LAPTOP @ lappy

ASSALAMUALAIKUM...

2 minggu ni kurang bergambo
so crita dari minggu ni perasan tak byk berkisar tentang
 laptop @ lappy kan

crita anak dara kami skrg ni
klau kami laki bini balik ja keja
masuk ja umah ellesya akan terus heret @ tarik beg laptop nureen @ daddy... nak tengok Utube la
slalu ellesya anak request nk tgk 
*old mcdonald had a farm
* baa baa black sheep
*twinkle2 little star
*minnie mouse
pastu mcm2 la.. pandai plak tue click sndrik tau
kami juz buka utk 1 Utube ja lain2 ellesya buat sndri
jom layanzzz


nmpk kan jari comel tue menari2 atas lappy

ayu betoi...
hehehe.. abaikan yerr umah nureen yg berselerak tue
kasut pink sebelah ellesya tue
klau tanya dia sape bagi
mama aerishadania bagi kat sya tau...
hehheheh

konon2nya nk candid skali x jd daaa....


dah boring sbb nureen asyik dok panggil ja nama dia nk candid hehehe


Comments

Kakzakie said…
Kalu dulu usia macam alley pc pun tak nampak lagi... sekarang anak-anak tak sekolah keyboard dah jadi perkara biasa...
Anum said…
pandainya dia
nanti kalau dah teror hbs la sis...
watyz said…
kalo dh dpt lappy tu mmg x lepas kan. nak wt keje pon susah... :)
sama ler cam kyra..kami blk keje je terus ambil lappy Papa@Mama nak layan utube :D
e!ya said…
sama laa mcm si dhia saya..
suruh buka laptop nk tgk abc p2 mcm2 dhia tekan..tgk itu ini kena pantau gak dorg nieh kan takut tgk bukan2..hehehe
wantie said…
hahaha.. dah kena penyakit Amirul kat ellesya . hari hari dok main lappy jer.

kalau lewat bayar sket tenet nya line. mau angin satu badan dia tu.

Nureen, suh Ellesya main game kat sini. elearning forkid.com.
education game. memang fun for kid.
Mama Ema said…
mamanya asyik kacau jer...hehehe
hehhee pandai die ye..
chumel je :)
lienda said…
jangan tak tahu yea,sekolah pun dah ada matapelajaran belajar asas asas komputer tau...!
sue zainun said…
biar diorg pandai IT ..sebab sekarang kan semuanya di hujung jari..heeheee
|| NaFiRaa || said…
amboiii.. sopannye duduk~ bulih wat menantu neh~
syazie blog said…
dah nk deliver baru loya kot kali nie..
hmmm....
KhaiRin : anies said…
anak2 zaman skrg...mmg celik IT
Bui Junaidi said…
ANAK2 KAK BUI PUN SAMA..TP DIA ORG TAK BERANI SENTUH NETBOOK KAK BUI SEBALIKNYA BUKAK YOU TUBE GUNA HENPON..BIJAK SANGAT DH BUDAK2 SEKARANG KAN..SANGAT ADVANCE
LYAfrina said…
SAMA LA MCM ASYA..SUKA SGT NGADAP LAPPY NI... XPELAH..AT LEAST DIA TGK SESUATU Y BERILMU KAN
Anonymous said…
hahah...comel..
el said…
mmg ayu giler duduk bersimpuh gitu
Cho Zila said…
begitulah anak2 zaman kini... generasi Z... semuanyer terer komputerni... ajar sekali terus mengalahkan kita..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017