Wednesday, April 18, 2012

ellesya & cadbury

ASSALAMUALAIKUM

jumaat lepas ellesya terjah queensbay ngan mak long (sil)
ada jualan & game cadbury
siap boleh photogenix lg

nureen balik ja kerja terus framekan gambar ellesya ngan frame yg kami dpt contest dlu
jom kita layan ellesya wit cadbury d queensbay










bila ellesya ckp sejuk, so dpt la sweater & sluar baru
suka la tue
tp byk gambo ellesya mcm segan2 nk bergambo
malu kot, sil ckp ramei org, ellesya pon mcm segan jgk
so mlm tue kami kenduri cadbury la hehehehe


22 comments:

LYAfrina said...

serononyer elley mgmbor dgn maskot cadbury..

nureen..pekabo arini??? x sabar nk tgk pic baby :-)

mamalieyna said...

malu2 tapi mau ye..hee~ cute~

sedapnye cadbury,,,nyum..nyum..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah cutenya dia, dah besaq makin pandai posing2 ek...

Kakzakie said...

Coklat siapa tak suka... Suka tengok elly walau malu masih boleh posing lagi:)

Zie said...

bestnya dia... dapat baju baru

Nens Collection said...

anty takut kalo bergambar ngn mascot2 ni..tp suke tgk..hehe..bile nk publish gambar baby..mst comell..hehe

Anum said...

wow
she love chocolate

Fieza79 said...

elly malu ye...ttp cute!

bila nk upload gamba bby..

Kamsiah said...

salam
mak aiii...seksi meksinya anak dara sorg ni hehe...putih gebu...

KhaiRin : anies said...

mcm kt tmn tema coklat ;-)

~diAhOntHeblOg~ said...

wahhhh...bukan main lg die..posing malu2 kucing hehehe...dah besar anak dara ko!

el said...

kiut elly ngan kepak fly tu
cadbury tuk aunti ada x hahaha

wantie said...

mesti banyak dapat cadbury. siap leh kenduri la gi tu. marveleslahhhhhhhh

Afida said...

wahhh....meriah btoi gambar...suka sgt tgk :D

|| NaFiRaa || said...

amboiii...macam2 gaya posing..:)

Salina@IbuAqil said...

comelnya dia..
putih bersih muka dia..

iza said...

ellesya dh jadi princess la..^_^

iizza said...

ellesya dh jadi princess la..^_^

Imah Dinor said...

makin besaq makin comei noh...nureen dah besalin ka.....bila..?

Myra Jay said...

Bestnyer... :)
Comel Elly pakai Crown tu ;)

Myra Jay said...

Bestnyer... :)
Comel Elly pakai Crown tu ;)

watyz said...

x bape makan cekelat la...hehehe
amboi anak dara kemain minum susu gaya itu... hehehhe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011