Monday, March 5, 2012

eat . laugh . share



ASSALAMUALAIKUM...

biasa kan dgn simbol kat bawah ni..

kami singgah cini mlm khamis lepas
jom layannzzz aksi ellesya & daddy lepas kami order makanan
agak2nya la apa ya dialog 2 beranak ni???

nak susun sudu ke?

 mcm terkejut jerr...

oppsss.... kemana menghilang???

ooo.. nak susun balik ropanya....

Mari belajar...
Daddy : ni onion
Ellesya : yes.. onion tue girl sbb ada reben kat kepala dia

Ellesya : ni daddy???
Daddy : haaa... apa dia?
Ellesya : ni cheese...

Ellesya : ni apa daddy?
Daddy : sya la jawap..

Ellesya : ni la pizzaaaaa...
Daddy : yessss...

set menu kami mlm tue
 Reunion Feast 1
ehsan google

rangup & sedap
masa sampai ni masih panas2.. layanzzz abesss

ellesya mkn penuh hati2 sbb panas...
air plak kami upgrade
nureen kan x leh minum air bergas
so tukar dengan iced coffee float.. :)

soup ni wajib kan mmg dah ada dlm menu :)

bagus.. bg sejuk dlu tau..
klau x melecur plak lidah...

perghhh....

ellesya teruja tgk daddy angkat pizza tue bertali2 lagik...

eh.. sudu plak.. td dok hirup soup tue x tukar2 pakai garfu

pergghhh.. lagi tinggi....

panas.... fresh dr oven :)

turn nureen plak...
udang ni tersangatlah rangup

sempat lagik jeling kat ellesya

apa lagi... nak jgk la...

ngap dolo la b4 suapkan ellesya.. kan eb kan.. ehhehe

eh... baru perasan.. ellesya pegang ngan tangan kiri la...
mmmm... ;P

gigit sambil bercakap g2 la ropanya muka nureen
sbb dok suruh ellesya tgk camera hehehe...
dah selesai mkn pusing2 & bwk ellesya g main kejap
&

wajib pekena satu cone kan
pilihan yg slalu dihati ellesya
cotton candy
sbb ada colour pink & purple..

x der hiraukan org dah lerrr...

cepat2 lap mulut bila dah belemuih (comot)


12 comments:

fazrulnoor said...

makan tempat best2 je

Anum said...

sedapnya pizza....

eB ezrin said...

huwaaaaaaaaaaaa
ini sgt2 mendera persaan pagi2 nih. sob3
eh ader citer baru nk citer ;p

Kakzakie said...

Kakak pun makan pizza juga sabtu lepas tapi tak cukup geng sebab 2 anak kakak di asrama.

Elly sebelum makan belajar dulu dgn daddy itu yg bagus kan...

Salina@IbuAqil said...

Aduh!!!
Terlapor plak nengoknya..
Aduh!!!
Pedih dah perut ni..
Amboi!! Tertib si Elly mkn eskrem..
Bagus!!!
Kalo Aqil ayarkkkk dekat kolar baju dia sental.. Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
Ibu dia meroyan dibuatnya..

ibuhebat said...

amboi sedapnya dia mamammm.. nak cikettt.. :)

|| NaFiRaa || said...

sedapnye~ lama x makan pizza.. teringin nak makan sup dia..:)

el said...

x ajok kami pun makan piza huwaaaaaaaaaaa hahahaha

shark said...

lama dah tak singgah pizza hut :)

Syima ~Mama Kyra~ said...

i like pizza hut..our fav :)

tgk nureen mkn,teringin la plak..tp xpenah try reunion feast..sedap eh?

wahida said...

aku belum rasa lagi pizza baru tu...ada ckp tak best...

ko punya review mcm mana? sedap tak nok kesimpulannya piza tu?

Anonymous said...

[url=http://louboutinmart.co.uk]christian louboutin shoes[/url] 1988. http://dkgoose.com Wlsrecdal [url=http://www.louboutinoutletuks.co.uk]christian louboutin[/url]
zvqujw 971877 [url=http://www.chilliwackbombersoutlet.com]canada goos[/url] 696200 [url=http://www.officialcanadagooseparkas.ca]canada goose jackets sale toronto[/url]

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011