Tuesday, April 17, 2012

s.u.p.p.e.r

ASSALAMUALAIKUM

bila ellesya & nureen lapar ditengah suatu malam tue
bihun grg yg daddy buat dah abes
nureen x sempat snap sbb blk ja dr keja daddy dh siap goreng bihun
sedappppppppppp......
so kami layan ja la biskut kering dengan air choclate panas ni



apa la yg dibebelkan ellesya ni ya
alahai... tangan kiri plak dia

bersungguh2 ellesya makan 


sambil ditemani ikan gapy ellesya

dah kenyang ellesya melentok tdoq
nureen belum tdoq masa ni dok sembang ngan daddy
dok bercerita telatah ellesya sepanjang daddy g main badminton malam tue :)


17 comments:

Anum said...

yoknya dia cicah biskut ek

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

bukan main lagi aksi mamam dia tu, sedapnya dok cicah biskut ek...

inazamri said...

sedapnye ellesya cicah biskut tu.Kabarnye nureen dah bersalin baby boy.Tahniah.

Salina@IbuAqil said...

Bersungguh2 dia makan..
Suka nengoknya..
Kak Elly!!
Dah muka pakaikan adik pampers ke?! ;)
Tlg mummy jaga adik tau.. ;D

watyz said...

waaa... sedap nye semekut cicah air.. dh kenyang tido yer... :)

KhaiRin : anies said...

betul2 lapar tu...

Kakzakie said...

Kalau Elly nak lagi makan macam ini kena buat sendiri sekarang kan mummy cuti panjang tau...

Nens Collection said...

comelnye memek muka elesya cicah biskut..hehe

LYAfrina said...

amboi..sedakknyer makan biskut cicoh air

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal. hahaha comelnya dia..hehehe. i dah follow blog ni.follow i balik ye tq..;D

aanie said...

lapar tengah2 malam....makan apa pun boleh..hehe...

Afida said...

semangat btoi tengok dia makan...yupp...klu dah tgh mlm lapar...biskut kering pun boleh jadi kan :D

Bui Junaidi said...

ANAK2 KAK BUI TAK SUKA BISKUT YG TAKDER INTI..KALAU YG BERINTI LAJU JER HABIS..HUHU

wantie said...

amboi.. sedap la pulak tengok si elly ni makan. memang nampak sedap. kalau ada peraduan makan yg menyelerakan. rasanya leh menang ni.

|| NaFiRaa || said...

haaaaa... perut dah kenyang baru best tido kan elly..:)

Gieyana said...

time lapar nie...sedapnya....

iizza said...

sesekali cicah biskut malam-malam gitu memang sedap..^_^

nureen tahniah dpt baby boy..bila nk upload pic..x sabar nk tengok ni..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011