Wednesday, March 21, 2012

wordless wednesday

ASSALAMUALAIKUM

s.e.r.i.u.s







s.m.i.l.e






22 comments:

mamalieyna said...

comelnyer budak gegel ni wlupun muka serius..hee~

Zie said...

Masammmmmmm dan manissssssss cute

eB ezrin said...

sad? :)

Kakzakie said...

Ohhh.... dari kecik memang elly pandai posing ye Nureen... cute betul:)

Anum said...

cutenya
dari kecil sampai besar kan

fieda said...

anak dara yg mashamm dan sweet tp tetap sweet sokmo..

Fieza79 said...

wahh pic elly masa baby ye...cute! skrg lg tmbh2 cute..

eB ezrin said...

eh bukan eB yg sad....
eB tgk gambor2 elly yg comel tuh ader serius & smile...
tuh yg tanyer sadnyer camner pulak?

eB taip sad?..... jerk... hik3...
sori la slh phm ;p

noor said...

mula2 serius pastu senyum hehehhe very cute! sukalah pipi awk

LYAfrina said...

comelnyer ally time kecik2 dulu.. asya msa kecik dulu pon suka wk muka siyes gop

fazrulnoor said...

dpt gak masuk balik blog nie ha

from heart nisah idham~ said...

gewammm nye tenok budak tecik ni. mak cik nak pinjam awak bole , main guleng2 dgn meooww & makcik nak tak??? :D

wantie said...

seyes cakap. elly ni kalau la kak t jump amasa dia baby mesti kak t cubit pipi tu. chubby benor dia. tapi kat pipi je.hehehe

Mama Ema said...

serius memang serius...tapi bila smile comel...

KhaiRin : anies said...

yg jd serius tu sbb pic candid hehehe comel2

Imah Dinor said...

mmg klu masih baby muka serius jer...tp bila dah besar gelak pun besar...tiuet tangat....

|| NaFiRaa || said...

olololo..kiutnye~

kasihredha said...

tembamnya elly waktu kecik
makin besar makin cantik

Salina@IbuAqil said...

Alolololo!! Comel sggh!!!
Buat le memek muka apapon ttp comel..
Sok adk dia pon comel lote jgk..

Gieyana said...

Cute! Buah hati idaman kalbu uols!

#nk gelak aku! Asyik jumpa jer kita eh! Hb ku siap ckp uols ni mcm ada bisness jer! Ekekeke

dhiera said...

ellysa ke? comel gile masa kecik~

Bui Junaidi said...

GMBR YG MULA2 TU MCM BOY JER MUKA ELLESYA

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011