Monday, March 26, 2012

LAPTOP @ lappy

ASSALAMUALAIKUM...

2 minggu ni kurang bergambo
so crita dari minggu ni perasan tak byk berkisar tentang
 laptop @ lappy kan

crita anak dara kami skrg ni
klau kami laki bini balik ja keja
masuk ja umah ellesya akan terus heret @ tarik beg laptop nureen @ daddy... nak tengok Utube la
slalu ellesya anak request nk tgk 
*old mcdonald had a farm
* baa baa black sheep
*twinkle2 little star
*minnie mouse
pastu mcm2 la.. pandai plak tue click sndrik tau
kami juz buka utk 1 Utube ja lain2 ellesya buat sndri
jom layanzzz


nmpk kan jari comel tue menari2 atas lappy

ayu betoi...
hehehe.. abaikan yerr umah nureen yg berselerak tue
kasut pink sebelah ellesya tue
klau tanya dia sape bagi
mama aerishadania bagi kat sya tau...
hehheheh

konon2nya nk candid skali x jd daaa....


dah boring sbb nureen asyik dok panggil ja nama dia nk candid hehehe


18 comments:

Kakzakie said...

Kalu dulu usia macam alley pc pun tak nampak lagi... sekarang anak-anak tak sekolah keyboard dah jadi perkara biasa...

Anum said...

pandainya dia
nanti kalau dah teror hbs la sis...

watyz said...

kalo dh dpt lappy tu mmg x lepas kan. nak wt keje pon susah... :)

Syima ~Mama Kyra~ said...

sama ler cam kyra..kami blk keje je terus ambil lappy Papa@Mama nak layan utube :D

e!ya said...

sama laa mcm si dhia saya..
suruh buka laptop nk tgk abc p2 mcm2 dhia tekan..tgk itu ini kena pantau gak dorg nieh kan takut tgk bukan2..hehehe

wantie said...

hahaha.. dah kena penyakit Amirul kat ellesya . hari hari dok main lappy jer.

kalau lewat bayar sket tenet nya line. mau angin satu badan dia tu.

Nureen, suh Ellesya main game kat sini. elearning forkid.com.
education game. memang fun for kid.

Mama Ema said...

mamanya asyik kacau jer...hehehe

from heart nisah idham~ said...

hehhee pandai die ye..
chumel je :)

lienda said...

jangan tak tahu yea,sekolah pun dah ada matapelajaran belajar asas asas komputer tau...!

sue zainun said...

biar diorg pandai IT ..sebab sekarang kan semuanya di hujung jari..heeheee

|| NaFiRaa || said...

amboiii.. sopannye duduk~ bulih wat menantu neh~

syazie blog said...

dah nk deliver baru loya kot kali nie..
hmmm....

KhaiRin : anies said...

anak2 zaman skrg...mmg celik IT

Bui Junaidi said...

ANAK2 KAK BUI PUN SAMA..TP DIA ORG TAK BERANI SENTUH NETBOOK KAK BUI SEBALIKNYA BUKAK YOU TUBE GUNA HENPON..BIJAK SANGAT DH BUDAK2 SEKARANG KAN..SANGAT ADVANCE

LYAfrina said...

SAMA LA MCM ASYA..SUKA SGT NGADAP LAPPY NI... XPELAH..AT LEAST DIA TGK SESUATU Y BERILMU KAN

~diAhOntHeblOg~ said...

hahah...comel..

el said...

mmg ayu giler duduk bersimpuh gitu

Cho Zila said...

begitulah anak2 zaman kini... generasi Z... semuanyer terer komputerni... ajar sekali terus mengalahkan kita..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011