku sure ada kuning..tp sat ja lah 2 3 hari dah ok
iizza said…
sweetnya tengok diorg..
fieda said…
aseronok elly dapat adik..jaga adik bebaik tu ye..
fieda said…
aseronok elly dapat adik..jaga adik bebaik tu ye..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017