hello kitty at queensbay

ASSALAMUALAIKUM

lepas puas mandi manda di waterfall
kami terjah queensbay seperti biasa
mmg nureen lupa ada hello kitty
so bila msuk ja ternmpk banner besar 
hello kitty 29 march - 1 april
apa lagi singgah la kejap kan

ellesya wit hello kitty's car

antara barangan hello kitty yg dijual

tgk.. ellesya nk naik stage la plak

kat c2 dah la kot noooo....

ellesya mcm segan2 pon ado masa nk bergambo ngan hello kitty ni
masa kami tgh shoot ada staff c2 bg belon pink kat ellesya yg sgt2 dia nk dr awal kami smpi

hepi la dh dpt.. berlari2 nk p tunjuk kat daddy

lagi pic xcited ellesya
daddy masih mendengar penjelasan kat c2
kami 2 mmg x ambik port lgsung dok bergambo jerr

x der luck la.. kena putar laju2 baru dpt kot

antara free giftnya

dah x dpt adiah kami terus g lunch kat OLD TOWN

honey lemon & rose fload
chicken rice BBQ

ellesya dh kenyang dok main2 blkg daddy
dah abes mkn jln2 cuci mata kejap
& sempat la beli brg dapur cikit kat dlm JUSCO pastu baru balik
perghhh... weekend kami yg cukup happening

Comments

mimie.. said…
comelnyeee hello kitty..suka!suka! ^_^

psst...baju ellesya pakai tu sangat comel lah..sesuai sgt dengan dia ^_^
Anum said…
seronoknya si kecik nie
Afida said…
best!!!jnj anak happy & kita pun happy jgk :D
Myra Jay said…
Happy nau Ellysya dapat belon kaler kegemaran ;)
KhaiRin : anies said…
kalu msk muzium HK entah cm ne ye ellesya ya?
umang umang ai, rambut die..!!!!
tomei2nye..!!!
pandai bergaya ye :)
Fieza79 said…
comel2 nya free gift hello kitty...suka nengok nya..

weekend lps kami xpi mana2 pun..rasa mcm lama dh sgt xjejalan..
MamaEma said…
wah, dapat juga bawa balik brg kitty kan..
wantie said…
wah.. wah.. nampak pink je kan.

Happy tul elly tu. Lama dah kak t tak pi QB. non ada masa. tambah la sekarang ni hubby kerja hujung minggu. terperap kat umah je la.

dok belek budak budak 2 org tu le kerja kak t
Izan Ishak said…
syoknya alisha dpt belon. happy je dia... free gift pun comel2 sgt tu.
ellesya and hello kitty sama cumel, gewamm nenoknya hehehhe
mama tisya said…
sweet kete pink helo kitty tu..dpt free gift tu best jugak
LYAfrina said…
ALAHAI..COMELNYER KERETA HELLO KITTY TU..KALO LA ASYA PON DPT DTG SINI..SURE DIA TERUJA..SBB ASYA SUKA SGT DGN HELLO KITTY NI
LYAfrina said…
ALAHAI..COMELNYER KERETA HELLO KITTY TU..KALO LA ASYA PON DPT DTG SINI..SURE DIA TERUJA..SBB ASYA SUKA SGT DGN HELLO KITTY NI
dhiera said…
ligat betul si ellysa ni~ baju dia dah macam dekat oversea sudah~
|| NaFiRaa || said…
cutenye kete pink tuh~ cam sebijik kek jek..kekekeke
waa sape2 suka hello kitty mesti datang nak beli pape kat situ kan..
waa sape2 suka hello kitty mesti datang nak beli pape kat situ kan..
Alycia said…
comeynya car hello kitty tu.. cebygkan kalau kt yg drive car tu, confirm lg comey kan ;)
Gieyana said…
menarik tue...lama tul x g QB...

#weh..nnt hg bsalin jgn lupa alert kt tel k..:)
ieda said…
bestnya program macam nie .. sure anak dara tuuu suke kan ;)
el said…
old town baru je ritu dpt mkn kt situ ahaks
eB ezrin said…
wah bestnyer free gift dier... i lioke :)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017