Tuesday, March 6, 2012

p.u.r.p.l.e

ASSALAMUALAIKUM..

klau eb pink VS blue
ellesya plak pink VS purple

hahhaa... x der nk compare ngan sape2  tp ngan diri sndrik jek
dolu ellesya sgt2 suka ngan clr pink
apa saja barang ke makanan ke semua nk pink
tp skrg pink dh agak slow
dia lebih kepada purple

kita layanzzz dolo aksi ellesya bila suatu malam tue nak berposing ja kejanya...





ellesya yg semakin cerdik, bijak & petah berkata2..
tp kadangkala kenakalannya menguji kesabaran kami
aduyaiiii.....
suara tarzan mcm eb ckp tue mmg rasanya dh sinonim jek ngan nureen ni sejak preggykan anak no 2..
tp lepas je reda rasa nyesal plak marahkan dia
marah tandanya sayangkan.. :)

TAPI.....
lain plak bila dikedai makan

nak gak tempek muka nureen yg tgh lesu baru blk keja
kami lari dr umah aaa????
hahhaha... bkn lari sbb apa
kwsn umah kami ada buat fodging utk denggi so kami kuaq la hehhee...
terus g lepak kedai mkn & dinner skali..
klau dikedai mkn.. PINK ni wajib

p la kedai makan apa pon
sirap bandung tetap dihati...
sampai kadang2 kami g mcd ke pizza ke 
ader plak ellesya ni order sirap bandung hahhahaa....

nikmat tol dia layan sirap bandung tue...


bye2 semua...
ni gaya babai macam uncle aznil dlm crita tomtom bak tue



ANAK
anugerah yg tidak ternilai harganya
penyeri sesebuah rumahtangga
:)


20 comments:

kasihredha said...

bergaya sakan elly...comeyyy

eima said...

mmg comey ..pe kate bw ellesya screen test utk modeling kanak2 ... sgt berbakat gayanye

eB ezrin said...

sbb air bndg sedap. kan elly kan? hik3 :)

Myra Jay said...

Mmg fanatik PINK..

Minat ellesya sama dengan Myra iaitu Pink + PEPEL :)

fazrulnoor said...

anak ko ni, besar mmg ikot ko la

amiey lee said...

nureen - walau mcm mana nakal pun still anak kita..so kita aja yg boleh guide depa kan..
sarah n ashraf pun gitu..huhu sampai ibu dia ni SEMPUTTT

sarah skrg tgh giler pink

KhaiRin : anies said...

nnt da besar mesti suka kaler lain..mcm kazen sy..ms kecik suka kaler merah da bsr meroyan kaler purple lak

Fieza79 said...

lps ni makin kerap la kuar suara tarzan tu nureen...hehee..

LYAfrina said...

hehe.. camner suara tarzan nureen yer.. lya x reti nk jerit2..hik2..

wantie said...

muahaha... suara tarzan tu memang dah jadi makanan ruji kak t. tambah pulak time Amirul wat homework. Suara tarzan ni selalula diguna pakai.

siap warning warning lagi kak t kalau nak suh Amirul wat home work.

Salina@IbuAqil said...

Pakai lah warna apapun..
Elly memang cantik..
Pandai gaya ngn posing lak tu..
Kalau si Aqil asyik hijau hijau hijau..
Ayarrkkkkkkk!!!

sue zainun said...

macam2 posingnya ellesya..pink itu kan sinonim ngan gegirl..lgpon warnanya ceria dan lembut..purple pun sama..sesuai ngan ellesya yg ceria..

|| NaFiRaa || said...

amboiii..sakan nye posing.. boleh jadik model cilik nih~ hehehe

el said...

dia suka air bandung tu sbb warna pink kan..opkoslah suka ahaks

cer kabo ibu mn xde sore cam tarzan
hahahah aku ni rs satu kmpung dah cam sore aku muahahaha

fieda said...

amboi elly...comeyy...

Zie said...

hahah Dina pun suka sirap bandung ni tapi dia kata air strawberry... hahahha

Gieyana said...

dh jd tarzan hang yer..tue x kuar bb ag.:)

eh..dh dua kali kita jumpa secara kebetulan yer..nnt len kali kita jumpa secara betul2 lak..:)

eB ezrin said...

nanti singgah amek awards yer? :)

IntaNBerliaN said...

ololooo pandainya posing :-)

nureen prgnant ek?

wan nurul hezrina said...

elly pakai apapun nampak lawaa lah=)nak2 rambut dia..mcm rambut mek merah=)suka ek sirap bandung?rasaker sbb kaler pink??

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011