Friday, March 2, 2012

jom kita kuruskan badan.....

ASSALAMUALAIKUM...

sape nak kuruskan badan ni??
hahhaha.. alat senaman kat kg
sejak abah nureen lepas xciden & kena strok 6bulan yg lalu
abah belikan alat2 senaman & mesin urut badan
so bila blk kg bleh la kuruskan badan kan..
jom3x...





ellesya nk kuruskan kat mana ya agak2nya
hahhahaa....

hepi weekend :)

13 comments:

eB ezrin said...

hik3, samer ngan si aerish betol la prangai si elly nih... rajin ;p

mamalieyna said...

alahai...tak kena dgn orangnye..hehe~

Anum said...

ala2 si kecik nie

Salina@IbuAqil said...

Psttttt!!!
Agak2 kalo ina yg pakai..
Ntah kurus camna lg le pulok bdn ni..
Hik3!!!!
Alololo!!
Elly, comel dia bersanggul mcm ni..
Ayu sgt2.. ;)
Happy weekend yer.. ;)

e!ya said...

alahaii sunggoh xcited..

Mama Ema said...

ellesya nak kasi up bontot ker..hehehe

watyz said...

ala.. awak dh kurus la sayang... lain la auntie ni hah... hehhehe

Bui Junaidi said...

EH..EH..SAMA DGN YG BUI BELI ARITU LAH..MMG EXACTLY..

wantie said...

muhahaha... betui kata nureen tu. nak kurus tang mana la elly oi...

kalau kak t nek tu pun tak kurus jugak pun. sebab jenis badan cenggini. terimalah hakikat.

wahida said...

ish...lamanya aku tak bersenam..tu yg badan makin dipam2 ni...adoi la..

Izan Ishak said...

elly... nak kuruskan tang mana tu. kalau aunty ni mmg wajiblah kena kurus pasni...

el said...

patutnye abah dia yg kena exercise
larikkkkkkkkkkkkkkkkkkk hahahaha

sue zainun said...

ellesya bkn nak kuruskan badan tp nak bg solid molid kalah rozita che wan nanti..ye tak ellesya..hehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011