mengimbau kembali part 2

ASSALAMUALAIKUM

25 dec 2008
mengimbau kenangan hadirnya ellesya ke muka bumi ini
seawal usia 4 bulan ellesya dh sampai d genting highlands
perrghhh... masa ni musim hujan
mmg sejukkkkk sgt masa dok kat atas tue
kabus tebal.. kami menetap di sebuah apartment dkt hotel awana tak silap


keterujaan terserlah kan

hepinya ellesya dlm suasana yang sejuk & dingin



sebelah mlmnya kami terjah indoor game

hadapan snow world
ada org salji g2

ini snow cap juz posing jerr
kami x beli pon hahhaa

sempat bergambar sebelum kami turun

turun dari genting kami singgah ampang jumpa kakak sulung nureen wit  daniel & adrian
rambut ellesya perasan x?
mmg naik tgh dlu mcm trojen :)

ellesya tgh geram dok main janggut daddy

kami lepak2 dan lunch kat the curve
ramei jgk org kat c2 masa tue sbb cuti christmas kan :)

ellesya masa baby ramei yg cakap baby boy sbb muka ellesya sebijik muka daddy :)

Comments

Anum said…
comelnya dia sis masa kecik
putih
Imah Dinor said…
betul la elly nmpk mcm baby boy time kecik2 ...tp girl2 habis bila dah besar....
eB ezrin said…
bukan mirip dady la...
tapi mirip ngan aerish & aed ms kecik....
kan akn kan? sbijik . esp tang rambut tuh ;p
KhaiRin : anies said…
a'ah mcm baby boy...tp ttp menten comel
eima said…
anak2 kpd mak bapak yg kaki jalan mmg akan sampai ke tmpt peranginan di usia muda...hikhikhik

cam fahim ngan alisha la ... abis pantang je dah gi berjalan...seb baik tak dak pepe.....
noor said…
tembamnya dia grm nengok....g KK yer
wantie said…
ellysya ni comel sejak kecik sampai le sekarang ni. rasa mcm kejap je kan masa berlalu.

pas ni adik dia nak gi jenjalan mana pulak?
Mama Ema said…
a'ah..dahler rambut pun jarang..hehehe
Anonymous said…
bestnye jenjalan kt genting...hehe..Suke tgk die senyum..leh gigil kan duk atas tu kalo time hujan..grrrrr..pakai sweater pon same je
Bui Junaidi said…
DAH BESAR PUN MCM DADDY DIA JUGAK..
Zie said…
uii sejook tu..
|| NaFiRaa || said…
haah.. anak daddy nih~ :)
geramnya tgk pic tu...comel jerkk...
el said…
nti next bb ni muka cam sape lak eh
ada ikut cam kakak dia x ms bb ni

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017