wat mcm opis sndrik

ASSALAMUALAIKUM

Alhamdulillah nureen dh 8bulan preggy
pergerakkan terbatas, perut dh rasa cekang, tulang2 bhgn bwh dah sakit2.. doakan moga semuanya selamat ya AMIN

ni crita jumaat lepas
bila nureen bawak ellesya masuk opis
nureen bz dimeja & ellesya???????

wat hal sendiri
dok kat pantry kecik kami
dok pekena kerepek, makuru segala mcm ada
yg paling dia suka dok tekan air tue
ulang 5 6 kali minum

hahaha... dah mcm staff plak nureen tengok
dok belek maps penang

layannn tol dia mkn

mai kat meja nureen dok cari makerpen

nak conteng kat white board blkg nureen ni hehhee

lukis apa tue :P


Comments

Bui Junaidi said…
AMBOIII,BANYAKNYA MAKANAN..
Kakzakie said…
Jangan macam anak kakak pulak - masa umur macam Ellysa tu bila telefon atas meja kakak berdering dia sibuk nak angkat...
eB ezrin said…
kalo aerish ader mau food war nih :)
Anum said…
ala cutenya
tapi x pe dia x buat perangai ok la
IntaNBerliaN said…
banyak betoi makanan.. :-)
Myra Jay said…
Okla Elly layan tu semua, takle dia boring :)
Anonymous said…
hehe..tu la keje budak2 kalo dtg opis mak kan..mcm haku gak la...dulu2 g opis mak..berangan nk keje opis..hahahaa
Mama Ema said…
banyaknya kerepek...sedap ellesya makan
Gieyana said…
Byknya makanan..sure best!
Anak ko mcm my dotter kalau g opis abah dia..buat mcm opis sendiri..opis aq x leh bw psl 6t x leh wt keja..
el said…
nape x ajak auntie lepak sm..leh auntie mkn kopok2 tu..sedap tu hehehe

wah dah 8bln eh..xlm tu..tc ok
xsabaq nak tgk bb hang
byknye stok makanan..
senang kan. bila lapor je makan..
lapor je makan...
sure dah lenguh2 kan..
moga selamat semuanya ya..amin

sonot tgk itu budak..wat opis sendiri ye?
LYAfrina said…
mak aihh..meriahnya kerepek tu..penuh
Cho Zila said…
nampak sangat cute ... good girl...
wantie said…
tak pernah lagi la kak t bawak anak anak mai tempat reja. kalau dorang datang ajak kuaq lunch tu ada la. kalau nak terperuk duk kat office cam elly ni memang kak t tak yakin.

mana la tau kan, tetiba kuaq suara tarzan. mau fengsan office mate. hahaha..

elly.. kepek tu layanzzzzzzzz
::NureeN:: said…
hehehe, wat colecction tiap2 bln, so skali borong mau penuh meja :P
::NureeN:: said…
ellesya x plak.. hehehe..
best tgk dia layannzzz kan
::NureeN:: said…
kita tgk sape yg menang hehhee... :)
::NureeN:: said…
alhamdulillah.. senang, dia x kaco nureen wat keja sgt
::NureeN:: said…
hehhe.. meh la join
::NureeN:: said…
tp kejap je mj, nureen siap terus dia ajak balik
::NureeN:: said…
klau tanya ellesya, nak keja apa, mmg dia sebut nk keja kat c2 la hehehe
::NureeN:: said…
mmg sedap, murah plak tue,
sebungkus besar baru rm5
::NureeN:: said…
aku pon sebenornya x leh gak, tp dh terdesak.. ehee
::NureeN:: said…
aunty meh la cini.. :)

a'ah, d 8bln, makin kuat pergerakkan bb :)
::NureeN:: said…
a'ah, skrg ni kan asyik lapo ja heheh
::NureeN:: said…
tq rose..

a'ah.. sbb masa ni staff laki semua dh kuaq site, dia x ler segan2 sgt
::NureeN:: said…
meriah kan.. layan petang2 kat cini
::NureeN:: said…
tq aunty.. ellesya mmg gd girl..
::NureeN:: said…
hehhe... sora tarzan sinonim ngan mak2 kan hehhee
|| NaFiRaa || said…
hehehe.. macam anis jugak.. bila datang opis mesti duk conteng2 whiteboard.. pastu senyap2 dia duk cop company chop kat badan dia.. habes tangan kaki di cop nye.. sabor jek laaaa..
eB ezrin said…
pastuh kiter join skali kan?
ha ha ha
yg apsti aed musti nk join.
& dier musti mng. ;p
fieda said…
syok ler ellysya..tak ler boring..blh main conteng2..makanan pun byk tu..
canteknya rambut dia.. kerinting2..gtu..waa..byknyer kerepek...
::NureeN:: said…
hahaha... sama la..
minggu seblm tue bwk mai opis pon abes dicopnya tangan warna biru
::NureeN:: said…
bila si kidal mula menulis kan :P
::NureeN:: said…
original curly tau hehhe..
meh la join mkn :)
::NureeN:: said…
aed akan menang yg paling byk jth kat lantai kan eb hehehe....
ellesya skrg asyik tanya ja bila nk p umah aerishadania lg?
KhaiRin : anies said…
ooo lefthanded rupanya...
::NureeN:: said…
a'ah.. sama daddy dia :)
Zie said…
huk huk samalah anak2 zie pun kalau sampai ofis.. nak pen nak tulis...

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017