Monday, April 16, 2012

yg dinanti tiba jua

ASSALAMUALAIKUM

yg dinanti tiba jua
isnin mingu lepas, hampir 2 bln kami nantikan
nureen dpt info dr fieda
terus book 
daddy balik belikan batery baru ellesya bersemangat nk main

muka xcited ellesya

apa la yg diborakkan 2 beranak ni

dpt ellesya belajar abc, dgr lagu

smpi kemeja mkn tau
spegthhi tetap dihati, ellesya 2 3 minggu ni kurang mkn nasi
so nureen msk faveret food dia
dah selesai mkn...............

daddy plak yg terlebih xcited tau

ellesya hanya memerhati
nmpk tak lutut daddy tue???
luka masa main bola weekend lepas la.. berguling atas padang

ellesya dh boring ke tgu daddy main
tapi kejap je ellesya main, sbb dia kata ni ipad mainan la, sbb x leh gerak2... hahhaha

* kami pon tgh berkira2 kalau bleh nk belikan 1 utk ellesya, masa tgh dok test kat dlm carefour rabu lepas, tetiba rasa gegaran, pastu ramei berpusu2 lari turun bawah, ropanya mmg ada tsunami di acheh.. alhamdulillah kami selamat :)

22 comments:

kasihredha said...

nureen pun sempat rasa gegaran ye...semoga x de apa2 kan.

syok tengok elly makan

eB ezrin said...

hik3....
aerish pn g2 la.. hu3
x mo syg mama kalox blikan real ipad...
bygkan? ;(
ps: eB x der fb la dear :)

Salina@IbuAqil said...

1stly TAHNIAH dear Nureen, hubby & Big Sister Elly atas kehadiran insan yg dinanti2.. Moga Nureen & baby dlm keadaan sihat walafiat.. Selamat berpantang dear.. :D TQ sbb sudi sms ina bgtau berita gembira tu.. Kami tumpang gembira jgk.. Amboi!!! Elly kan main lg dia excited dpt iPad.. Nanti leh Aqil men sesama erk.. Hi3!!!!

Nens Collection said...

tahniah sis..selamat berpantang..baby boy ke gerl..;)

Kakzakie said...

Eh... baca N3 ni tak kata pun dah deliver and another 14 days to go betul ke Nureen dah deliver?

Ipad ini utk anak-anak usia Elly ok juga boleh belajar...

Anum said...

wow best gak nie
tahniah sis

KhaiRin : anies said...

ramai juga yg beli beli benda ni ya...

Che rosliza Che mat said...

Tahniah!! dapat baby baru selamat berpantang...

|| NaFiRaa || said...

Anis pon dh pandai mintak dah.. tapi mcm malas plak nak belikan.. kikiki..

tahniah nureen~ selamat berpantang~

LYAfrina said...

A AH..IPAD NI X BERGERAK.. HEHEH


NUREEN..SELAMAT BERPANTANG YER..NAMA BABY APER?

wantie said...

tahniah dpt baby boy. One pair tu. memang best ada one pair ni. sebab gelagat dorang berbeza beza tau.

tak pe la kan, i pad menan pun ok jugak. at least they can learn.

Huda said...

best x ipad mainan tu? husna n lukman berebut ipad abah dia..ingat nak beli 1 yg mainan ni..

from heart nisah idham~ said...

congrats & selamat berpantang..
tgk ellysya teruja nak main, makcik nisah pon rase suke nak g beli.. nureen nak beli ni kat mane..
nak beli jugak la, 4 my nephew :)

하니 said...

wei mna gmbr baby?? tertipu aku ngan headline ang...huhu
ellesya comei sgt excited dpt menan

MamaEma said...

selamat berpantang...tahniah dah dapat baby boy...

Bui Junaidi said...

AIEEE..DH DELIVER RUPANYA..TOL KE NI..?

APA2 PUN TAHNIAH YER..ALHAMDULILLAH,NNT BUAT ENTRY PASAL BABY BARU YER

۞ s.m.i.l.e ۞ said...

tahniah atas kelahiran baby boy... menantikan entri itu...

salam kenal dari *smile*
follow sini juga

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Salam Nureen..

Tahniah dapat baby boy..Selamat berpantang ye..

fieda said...

mula2 dapat ipad ni papanya xcited gak main...maira tgk jer..tp tu la nmpk mcm maira jemu plk..mgkin sbb dah biasa dan sama mcm laptop yg sebelum ni...kalau game mesti laju dorang ni..

tahniah ye nureen..baru dapat tau dari blog lya nureen dah bersalin..selamat berpantang..jgn lupe upload gambo baby nanti..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

best ke gadget tu, teringin gak nak beli untuk balqis...ada tengok kat kedai RM20....tapi ari tu baru je beli lappy education...papanya tak bagi plak beli ipad ni

el said...

tahniah dpt bb boi..selamat berpantang
ha beli ipad jgn x beli muahahahaha

Gieyana said...

tahniah ye Nureen...sure comel ur bb...

Ouccchh ipad...sure anak hg suka...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011