b.u.b.b.l.e at pdg kota

ASSALAMUALAIKUM

bila daddy tak jd p main badminton mlm khamis lepas
so kami kuaq ambil angin kat padang kota
awal2 lg ellesya dh request nk main bubble
elok dh nak sampai pikiran berubah kata nk main pedang plak
tapi....................

bila dh serbu gerai2 yg ada, bubble tetap dihati...

ni dok try main yg tuan gerai punya
asyik tol
perasan tak? mcm2 jenis sepit rambut ellesya boh kat kepala dia masa tgh bersiap2 nk kuaq td

hahhaa... kat tangan ellesya ada 20sen, terus tanpa segan silu ellesya nak bayar kat penjual tue
20sen tue ellesya mintak kat nureen dlm keta b4 kami smpi pdg kota
tergamam dia bila kena gelak ngan kami

sabar menunggu pistol bubble yg baru

dah dapat merata dia tembak

nureen pon kena tembak jgk

dah beli kena la teman mummy g toilet jap yerr... biasa la

ada ship besar tgh bergerak masa kami sampai..

hati2 ya..

eh.. daddy pon teringin ker?


nmpk cantik gambo ni walaupon sedikit blurr

lagi nureen kena tembak la dek ellesya....

wahhh.... bubble ini milik ellesya selamanya

sampai menari2

kena lagi... tatttatatttrrrrr

daddy plak kena tembak..

tue ada la benda yg ellesya dok aim


Nureen : dok elok2.. sat g jatuh plak selipar tue..
Daddy : daddy x tau, klau jatuh daddy x mau ambik, kepit kuat2..
Ellesya : aaaa.....

terus duduk bersimpuh hahhaa

amboi.. gelak besar anak mummy & daddy ni

tapi..... bila battery dh abes, ellesya mcm frust dlm cool
hehhe

haruslah nak gak tempek kami berdua kan  :)
comel la senyuman ellesya mlm tue
sbb puas hati dpt main bubble
dah lama dia mintak baru dapat

PG ellesya menyenap
tgk la.. nureen dh sama besar ngan en.soami la hehehe
skrg ni dh nk msk 35 minggu
last week timbang berat nureen dh cecah 64kg & berat baby 2.4kg
:)

Comments

Kakzakie said…
Bagi Elly puas-puas main sebelum mummy cuti rehat yg panjang bila baby dah deliver...

Dah tak lama lagi Nureen...
LYAfrina said…
seronoknya elly bermain bubble....
nureen nmpak berisi sikit n kulit makin licin ...hormon mgandungkan..
mamalieyna said…
HAPPYNYE ELLISYA...KITA PUN TUMPANG HAPPY KAN..

CANTIK SUASANA MALAM..BEST LAYAN..

NUEREEN TAKE CARE..TAK LAMA DAH TU..
KhaiRin : anies said…
tu kapal star cruise kn nureen? dr dulu mengidam nk naik..kunun nk g penang last month nk naik cruise tu la tp; x jd waaaaaaaaaa

p/s nmpk tembam la nureen ;-)
noor said…
bubble ni nor pun suka main hehehe..grm tgk buih2. nureen dah nk deliver yer..take care
|| NaFiRaa || said…
waahhh.. bestnye dapat main bubble... untie pon teringin jugak nak main..:)
Myra Jay said…
Happy kemain Elly dapat main bubbles :)
amiey lee said…
wahh bukan main heppy si elly..
bilala kita nak smpai penang nihy..dulu pun singgah kejap aja
syok betul ellesya main bubble...nanti leh main ngan adik plak...ehhehe~!
MamaEma said…
suka benar dapat main bubble...mak bapak pun suka sakan yer..hehehe
Ros said…
Assalamualaikum Nureen,

Amboi syioknya si ellesya ni boleh dok main dengan buih tu....he.he.he...
Anonymous said…
yeayy nampak sikit perut comel nureen tu..haha
dah 35minggu ke nureen?mak aii rasa kejapjer ek?semoga selamat semua kay..
fieda said…
wah...hepy elly tu...

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017