Thursday, March 29, 2012

s.a.d

ASSALAMUALAIKUM...

atas permintaan BFF MLF
nureen berusaha keras menggodek piccas2 lama
tak banyak koleksi sad la eb :P


lepas cukur rambut ellesya menangis mungkin geli kot

baru bangun tdoq nak nureen dukung ja
last2 bwk kuaq walker yg ada kat umah wan
so apa lg teriak la dia

ni teriak sbbb jatuh tersembam luka mulut.. huhuu

tp bila tgk piccas yg bawah ni
rindunya masa ellesya kecik dolu2..


14 comments:

Kakzakie said...

Terperanjat kakak Nureen... ingatkan Elly dah dapat adik alkisahnya dialah tu... Masa baby dah cute:)

Myra Jay said...

Elly muka dari kecik sama sampai besaq ha ;) tetap comel

Anum said...

hahhahha
ingat si kecik dah dapat adik

Zie said...

emm ingatkan baby baru dah kuaq... heheh apapun memang rindu masa kecil depa.. huk huk

el said...

rs dah tgk pic elesya time dia kecik..cuma hat pic cukur rambut x hehehehe...
a'ah mn2 ibu pun sebak bila kenangkan waktu anak masih kecil..rinduuuuuuuuuuuuuuu

fieda said...

la...ellysya ker...ala tomey2...

sue zainun said...

muka ellesya masa kecil iras2 sekarang, xbanyak berubah..tetap comel dan qiut..

from heart nisah idham~ said...

hehhehe sweet, sempat jugak snap gambar ellesya time nanes ye.. :)

|| NaFiRaa || said...

hehehe..comel sgt~
tak lama lagi boleh peluk cium bb lagi kan~ hehehe

eB ezrin said...

elly sad dlm tersenyum yer? cuteeeeeeeeeee sgt :)

wantie said...

pics cukur rambut tu kena simpan. sebab tu le gambar pertama dan terakhir berkepala botak. tul tak?

kalau la mak kak t ada gambar kak t masa cukur rambut. nak jugak di tatap selalu. hehehe...

Sufia Mahzan said...

tumpang tgk baby.. Hehe, comelnye!

LYAfrina said...

muka elly dr kecik k bsr x berubahkan..senyuman dia cute sgt

dhiera said...

muka ellysA ni tetap maintain~

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011