Friday, March 16, 2012

lepak2 je

ASSALAMUALAIKUM...

x der gambo baru so gambo lama la djadikan n3 ari ni
weekend kami yg ntah bulan bila
kami x kemana2.. lepak2 ja 2 beranak diumah sambil berphotogedixx
layannnzzzz....


nmpk serabut ja 2 beranak yg tak mandi lagi nih hehhehe





bila ellesya jd PG

hahaha... ni tayang lobang hidung ke?

yeahhhh.... gimnas mula beraksi :P


hepi weekend :)

20 comments:

Zie said...

Alooo bebaik Allesya kang terkena perut mama tu... nanti baby nangesss hehehe

Anum said...

macam2 perangai budak kecik nie
geram anum tgk :)

from heart nisah idham~ said...

x mandi lagi, oo patut la bau sampai ke sini muahahahhaha :p

~diAhOntHeblOg~ said...

adoiyaiii comel la anak ko..suke aku tgk geram..

eima said...

comey je aksi elsya tu... hahaha mama die mmg comot ...kekeke

eB ezrin said...

gmbr last tuh comei. hik3

Myra Jay said...

Macam2 pose dari Elly, apapun tetap comel :D

e!ya said...

cantikk kening anak beranak...xyahh nak pegi buat threading...

wantie said...

ha tu dia sampai tertonggeng tonggeng si elly ni. dasyatt tul model cilik ni

Mama Ema said...

terjelir lidah si ellesya tu

sue zainun said...

musyuknye xmandi lagi..hahahaha

KhaiRin : anies said...

alat bantuan pernaffasan plzzzz ada bau ada bau ada bau...bau tak mandi..tolonggggggg ;-)

|| NaFiRaa || said...

ini mesti kes boring duk rumah neh.. hehehe

Ros said...

Salam Nureen,

He.he.he...comel la si ellesya nihhhh...jangan buang angin sudah tau...he.he.he...

Qhaifa Nur said...

aksi manja yup...
comel ellesya nih..

dhiera said...

kemain lg dua beranak ni~

Bui Junaidi said...

GMBR LAST TU,ADOYAIII...HAHAHA

fieda said...

ellysya ni comeyy la..mama dia pun..kang ngajuk plk org dok puji anak dara dia jer..hehehe

mummysyafie said...

happy wikend..syok ellysya amik gambar yer. pandai dier bergaya..kalau auntie taw.

wan nurul hezrina said...

seronok tgk elly hepi sokmo..taklama lagi nak dapat baby adalah geng

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011