Monday, April 23, 2012

adik ellesya -part 2

ASSALAMUALAIKUM

14 / 04 / 2012
bersambung crita nureen d PMC
bila pkl 8 mlm baru bb dpt kami tengok
ellesya sgt2 la xcited
hanya dpt lihat dr cermin luar

ellesya mintak nk msk
nak ambik gambar ngan bb
tp mana boleh masuk la...
ellesya agak frust mcm sedikit merajuk

SIL nk post dlm FB..


15/04/2012
hari ke 2 d PMC, awal2 pagi dh x sabar nk tgk bb
mintak asben g ambik gambo lagi
alahaiii... mmg ansem la anak mummy & daddy ni
nurse siap buat rambut cacak lagi
lepas breakfast nureen tanya nurse pkl brapa bb akan msk bilik nureen
nurse ckp depa x kan hantar melainkan nureen yg pegi sana klau nk menyusukan bb
so apa lagi terus la bergegas kami laki bini

bahagianya dpt dukung & menyusukan bb

aksi yg ellesya cemburui bila nureen tunjuk gambo ni kat dia
dia nk sgt2 pegang bb

genggaman erat jari mulusmu...
oppsss... ansem boy lagi putih dr mummy la.. :P

lepas lunch nureen dh dibenarkan balik
keterujaan ellesya terserlah, menungggu di depan pintu bilik bb
x sabar menanti nk dukung bb katanya

selepas dgr sedikit penerangan dr nurse baru nureen sain document pengambilan anak

paham ke???
bila nurse dh nk serah bb ellesya awal2 lg angkat tangan nk dukung dgn confidentnya.. ehhehee

 ellesya sgt2 xcited
muka hepi dpt pegang & kiss pipi bb

nureen yg agak letih dlm gembira
bergambar kenangan di hadapan lobby PMC sebelum daddy ambik kereta & balik..


setelah hampir 9 hari akhirnya kami dpt cari nama bb
EMIR AREEQ BIN MOHD NASIR 
laki-laki yg mempesona & baik budi
dan hari ke 9 jugak tali pusat bb luruh :)


23 comments:

kasihredha said...

comeynya baby Emir
tahniah sekali lagi
Elly dah jadi kakak

LYAfrina said...

comelnyer baby/mmg iras elly jugak muka.. kulit pon putih..complete la family nureen skarang...

sedap nama baby..n makna pon..sgt2 sedap :-)

Afida said...

tahniah nureen....sepasang sudah...tengok baby nie, semangat balik nak ada anak kecil lagi :D

~diAhOntHeblOg~ said...

comeyyyyyy...tahniah nureen da dpt sepasang dah!

Kakzakie said...

Leganya kakak tengok nureen sihat, baby sihat, elliesya/en nasir gembira. suka gambar last tu...

Myra Jay said...

Emir Areeq, sedap nama tu :)

Tahniah again ya Nureen :)

eB ezrin said...

alhamdulillah akhirnyer dpt gaks eB tgk... sgt2 comel.. tmpg hepi...
eB x sehat... alhamdulillah emir jaundice dh ok... syukur.... semoga dipermudahkan jln buat slamernyer. amin

watyz said...

alahai...sweet nye... rindu nak bau bb la.. :)

Fieza79 said...

lahai..mmg best saat2 nak bwk balik bb ni kan nureen..terasa bahgia xtau la nk ckp...

comel nama...

nureen..dh oder..jp tgu respon..nti nureen kasik address k..

Anum said...

comelnya
suka ngan baby

|| NaFiRaa || said...

comelnye... tahniah nureen..
suka ngan nama bb.. hehehe

wantie said...

sedapnya nama. maksudnya pun baik jugak.

fuh.. ngidam nak beranak lagi la. tapi peggy time tu yang mengerikan.
geram tengok baby Emir tu.

ibu MZW @ farah idayu said...

tahniah nureen...comel bb...selamat berpanatng!

Zie said...

Tahniah utk skian kali... memang cutelah baby nya.. emmm kejap je kan... dah lahir.. sdap nama tu...

maszmadi said...

alhamdulillah, seronoknya dapat peluk baby... windu saat itu..

semoga ellesya dapat jadi kakak yang baik.. k

Gieyana said...

alhamdulillah dh leh disvhrge yer..cute bb hang!:-)

Salina@IbuAqil said...

Alhamdulillah!!! Dua2 dlm keadaan sihat.. Syukur!! Sdap namanya.. TC yer.. ;)

Bui Junaidi said...

SEDAPNYA NAMA SEINDAH MAKSUDNYA..

Nad @ MamaZakwan said...

welcome baby emir!

moga jadi anak yg soleh ye sayang...

IntaNBerliaN said...

emir areeq.. cantik nama + maksud dia.. :-)

eima said...

tahniah ... sgt ensem ..idung mancung ....pesal misi tak antar utk susu kan ek .... kat pvt cni tekan je bell misi dtg pastu bw baby ... tiap 3 jam aku dera misi ...heheh

wan nurul hezrina said...

emir...cumilnya kamooo.outih tall.nkk kiss jugak

el said...

balik lah penang cepattttttttt hahahaha nk tgk bb emirrrrrrrrr..mn tau dpt bb boy lak aku kahhhhhhhhhhh rindunyaaaaaaaaaaa

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011