karnival sukan TM Penang

ASSALAMUALAIKUM...

07 april 2012
kami ke padang USM Transkrian, Nibong tebal Penang
satu karnival sukan utk warga TM penang
dan sekaligus utk pemilihan bagi mewakili TM penang bg sukan TM kastel 2012 yg akan berlangsung di Melaka sept 2012 ni
nureen??? mmg x leh join la
so pegi sana bg support utk asben wakil zone 2 untuk bola sepak
dah set ngan member suruh bwk anak dia skali
so ellesya ada la gang

syasya 5 tahun
sekali tgk mcm sebaya ellesya kan
ellesya 4 tahun august ni :)
skali syasya bawak ipad daaaa....
mmg ellesya x lepas peluang
ada yg lalu lalang kat c2 kata ellesya & syasya ni adik beradik hehehhe

ada ja peluang ellesya mencelah
syasya x kisah dia ok ja

hahaha... ipad dh bertukar tangan la

ellesya mcm segan2 walaupon syasya mmg bg dia main ipad tue


mana daddy???? kami dok bz bergambo, terlepas daddy dok berkawat kat pdg
daddy dok blkg skali team yg pakai baju merah zone 2
klau nureen join, nureen akan tergolong dlm zone 1 baju orange
disbbkan agak panas, ellesya ajak syasya lepak dlm keta

bila dh dpt aircorn lebih selesa kan
asyik la 2 budak ni main2
dan nureen sabar menanti ngan perut yg lapar
sbb gerai2 baru tgh setting


selesai seisi perasmian baru la semua dpt breakfast... ellesya mkn jelly jerr, daddy sekadar mkn sandwish
takut nak main jap g berat perut lak kan

nak gak interprem
berat dh 67kg.. mak aiii dah 20kg la naik

member nureen msk badminton so kami 2 pon lepak dlm dewan ja kejap pastu nureen dh panas, nak gak ajak ellesya g terjah team netball 


sempat ellesya jd pom pom girl
cuaca sgt la panas... x smpi pon 5minit ellesya dh x senang duduk
ajak nureen masuk dewan balik

so nureen snap dr jauh ja la bila team netball nureen berentap

kami lepak kat luar kejap tgk daddy main bola

nak cari daddy cam kat kasut dia, pink + putih


masuk balik dlm dewan
ellesya dgn bangganya tunjuk kat syasya 
syasya mintak ellesya x nak bg 
tp bila syasya bg ipad terus ellesya bg kat syasya
hahahhaaa..............

mcm game ellesya main
x yah ajar dia sndri tau main....
dr bowling

angry bird...... mcm2 la...
lunch time sempat nureen mandikan ellesya
kecian dia pns, bila mandi segar cikit kan

ni dia team bola daddy
lepas abes main depa pakat2 ambik gambo kenangan
lutut daddy luka, tergolek kat padang
byk jgk darah katanya, x mau berenti
game bola abes pkl 4 ptg, kami x tunggu pon smpi penyampaian
terus kami gerak ke queensbay

layan ellesya plak main game


pasal pa plak ellesya teriak nieeeee

ellesya mintak kami belikan floater tangan clr pink yg dia nmpk dlm jusco harganya RM79.90
mak aiii mahal betoi walhal dh ada watpe nk beli lagi
so bila kami letak balik gini la jdnya..
tp kejap jerr bila ellesya dh dpt belon :)



Comments

mimie.. said…
comelnyeee ellesya ni taw..suka tengok rambut dia..cantik! ^_^
eB ezrin said…
alahai... eB rs cam ipad nih bad influence kat anak2 la... hu3... aerish sampai ckp mama x blikan kakak ipad, kakak x syg mama.. bygkan?... hu3

67kg?
naek 20 kg?
mak haiiiiiiiiiii.... xper2 nanti leh ekcik balik kan? ;p

sedih tgk elly air mater cam air pancut g2 ;p
Kakzakie said…
Nureen masih kut lagi ye... bagus sihat. Ellesya pun ok mudah mesra kawan kalau sekolah tak susah...
LYAfrina said…
eheheee.. wah...asyiknyer elly dgn ipad dia tu....

byk gak naik tu..xpela..pasni blh diett
Nens Collection said…
woo..pandai lagi elesya tekan2 ipad tu..anty xth mane ntah fungsi die..hehe

ellesya suka float tu sbb colour pink eh..;)
juelee said…
salah sorang team bola somi u tu, kite kenal.. dulu satu department.. hanis nama die.. cer tanya somi..
Fieza79 said…
sweet nya tgk 2 dara cumil tuu...

nureen masih kuat jejalan ye...tapi kalo bab jenjalan tiba2 je leh kuat kan hahaa...kita serupa...
wantie said…
Jgn fedulik ttg berat badan tu Nureen. time peknen ni apa pun ok je. Kak t dulu pun nek 20kg. Sekaranng dah turun 22 kg.

jgn risau
Imah Dinor said…
rajin n kuat lg cik somi nureen bsukan ye....cik somi kita...hu....sibuk benar....bjoging sikit jer dah semput...hu....
Anum said…
comelnya si kecil nie
hehehe
rambut tue anum nak pinjam
wah budak2 zaman canggih.zaman cyber mmg tak terlepas peluang main ipad=)main gameslah syok..layannn jer elly n kak sha main=)kak syanie mmg nampak tecik
|| NaFiRaa || said…
budak2 sekarang memang pandai main game kan~ tak payah di ajar pon... mama nye sendirik tak tau nak main.. dia plak yang ajar kita.. hehehehehe
KhaiRin : anies said…
kalu dpt g ke melaka nnt bleh la sggh umah sy ;-)
Qhaifa Nur said…
sekarang zaman ipad, budak2 dah makin bijak...
leka dapat main....
eima said…
comey .... je gelagat die ...

perut mama die pun dah besar ..huhu comey gak
MamaEma said…
baiknya kawan ellesya tu...a'ah macam adik-beradik pun iyea
iedchan said…
budak2 skang kan..kecik2 da reti teknologi..time kite men kejar2 jek..ehhehe
geez said…
Comelnyer...^-^
mamalieyna said…
amboi budak2 skrg, gitulah gayanya.. ^_^

Tahniah Nureen dan tahniah elly dapat adik boboy..bestlah dia ada kwn lepas ni..\\tcare n selamat berpantang~
fieda said…
kalau ipad yg real gitu baru la laju dorang main..
el said…
hahahah kat umah ni kalo kezen danish bw ipad..mmg berkepit lah...sekali bil sound..ha beli lah satu tuk anak..ermmm tp mcm x berbaloi sbb byk bad influence bende ni..tp ntahlah...kalo ada benda ni senyap skit kot anak2 kita kahhhhhhhhhhhh

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017