Tuesday, March 20, 2012

mengimbau kembali part 2

ASSALAMUALAIKUM

25 dec 2008
mengimbau kenangan hadirnya ellesya ke muka bumi ini
seawal usia 4 bulan ellesya dh sampai d genting highlands
perrghhh... masa ni musim hujan
mmg sejukkkkk sgt masa dok kat atas tue
kabus tebal.. kami menetap di sebuah apartment dkt hotel awana tak silap


keterujaan terserlah kan

hepinya ellesya dlm suasana yang sejuk & dingin



sebelah mlmnya kami terjah indoor game

hadapan snow world
ada org salji g2

ini snow cap juz posing jerr
kami x beli pon hahhaa

sempat bergambar sebelum kami turun

turun dari genting kami singgah ampang jumpa kakak sulung nureen wit  daniel & adrian
rambut ellesya perasan x?
mmg naik tgh dlu mcm trojen :)

ellesya tgh geram dok main janggut daddy

kami lepak2 dan lunch kat the curve
ramei jgk org kat c2 masa tue sbb cuti christmas kan :)

ellesya masa baby ramei yg cakap baby boy sbb muka ellesya sebijik muka daddy :)

14 comments:

Anum said...

comelnya dia sis masa kecik
putih

Imah Dinor said...

betul la elly nmpk mcm baby boy time kecik2 ...tp girl2 habis bila dah besar....

eB ezrin said...

bukan mirip dady la...
tapi mirip ngan aerish & aed ms kecik....
kan akn kan? sbijik . esp tang rambut tuh ;p

KhaiRin : anies said...

a'ah mcm baby boy...tp ttp menten comel

eima said...

anak2 kpd mak bapak yg kaki jalan mmg akan sampai ke tmpt peranginan di usia muda...hikhikhik

cam fahim ngan alisha la ... abis pantang je dah gi berjalan...seb baik tak dak pepe.....

noor said...

tembamnya dia grm nengok....g KK yer

wantie said...

ellysya ni comel sejak kecik sampai le sekarang ni. rasa mcm kejap je kan masa berlalu.

pas ni adik dia nak gi jenjalan mana pulak?

Mama Ema said...

a'ah..dahler rambut pun jarang..hehehe

~diAhOntHeblOg~ said...

bestnye jenjalan kt genting...hehe..Suke tgk die senyum..leh gigil kan duk atas tu kalo time hujan..grrrrr..pakai sweater pon same je

Bui Junaidi said...

DAH BESAR PUN MCM DADDY DIA JUGAK..

Zie said...

uii sejook tu..

|| NaFiRaa || said...

haah.. anak daddy nih~ :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

geramnya tgk pic tu...comel jerkk...

el said...

nti next bb ni muka cam sape lak eh
ada ikut cam kakak dia x ms bb ni

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011