yg dinanti tiba jua

ASSALAMUALAIKUM

yg dinanti tiba jua
isnin mingu lepas, hampir 2 bln kami nantikan
nureen dpt info dr fieda
terus book 
daddy balik belikan batery baru ellesya bersemangat nk main

muka xcited ellesya

apa la yg diborakkan 2 beranak ni

dpt ellesya belajar abc, dgr lagu

smpi kemeja mkn tau
spegthhi tetap dihati, ellesya 2 3 minggu ni kurang mkn nasi
so nureen msk faveret food dia
dah selesai mkn...............

daddy plak yg terlebih xcited tau

ellesya hanya memerhati
nmpk tak lutut daddy tue???
luka masa main bola weekend lepas la.. berguling atas padang

ellesya dh boring ke tgu daddy main
tapi kejap je ellesya main, sbb dia kata ni ipad mainan la, sbb x leh gerak2... hahhaha

* kami pon tgh berkira2 kalau bleh nk belikan 1 utk ellesya, masa tgh dok test kat dlm carefour rabu lepas, tetiba rasa gegaran, pastu ramei berpusu2 lari turun bawah, ropanya mmg ada tsunami di acheh.. alhamdulillah kami selamat :)

Comments

kasihredha said…
nureen pun sempat rasa gegaran ye...semoga x de apa2 kan.

syok tengok elly makan
eB ezrin said…
hik3....
aerish pn g2 la.. hu3
x mo syg mama kalox blikan real ipad...
bygkan? ;(
ps: eB x der fb la dear :)
Salina@IbuAqil said…
1stly TAHNIAH dear Nureen, hubby & Big Sister Elly atas kehadiran insan yg dinanti2.. Moga Nureen & baby dlm keadaan sihat walafiat.. Selamat berpantang dear.. :D TQ sbb sudi sms ina bgtau berita gembira tu.. Kami tumpang gembira jgk.. Amboi!!! Elly kan main lg dia excited dpt iPad.. Nanti leh Aqil men sesama erk.. Hi3!!!!
Nens Collection said…
tahniah sis..selamat berpantang..baby boy ke gerl..;)
Kakzakie said…
Eh... baca N3 ni tak kata pun dah deliver and another 14 days to go betul ke Nureen dah deliver?

Ipad ini utk anak-anak usia Elly ok juga boleh belajar...
Anum said…
wow best gak nie
tahniah sis
KhaiRin : anies said…
ramai juga yg beli beli benda ni ya...
Tahniah!! dapat baby baru selamat berpantang...
|| NaFiRaa || said…
Anis pon dh pandai mintak dah.. tapi mcm malas plak nak belikan.. kikiki..

tahniah nureen~ selamat berpantang~
LYAfrina said…
A AH..IPAD NI X BERGERAK.. HEHEH


NUREEN..SELAMAT BERPANTANG YER..NAMA BABY APER?
wantie said…
tahniah dpt baby boy. One pair tu. memang best ada one pair ni. sebab gelagat dorang berbeza beza tau.

tak pe la kan, i pad menan pun ok jugak. at least they can learn.
Huda said…
best x ipad mainan tu? husna n lukman berebut ipad abah dia..ingat nak beli 1 yg mainan ni..
congrats & selamat berpantang..
tgk ellysya teruja nak main, makcik nisah pon rase suke nak g beli.. nureen nak beli ni kat mane..
nak beli jugak la, 4 my nephew :)
하니 said…
wei mna gmbr baby?? tertipu aku ngan headline ang...huhu
ellesya comei sgt excited dpt menan
MamaEma said…
selamat berpantang...tahniah dah dapat baby boy...
Bui Junaidi said…
AIEEE..DH DELIVER RUPANYA..TOL KE NI..?

APA2 PUN TAHNIAH YER..ALHAMDULILLAH,NNT BUAT ENTRY PASAL BABY BARU YER
۞ s.m.i.l.e ۞ said…
tahniah atas kelahiran baby boy... menantikan entri itu...

salam kenal dari *smile*
follow sini juga
Salam Nureen..

Tahniah dapat baby boy..Selamat berpantang ye..
fieda said…
mula2 dapat ipad ni papanya xcited gak main...maira tgk jer..tp tu la nmpk mcm maira jemu plk..mgkin sbb dah biasa dan sama mcm laptop yg sebelum ni...kalau game mesti laju dorang ni..

tahniah ye nureen..baru dapat tau dari blog lya nureen dah bersalin..selamat berpantang..jgn lupe upload gambo baby nanti..
best ke gadget tu, teringin gak nak beli untuk balqis...ada tengok kat kedai RM20....tapi ari tu baru je beli lappy education...papanya tak bagi plak beli ipad ni
el said…
tahniah dpt bb boi..selamat berpantang
ha beli ipad jgn x beli muahahahaha
Gieyana said…
tahniah ye Nureen...sure comel ur bb...

Ouccchh ipad...sure anak hg suka...

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017