ada org perasan laaa......

ASSALAMUALAIKUM..

ahad lepas kami blk kg 1 hari ja
daddy siapkan assigment dlu sabtu tue
mlm lepas maghrib baru kami bertolak balik
kami hantar siap2 kelengkapan baby kat kg
nanti x der la kalut kan

nureen dah 34minggu
insyaALLAH ahad ni nureen checkup lagi 
2 3 menjak ni keadaan kurang memuaskan
asyik pening2 & muntah2
bila terjaga tgh mlm bdn rasa x sedap, mcm nak demam tp x panas pon

aik... ada org perasan la....
sape tue?
masa kat kg, nureen & asben x bawak balik lappy
so guna la yg abah punya & kebetulan abah minta tolong install antivirus msk lappy dia
bila daddy bz dok install kami 2 beranak pon dok godek2 la ambik netbook abah yg dapat skali pakage yg TM punya tue
pasang streamyx dpt netbook
so bila ellesya tgk netbook tue kan kecik ja
so apa lagi....

Ellesya : mummy, laptop ni wan bagi kat sya kan
Nureen : eh, ya ka? tanya la wan dlu
Ellesya : ya la.. kan laptop ni kecik ja.. mmg utk ellesya la
Nureen : iyo yo lah tue... asal kecik ja sya punya la yerr
Ellesya : ya.. wan bagi kat sya

Ellesya : mummy ni... tak yah la ambik gambar sya
Nureen : hehhehe

muka marah bila arahan tak diendahkan

Ellesya : mummy tgk, comel kan laptop ni.. mmg sya punya la (sambil peluk netbook tue)

Ellesya : sya nak wat keja mummy jangan kacau tau
Nureen : nak wat keja apa?
Ellesya : keja opis la...
Nureen : ok

klau dh biasa guna PC @ lappy rasa x puas kan guna netbook sbb screen dia kecik :)

Comments

LYAfrina said…
ermm mmg nureen..kalo guna komputer/laptop lg luas pmandangannya ..
Zie said…
zie plak kalu boleh nak yg kecil... maybe blum try guna yg kecil kot...
kalau dah prnah guna mesti ada rasa tak puas jugak.. hehehe

nureen berpantang kat kg yek?
kali ni duk sampai habis pantang ker?
Anum said…
ye betul sangat luas pandangan guna laptop/pc
alahai.. nak netbook gupenye..
sangat sesusai dgn Ellesya.. kecik & cumel :)
Bui Junaidi said…
BUI GUNA NETBOOK JER..MMG KECIK TP BOLEHLAH..HEHEHE
el said…
aku suka desktop lagi..lagi luas..tp la ni pki lappy..apo nak dikato...hahahaha
Kakzakie said…
Rumah kakak tak ada notebook. Kami guna pc/laptop je. Macam cute kan dan handy boleh bawa masuk handbag...
KhaiRin : anies said…
yg pasti kalu sy gn netbook alahai...mls betol nk BW heheheeh

p/s hrpn nk g penang n jupe nureen hjg bln ni x kesampaian la sob sob x pe la kite jupa lps nureen bersalin la ye insya allah
Gieyana said…
Mmg x puas kalau guna netbook..rs kecik jer..kalau guna Tab or Ipad pon sm gak...
eB ezrin said…
so elly punyer la kan? :)
amiey lee said…
hahahhahaha comellll sgt ellysya rupanya perasan netbook dia punya..
wahh package dpt netbook besttt
e!ya said…
hehehe banyak ker keja opis si ellesya tue..wahhh
noor said…
slesa guna pc heheheh...ellesya dpt lappy baru yehaaaa
wantie said…
kak t plak memang jatuh chenta ngan desktop. Lappy kat umah tu memang malaih nak on.

Ada pun utk Amirul main game jer.
dok berangan angan nak beli desk top kat umah, tami rasa mcm semak plak.
tu maknanya mummy kena beli 1 netbook tuk sya :D
Imah Dinor said…
kita geng la elly....imah guna net book jer....asal leh update blog,fb n nak bayor bil pun jadi la...bukan ada krj opis yg nak d buat pun he.....
|| NaFiRaa || said…
tak puas jugak guna net book.. kecik sgt,,kekeke
Mama Ema said…
so, ellesya bawa balik ke netbook tu...hehehe
sue zainun said…
ewah2 ellesya..hihihi..
watyz said…
eh eh sama la ngan kite punya. jimat duit kan.. hehehe

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017