ppssttt.... ada org belanja la....

ASSALAMUALAIKUM

pppsstttt.... jgn jeles tau
lunch rabu lepas ada org belanja nureen tau
sape gerangannyerr???? hehehhe
bukan setakat belanja siap dpt.........
nak tau dpt apa????...
tungguuuuu...
kami lunch kat cini
Burger King
mmg dah lama tak pegi cini, last masa pembukaan setahun yg lalu rasanya..

nmpk menarik kan.. tp nureen x ambik set ni pon hehehe

ni lunch kami
nureen : BK cheeseburger
satu lagi tuan empunya yg belanja nureen...
sape???
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

mmg x plan.. pkl 12.30 mcm tue k.tie call ajak lunch
nureen mintak izin kat en.nasir terus on jerr
so terus g BK kat jelutong
sempat sms el ajak lunch skali
tp el x leh join sbb nak kena ambik anak dia kat tadika..
x pe la lain kali k

kami berborak pjg smpi la pkl 2
mcm2 crita.. wantie @ k.tie ni mmg lawak orgnya
nureen gelak smpi keluar air mata.. hehehe
semua crita pasal anak2 

dan......
kan td nureen ckp bukan setakat belanja siap dpt...............
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
choclate....
handmade lagi tau...
ari tue baru tgk dlm blog el
tup2x nureen pon dpt jgk.. best2
tak sabo nk bawak balik tunjuk kat ellesya
mesti dia suka sgt2

Ellesya : wow... choclate... tq mummy... sya suka yg love tue, knapa dia ada clr pink & purple
Nureen : sya kan suka pink & purple kan, aunty wantie bg tau..
Ellesya : tq aunty.. sya suka sangat2...

suruh gigit x mau katanya nak jilat2 ja.. sedap
mmg sedap nureen mkn 3 4 bj jgk tau
en.nasir ckp cantik, pas2 ni boleh la order untuk wedding adik nureen kboleh????.. hehhehe

khusyuk dok makan choc sambil layan youtube...

nureen ngan wantie ni sebenarnya jiran 44 tau
umah kami seberang jalan jerr, tapi x pernah sampai hehhe
mmg dekat sgt2 jln kaki pon boleh..

hepi weekend

Comments

Anum said…
bestnya dapat makan org banje nie
hahaha
eima said…
paling best bab makan free tu .. rezeki baby dlm peyut ..hjehehhe
el said…
melepas aku x dpt mkn BK free wakakakaka
xpe2 xde rejeki aku kan T lalalalala

ha sedapkan choc T tu..aku pun suka..tu nti nak order tuk besday danish hehehe
Izan Ishak said…
nureen...dah berzaman izan tak makan BK ni.. kat sini takde... huhu...

sedap betul tgk ellesya makan cekelet tu...
wantie said…
amboi.. kemvang kemvang vontot kak T nie. tu la kan, sampi kui 2 lebey berborak kite..

hmmm.... dapat gak le baby dalam perut tu makan cokelat kak t noh.
sihat sihat yer baby next month leh le nengok dunia & cik t yang potpetpotpet ni. muahahaha...
KhaiRin : anies said…
kite yg kt sini plak yg terliur hehehee


p/s susah2 je la nureen ni... kalu x pos pon x pe sbb insya allah 21hb ni sy akn dtg ke penang.kalu x jd on 21 tu mungkin hujung bln ni..mn tau ada rezeki kita bleh jumpa nnt...bleh jg jupe ellysya..nk cubit2 pp dia! ;-)
eB ezrin said…
nk jumper jgk. hu3...
bestnyer.. dpt mkn burger king org blanjer lagi...
nk ikottttttttt. ;p
IntaNBerliaN said…
bestnya org belanja mkn.. murah rezeki.. bkn main lg ellesya makan :-)
sue zainun said…
happy weekend nureen
alaaaa lamenye tak mkn burger king (langkawi xdepon).. tpi coklat tu nmpk sedap kan.. nak sket :)
eRiNsZ said…
wehhhh lama x layan beger King nihhh..... kat gua ni... King kong jer ader hihihihi
untungnyer org tu...
siap dp box of choc. lagi.. =)
kongsi la ellesya, makcik pun shuke taw!
fieda said…
wah..bestnyer...

kak fieda pun tak dapat algi ipad tu..asyik delay jer..huhu..
huh rezki baby2=)kalau coklat handmade mmg shedap=)dah telan air liur..

nurul kalau g burger king suka order set whooper blackpaper=)
Mama Ema said…
murah hati si kawan nureen tu... suka ellesya dapat makan chocolate tu erkh..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017