cer cari .....

ASSALAMUALAIKUM

hehhehe... cuba cari mana satu nureen?
;p


last year nureen ada join netball untuk wakil TM PENANG
lawan kat  UM

dah dpt ker??? nureen yg kaki angkat sebelah tue, pakai bib merah 
GA (goal attack)..
tgh shoot bola msk jaring :)
tahun ni x dpt la nak main kan..
tahun depan, x sure lg.. klau diizinkan nureen join
cuma klau nureen join nureen nak ellesya & asben ikut skali mcm thn lepas ellesya ikut tau
TQ en.nasir, sudi ambil AL 

nak tau crita kami bleh ja click kat 

&

bagi penggemar2 KFC
sape nak voucher ni???


jom terjah sini & print jerr
nureen pon x tau mulanya
eb bg tau bila terjah blog cik bambam :)
terus nureen mintak kwn nureen call HR comfrmkan pasal voucher ni
mmg comfrm, nak print brapa byk pon bleh
janji smpi due date dia jerr laku yerr
;p


Comments

Anum said…
best kan sis
anum aktif bola jaring masa kat sek and kolej je..
Kakzakie said…
Tahun ini tunggu baby ye Nureen... tak lama lagi dah nak jenguk dunia.

Baru kakak perasan KFC yg kat airport senai tak tersenarai...
el said…
lama x layan kfc
leh la pergi nti..tgk expired date pun lmbt lagi ahaks
e!ya said…
rendunyer kita pon dah lama xmain netball, skrg opis ada sukan antara jbtn tp kita pgnent pulak..huh mlepas lagi..
wantie said…
kak t dulu main bola jaring aktif masa sekolah rendah jerk. punya dok pulun main sampai kulit itam legam. kak t pun memang dah hitam. pas tu main pulak bola jring. terus legam.

then masa sek. menengah tu malas nak join sebab ada yg lebih teror ar. lagipun kak t nak tumpu pada study. Umah jauh dari sekolah, susuah nak datang berlatih. ( chewah alasan le tew.)
mama tisya said…
lama tk main netball sejak2 jatuh and sakit tulang blkng..huhuhu
adianiez AIDA said…
aida nak print ler :) i like KFC...
QA's ~ mamapapa said…
sangat berbaloi2kn nureen..tq for sharing :))
wantie said…
ha.. ada Nureen tukang urut tradisional tuk lelaki. Nama Pak Yen. Umah dia sebelum bus stop tu. tepi jalan ja. ada banner tulis tukang urut.

abang kandung kak t pun boleh mengurut gak. husband kak t tak pi kat pak yen. bior abang ipaq dia yang ngurut, hehehehe...
eB ezrin said…
muler2 tgk eB dh cam yg mn satu nureen :)
sue zainun said…
org rendah cam su xleh main..huhu..nanti xleh nak shoot..:p
free?yuhuuu..leh print..
LYAfrina said…
lya pon dh agak y tu nureen.. hehe... lya msa skolah dulu pon xtif gak bola jaring..wah..kna print gak ni
ieda said…
lama akak x singgah sini
winddu ngan nureen
aah akak macam dah akak yg GA tuu nureen ..
pandai nureen main.. dulu masa sek , sukan nie popular , tapi akak x dpt main sbb gemuk huhuh
soo akak pilih baling bola besi dan badminton .. ;)
|| NaFiRaa || said…
hehehe.. dah agak dah.. nureen yang angkat kaki sebelah tu.. kekeke

zura pon dah print voucher tuh.. tapi tak tau bila nak pergi nye..:)
IntaNBerliaN said…
nureen aktif dgn aktif dgn bola jaring ek.. sy rs nureen gs kot..hihii
KhaiRin : anies said…
bleh la lwn bola jaring nnt lps pantang ya...
Ros said…
Salam Nureen,

kak Ros main masa sekolah dulu saja,kak Ros GK...la ni kalau nak baling bola pun dah pi kot lain he.he.he......

Terima kasih ya Nureen kongsi pasai voucher KFC tu...
azam said…
salam kenalan
Gieyana said…
Dh agak yg angkat kaki tue mesti uols...best noh main bola jaring..dulu kt sekolah aktif gak..but skrg dh x aktif dh..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017