Friday, April 13, 2012

karnival sukan TM Penang

ASSALAMUALAIKUM...

07 april 2012
kami ke padang USM Transkrian, Nibong tebal Penang
satu karnival sukan utk warga TM penang
dan sekaligus utk pemilihan bagi mewakili TM penang bg sukan TM kastel 2012 yg akan berlangsung di Melaka sept 2012 ni
nureen??? mmg x leh join la
so pegi sana bg support utk asben wakil zone 2 untuk bola sepak
dah set ngan member suruh bwk anak dia skali
so ellesya ada la gang

syasya 5 tahun
sekali tgk mcm sebaya ellesya kan
ellesya 4 tahun august ni :)
skali syasya bawak ipad daaaa....
mmg ellesya x lepas peluang
ada yg lalu lalang kat c2 kata ellesya & syasya ni adik beradik hehehhe

ada ja peluang ellesya mencelah
syasya x kisah dia ok ja

hahaha... ipad dh bertukar tangan la

ellesya mcm segan2 walaupon syasya mmg bg dia main ipad tue


mana daddy???? kami dok bz bergambo, terlepas daddy dok berkawat kat pdg
daddy dok blkg skali team yg pakai baju merah zone 2
klau nureen join, nureen akan tergolong dlm zone 1 baju orange
disbbkan agak panas, ellesya ajak syasya lepak dlm keta

bila dh dpt aircorn lebih selesa kan
asyik la 2 budak ni main2
dan nureen sabar menanti ngan perut yg lapar
sbb gerai2 baru tgh setting


selesai seisi perasmian baru la semua dpt breakfast... ellesya mkn jelly jerr, daddy sekadar mkn sandwish
takut nak main jap g berat perut lak kan

nak gak interprem
berat dh 67kg.. mak aiii dah 20kg la naik

member nureen msk badminton so kami 2 pon lepak dlm dewan ja kejap pastu nureen dh panas, nak gak ajak ellesya g terjah team netball 


sempat ellesya jd pom pom girl
cuaca sgt la panas... x smpi pon 5minit ellesya dh x senang duduk
ajak nureen masuk dewan balik

so nureen snap dr jauh ja la bila team netball nureen berentap

kami lepak kat luar kejap tgk daddy main bola

nak cari daddy cam kat kasut dia, pink + putih


masuk balik dlm dewan
ellesya dgn bangganya tunjuk kat syasya 
syasya mintak ellesya x nak bg 
tp bila syasya bg ipad terus ellesya bg kat syasya
hahahhaaa..............

mcm game ellesya main
x yah ajar dia sndri tau main....
dr bowling

angry bird...... mcm2 la...
lunch time sempat nureen mandikan ellesya
kecian dia pns, bila mandi segar cikit kan

ni dia team bola daddy
lepas abes main depa pakat2 ambik gambo kenangan
lutut daddy luka, tergolek kat padang
byk jgk darah katanya, x mau berenti
game bola abes pkl 4 ptg, kami x tunggu pon smpi penyampaian
terus kami gerak ke queensbay

layan ellesya plak main game


pasal pa plak ellesya teriak nieeeee

ellesya mintak kami belikan floater tangan clr pink yg dia nmpk dlm jusco harganya RM79.90
mak aiii mahal betoi walhal dh ada watpe nk beli lagi
so bila kami letak balik gini la jdnya..
tp kejap jerr bila ellesya dh dpt belon :)



21 comments:

mimie.. said...

comelnyeee ellesya ni taw..suka tengok rambut dia..cantik! ^_^

eB ezrin said...

alahai... eB rs cam ipad nih bad influence kat anak2 la... hu3... aerish sampai ckp mama x blikan kakak ipad, kakak x syg mama.. bygkan?... hu3

67kg?
naek 20 kg?
mak haiiiiiiiiiii.... xper2 nanti leh ekcik balik kan? ;p

sedih tgk elly air mater cam air pancut g2 ;p

Kakzakie said...

Nureen masih kut lagi ye... bagus sihat. Ellesya pun ok mudah mesra kawan kalau sekolah tak susah...

LYAfrina said...

eheheee.. wah...asyiknyer elly dgn ipad dia tu....

byk gak naik tu..xpela..pasni blh diett

Nens Collection said...

woo..pandai lagi elesya tekan2 ipad tu..anty xth mane ntah fungsi die..hehe

ellesya suka float tu sbb colour pink eh..;)

juelee said...

salah sorang team bola somi u tu, kite kenal.. dulu satu department.. hanis nama die.. cer tanya somi..

Fieza79 said...

sweet nya tgk 2 dara cumil tuu...

nureen masih kuat jejalan ye...tapi kalo bab jenjalan tiba2 je leh kuat kan hahaa...kita serupa...

wantie said...

Jgn fedulik ttg berat badan tu Nureen. time peknen ni apa pun ok je. Kak t dulu pun nek 20kg. Sekaranng dah turun 22 kg.

jgn risau

Imah Dinor said...

rajin n kuat lg cik somi nureen bsukan ye....cik somi kita...hu....sibuk benar....bjoging sikit jer dah semput...hu....

Anum said...

comelnya si kecil nie
hehehe
rambut tue anum nak pinjam

wan nurul hezrina said...

wah budak2 zaman canggih.zaman cyber mmg tak terlepas peluang main ipad=)main gameslah syok..layannn jer elly n kak sha main=)kak syanie mmg nampak tecik

|| NaFiRaa || said...

budak2 sekarang memang pandai main game kan~ tak payah di ajar pon... mama nye sendirik tak tau nak main.. dia plak yang ajar kita.. hehehehehe

KhaiRin : anies said...

kalu dpt g ke melaka nnt bleh la sggh umah sy ;-)

Qhaifa Nur said...

sekarang zaman ipad, budak2 dah makin bijak...
leka dapat main....

eima said...

comey .... je gelagat die ...

perut mama die pun dah besar ..huhu comey gak

MamaEma said...

baiknya kawan ellesya tu...a'ah macam adik-beradik pun iyea

iedchan said...

budak2 skang kan..kecik2 da reti teknologi..time kite men kejar2 jek..ehhehe

geez said...

Comelnyer...^-^

mamalieyna said...

amboi budak2 skrg, gitulah gayanya.. ^_^

Tahniah Nureen dan tahniah elly dapat adik boboy..bestlah dia ada kwn lepas ni..\\tcare n selamat berpantang~

fieda said...

kalau ipad yg real gitu baru la laju dorang main..

el said...

hahahah kat umah ni kalo kezen danish bw ipad..mmg berkepit lah...sekali bil sound..ha beli lah satu tuk anak..ermmm tp mcm x berbaloi sbb byk bad influence bende ni..tp ntahlah...kalo ada benda ni senyap skit kot anak2 kita kahhhhhhhhhhhh

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011