Thursday, March 15, 2012

wat mcm opis sndrik

ASSALAMUALAIKUM

Alhamdulillah nureen dh 8bulan preggy
pergerakkan terbatas, perut dh rasa cekang, tulang2 bhgn bwh dah sakit2.. doakan moga semuanya selamat ya AMIN

ni crita jumaat lepas
bila nureen bawak ellesya masuk opis
nureen bz dimeja & ellesya???????

wat hal sendiri
dok kat pantry kecik kami
dok pekena kerepek, makuru segala mcm ada
yg paling dia suka dok tekan air tue
ulang 5 6 kali minum

hahaha... dah mcm staff plak nureen tengok
dok belek maps penang

layannn tol dia mkn

mai kat meja nureen dok cari makerpen

nak conteng kat white board blkg nureen ni hehhee

lukis apa tue :P


41 comments:

Bui Junaidi said...

AMBOIII,BANYAKNYA MAKANAN..

Kakzakie said...

Jangan macam anak kakak pulak - masa umur macam Ellysa tu bila telefon atas meja kakak berdering dia sibuk nak angkat...

eB ezrin said...

kalo aerish ader mau food war nih :)

Anum said...

ala cutenya
tapi x pe dia x buat perangai ok la

IntaNBerliaN said...

banyak betoi makanan.. :-)

Myra Jay said...

Okla Elly layan tu semua, takle dia boring :)

~diAhOntHeblOg~ said...

hehe..tu la keje budak2 kalo dtg opis mak kan..mcm haku gak la...dulu2 g opis mak..berangan nk keje opis..hahahaa

Mama Ema said...

banyaknya kerepek...sedap ellesya makan

Gieyana said...

Byknya makanan..sure best!
Anak ko mcm my dotter kalau g opis abah dia..buat mcm opis sendiri..opis aq x leh bw psl 6t x leh wt keja..

el said...

nape x ajak auntie lepak sm..leh auntie mkn kopok2 tu..sedap tu hehehe

wah dah 8bln eh..xlm tu..tc ok
xsabaq nak tgk bb hang

from heart nisah idham~ said...

byknye stok makanan..
senang kan. bila lapor je makan..
lapor je makan...

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

sure dah lenguh2 kan..
moga selamat semuanya ya..amin

sonot tgk itu budak..wat opis sendiri ye?

LYAfrina said...

mak aihh..meriahnya kerepek tu..penuh

Cho Zila said...

nampak sangat cute ... good girl...

wantie said...

tak pernah lagi la kak t bawak anak anak mai tempat reja. kalau dorang datang ajak kuaq lunch tu ada la. kalau nak terperuk duk kat office cam elly ni memang kak t tak yakin.

mana la tau kan, tetiba kuaq suara tarzan. mau fengsan office mate. hahaha..

elly.. kepek tu layanzzzzzzzz

::NureeN:: said...

hehehe, wat colecction tiap2 bln, so skali borong mau penuh meja :P

::NureeN:: said...

ellesya x plak.. hehehe..
best tgk dia layannzzz kan

::NureeN:: said...

kita tgk sape yg menang hehhee... :)

::NureeN:: said...

alhamdulillah.. senang, dia x kaco nureen wat keja sgt

::NureeN:: said...

hehhe.. meh la join

::NureeN:: said...

tp kejap je mj, nureen siap terus dia ajak balik

::NureeN:: said...

klau tanya ellesya, nak keja apa, mmg dia sebut nk keja kat c2 la hehehe

::NureeN:: said...

mmg sedap, murah plak tue,
sebungkus besar baru rm5

::NureeN:: said...

aku pon sebenornya x leh gak, tp dh terdesak.. ehee

::NureeN:: said...

aunty meh la cini.. :)

a'ah, d 8bln, makin kuat pergerakkan bb :)

::NureeN:: said...

a'ah, skrg ni kan asyik lapo ja heheh

::NureeN:: said...

tq rose..

a'ah.. sbb masa ni staff laki semua dh kuaq site, dia x ler segan2 sgt

::NureeN:: said...

meriah kan.. layan petang2 kat cini

::NureeN:: said...

tq aunty.. ellesya mmg gd girl..

::NureeN:: said...

hehhe... sora tarzan sinonim ngan mak2 kan hehhee

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. macam anis jugak.. bila datang opis mesti duk conteng2 whiteboard.. pastu senyap2 dia duk cop company chop kat badan dia.. habes tangan kaki di cop nye.. sabor jek laaaa..

eB ezrin said...

pastuh kiter join skali kan?
ha ha ha
yg apsti aed musti nk join.
& dier musti mng. ;p

fieda said...

syok ler ellysya..tak ler boring..blh main conteng2..makanan pun byk tu..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

canteknya rambut dia.. kerinting2..gtu..waa..byknyer kerepek...

::NureeN:: said...

hahaha... sama la..
minggu seblm tue bwk mai opis pon abes dicopnya tangan warna biru

::NureeN:: said...

bila si kidal mula menulis kan :P

::NureeN:: said...

original curly tau hehhe..
meh la join mkn :)

::NureeN:: said...

aed akan menang yg paling byk jth kat lantai kan eb hehehe....
ellesya skrg asyik tanya ja bila nk p umah aerishadania lg?

KhaiRin : anies said...

ooo lefthanded rupanya...

::NureeN:: said...

a'ah.. sama daddy dia :)

Zie said...

huk huk samalah anak2 zie pun kalau sampai ofis.. nak pen nak tulis...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011