Friday, March 9, 2012

ppssttt.... ada org belanja la....

ASSALAMUALAIKUM

pppsstttt.... jgn jeles tau
lunch rabu lepas ada org belanja nureen tau
sape gerangannyerr???? hehehhe
bukan setakat belanja siap dpt.........
nak tau dpt apa????...
tungguuuuu...
kami lunch kat cini
Burger King
mmg dah lama tak pegi cini, last masa pembukaan setahun yg lalu rasanya..

nmpk menarik kan.. tp nureen x ambik set ni pon hehehe

ni lunch kami
nureen : BK cheeseburger
satu lagi tuan empunya yg belanja nureen...
sape???
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

mmg x plan.. pkl 12.30 mcm tue k.tie call ajak lunch
nureen mintak izin kat en.nasir terus on jerr
so terus g BK kat jelutong
sempat sms el ajak lunch skali
tp el x leh join sbb nak kena ambik anak dia kat tadika..
x pe la lain kali k

kami berborak pjg smpi la pkl 2
mcm2 crita.. wantie @ k.tie ni mmg lawak orgnya
nureen gelak smpi keluar air mata.. hehehe
semua crita pasal anak2 

dan......
kan td nureen ckp bukan setakat belanja siap dpt...............
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
choclate....
handmade lagi tau...
ari tue baru tgk dlm blog el
tup2x nureen pon dpt jgk.. best2
tak sabo nk bawak balik tunjuk kat ellesya
mesti dia suka sgt2

Ellesya : wow... choclate... tq mummy... sya suka yg love tue, knapa dia ada clr pink & purple
Nureen : sya kan suka pink & purple kan, aunty wantie bg tau..
Ellesya : tq aunty.. sya suka sangat2...

suruh gigit x mau katanya nak jilat2 ja.. sedap
mmg sedap nureen mkn 3 4 bj jgk tau
en.nasir ckp cantik, pas2 ni boleh la order untuk wedding adik nureen kboleh????.. hehhehe

khusyuk dok makan choc sambil layan youtube...

nureen ngan wantie ni sebenarnya jiran 44 tau
umah kami seberang jalan jerr, tapi x pernah sampai hehhe
mmg dekat sgt2 jln kaki pon boleh..

hepi weekend

15 comments:

Anum said...

bestnya dapat makan org banje nie
hahaha

eima said...

paling best bab makan free tu .. rezeki baby dlm peyut ..hjehehhe

el said...

melepas aku x dpt mkn BK free wakakakaka
xpe2 xde rejeki aku kan T lalalalala

ha sedapkan choc T tu..aku pun suka..tu nti nak order tuk besday danish hehehe

Izan Ishak said...

nureen...dah berzaman izan tak makan BK ni.. kat sini takde... huhu...

sedap betul tgk ellesya makan cekelet tu...

wantie said...

amboi.. kemvang kemvang vontot kak T nie. tu la kan, sampi kui 2 lebey berborak kite..

hmmm.... dapat gak le baby dalam perut tu makan cokelat kak t noh.
sihat sihat yer baby next month leh le nengok dunia & cik t yang potpetpotpet ni. muahahaha...

KhaiRin : anies said...

kite yg kt sini plak yg terliur hehehee


p/s susah2 je la nureen ni... kalu x pos pon x pe sbb insya allah 21hb ni sy akn dtg ke penang.kalu x jd on 21 tu mungkin hujung bln ni..mn tau ada rezeki kita bleh jumpa nnt...bleh jg jupe ellysya..nk cubit2 pp dia! ;-)

eB ezrin said...

nk jumper jgk. hu3...
bestnyer.. dpt mkn burger king org blanjer lagi...
nk ikottttttttt. ;p

IntaNBerliaN said...

bestnya org belanja mkn.. murah rezeki.. bkn main lg ellesya makan :-)

sue zainun said...

happy weekend nureen

from deep of my heart~ said...

alaaaa lamenye tak mkn burger king (langkawi xdepon).. tpi coklat tu nmpk sedap kan.. nak sket :)

eRiNsZ said...

wehhhh lama x layan beger King nihhh..... kat gua ni... King kong jer ader hihihihi

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

untungnyer org tu...
siap dp box of choc. lagi.. =)
kongsi la ellesya, makcik pun shuke taw!

fieda said...

wah..bestnyer...

kak fieda pun tak dapat algi ipad tu..asyik delay jer..huhu..

wan nurul hezrina said...

huh rezki baby2=)kalau coklat handmade mmg shedap=)dah telan air liur..

nurul kalau g burger king suka order set whooper blackpaper=)

Mama Ema said...

murah hati si kawan nureen tu... suka ellesya dapat makan chocolate tu erkh..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011