Wednesday, March 14, 2012

wordless wednesday

ASSALAMUALAIKUM..

persediaan awal utk baby
ellesya rajin membantu








nureen juz beli 3 4 helai ja baju baru utk bb
yg lain2 ni semua yg ellesya dulu & yg kezen ellesya, kakak sulung nureen bg baju anak2 dia


23 comments:

Aya Ariel said...

tak lama dah lagi tu...

nampak baju banyak kaler biru..akan dapat boy eh?? sonoknye..leh sepasang laa..

rajin elesya..nanti bila adik kuar..harap2 buley jaga adik jugak nanti..hihih

from deep of my heart~ said...

best nye nak tunggu saat terima orang baru :). congrats

Kakzakie said...

Betul Nureen... kalau dah sediakan, bersih, masuk tempat yg ada mudah bila nak guna. Dah tak lama pun...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Rajinnye elly bantu mummy sidai pakaian adik..nampak bersungguh2 tu.. :)

LYAfrina said...

lya tgk lak teruja//hapynya nmpk dia,.nnti bila dah ada adik msti elly kakak y sgt baik :-)

Zie said...

OO jimatnya... ok lah tu tak yah beli banyak2..

zie ada lah 4 helai yg elok... yg lain beli tambah..

dah kelas dah tapi belum basuh..
emmm rajinnya Ellesya tlg mummy

eB ezrin said...

alahai, taun dpn kalo ader rezki auntie, elly dtg sini tlg yer? ;p

Anum said...

alhamdullilah

eima said...

rajin elesya tlg mama basuh bj adek ye

el said...

hang beranak kt mn nti nureen?
pantang kt mn?

fieda said...

kaka contoh ni..mesti ada adik nanti dia syg sgt2...

Fieza79 said...

rajinnya elly...tgh teruja tu kan nk dpt adik...apa sj di suruh mesti dia bt kan nureen..hehee

wantie said...

ok la tu nureen. kak t plak tuk Aleesya tu semua beli baru. mau senget bahu gak la nak prepare semua baru.

Nak harap baju Amirul. ntah ke mana di sedekahkan. hahaha..

Nak harap baju baju dari ipar duai. dorang pun simpan tuk dorang nya future baby. kot kalau ada rezeki.

mcm mana shopping tuk mirul dulu, mcm tu la kak t shopping tuk aleesya.hikss

Mama Ema said...

masih elok guna yang sedayanya..rajin ellesya tolong mama..tak sabar nak sambut adik erkh

maszmadi said...

rajin kak sya yerk.. mesti sayang adik nieh..

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

bagusss anak dara ni leh buat menantu..oppss ehehhe

|| NaFiRaa || said...

waahhh.. dah buat persiapan dah.. rajinnye kakak Sya tolong mummy dia~

KhaiRin : anies said...

amboiiii rajin nyer...eksaited la tu

Cho Zila said...

akak dulupn tak berapa nak beli banyak2 just pakaikan baju kazen2 dia elok2 lagikan.... tapi persiapan kena adakan...

하니 said...

seronok tgk bju2 baby..x sbr nk tgk baby baru ^.^

kasihredha said...

dah siap2 cuci ye nureen
bila dijangka bersalin?

pssttt...rajin menantu akak tu :)
cium sikit...muahhh

Bui Junaidi said...

NNT MESTI ELLESYA RAJIN JUGAK TOLONG JAGA ADIK DIA

wan nurul hezrina said...

dulu masa sofiapun nurul tak beli.just guna merah nyer

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011