s.u.p.p.e.r

ASSALAMUALAIKUM

bila ellesya & nureen lapar ditengah suatu malam tue
bihun grg yg daddy buat dah abes
nureen x sempat snap sbb blk ja dr keja daddy dh siap goreng bihun
sedappppppppppp......
so kami layan ja la biskut kering dengan air choclate panas ni



apa la yg dibebelkan ellesya ni ya
alahai... tangan kiri plak dia

bersungguh2 ellesya makan 


sambil ditemani ikan gapy ellesya

dah kenyang ellesya melentok tdoq
nureen belum tdoq masa ni dok sembang ngan daddy
dok bercerita telatah ellesya sepanjang daddy g main badminton malam tue :)


Comments

Anum said…
yoknya dia cicah biskut ek
bukan main lagi aksi mamam dia tu, sedapnya dok cicah biskut ek...
inazamri said…
sedapnye ellesya cicah biskut tu.Kabarnye nureen dah bersalin baby boy.Tahniah.
Salina@IbuAqil said…
Bersungguh2 dia makan..
Suka nengoknya..
Kak Elly!!
Dah muka pakaikan adik pampers ke?! ;)
Tlg mummy jaga adik tau.. ;D
watyz said…
waaa... sedap nye semekut cicah air.. dh kenyang tido yer... :)
Kakzakie said…
Kalau Elly nak lagi makan macam ini kena buat sendiri sekarang kan mummy cuti panjang tau...
Nens Collection said…
comelnye memek muka elesya cicah biskut..hehe
LYAfrina said…
amboi..sedakknyer makan biskut cicoh air
salam kenal. hahaha comelnya dia..hehehe. i dah follow blog ni.follow i balik ye tq..;D
aanie said…
lapar tengah2 malam....makan apa pun boleh..hehe...
Afida said…
semangat btoi tengok dia makan...yupp...klu dah tgh mlm lapar...biskut kering pun boleh jadi kan :D
Bui Junaidi said…
ANAK2 KAK BUI TAK SUKA BISKUT YG TAKDER INTI..KALAU YG BERINTI LAJU JER HABIS..HUHU
wantie said…
amboi.. sedap la pulak tengok si elly ni makan. memang nampak sedap. kalau ada peraduan makan yg menyelerakan. rasanya leh menang ni.
|| NaFiRaa || said…
haaaaa... perut dah kenyang baru best tido kan elly..:)
Gieyana said…
time lapar nie...sedapnya....
iizza said…
sesekali cicah biskut malam-malam gitu memang sedap..^_^

nureen tahniah dpt baby boy..bila nk upload pic..x sabar nk tengok ni..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017