Monday, July 18, 2011

menara rebung - kabus ke jelebu???


sepanjang perlawanan mmg hujan
so apa buktinya
tgk la menara rebung TM ni
sekerat je nmpk kan..

so hari ni mmg x brapa sihat
suara lain, idung mmg lagi la x sihat
pastu kpala pening2..

ellesya pon sama
daddy pon dh rasa nk demam
dah lerr daddy jauh
ada kat KL tgh kursus

bila rojer2 team depa pon kureng sihat
x per la.. skali dlm setahun kan.. ;)

9 comments:

LYAfrina said...

kat sini pon jerebu teruk nureen

moga semua cpt sihat yer

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

haah, sama lol kite kat ganu ni..
kejap mendung, kejap panas..
bdn mak pn dh rase suam2 kuku aje skrg ni.. huhuuh

Huda said...

manjung pun jerebu last week..now dh ok sikit :)

~iz~ said...

memang sekitar selangor pn jerebu teruk...lepas hujan jer baru cerah..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

moga cepat sembuh ye..Take Care..

dinor's family said...

jerubu la tu nureen..kami dok kl ni jerubu la jem la dah biasa...tp hari ni panas gila...bleh nampak menara TM dgn jelas..klu nureen nak tau...dr tingkap rmh imah bleh nmpak menara tu tau...hari2 pandang..klu nak tau hujan ke x pandang menara tu le...klu dah tengelam dek gelap tu..hujan lebat leh le stanby apa patut...cepat sembuh suma...

kasihredha said...

ramai yg sakit sekarang ni
udara pun kurang bersih sejak duamenjak ni kan .

Cute MuM said...

dapat sms.. tapi daddy dania yang baca.. tue yang terlupa reply..lain kali kita jumpa yer..

Fara said...

jelebu ke jerebu nie nureen..hehehe...kim salam kat ellesya yg cute yer..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011