Thursday, July 7, 2011

dah seminggu ellesya request nk mkn pizza!!!............


autopublish

salam heritage
hehehe jgn jeles yerr
this week nureen cuti 4 ari

so ari ni start cuti nureen akan balik kg
juz kami 2 beranak jerr blk daddy tak

oooo pasal tajuk 
mmg ellesya dh seminggu request nk mkn pizza
masa dia request tu kami dh atas katil nk tidoq
so ckp kat dia kita tgu weekend k

so semlm dah hampir lupa
bila kami spend time ngan ellesya bawak g queensbay
daddy tanya nk dinner apa???
tanya la kat si kecik tue
apa lagi
PIZZA!!!!!
ooooo masa tue baru teringat bila ellesya sebut pizza

mmg ellesya sgt2 xcited
mcm mengidam dah si ellesya tue
jom kita layan dolu...






menunggu dgn penuh sabar


1st menu yg mummy nk mkn
salad




sukerrr...
sbb ellesya dh nmpk...................


choc float nie...


Ellesya : daddy, pusing mcm ni...
Daddy : ok

ni ellesya punya set kids
faveret ellesya tue spagethhi
siap ngajor daddy lagi cara nk mkn spsgethhi



ellesya kidal sbb tue dia mmg suka guna tangan kiri
sama mcm daddy tp daddy kena la guna tangan kanan
klau x takut tersiku plak muka ellesya


Ellesya : daddy, kakak sya nk suap ni..
Daddy : aaaaa (nganga mulut)


berselera sungguh ellesya semlm
mmg betul la ngidam ;p



 cheezy larva
pizza yg kami order


bersungguh2 ellesya nk angkat pizza





manja ngan daddy sbbnyerr seminggu x jumpe daddy
daddy blk keja ellesya dh tidoq..



menu wajib



nak tau x ellesya tgh buat apa???
hehehhe mmg nmpk ala2 mcm senyum x jadi kan
tp sebenornyerr ellesya tengah teran kentot
kahkahakkahkahahhh...


daddy????
apa lagi bila perut dh penuh
harus la ada pelaburan kan..
cari en.Toilet la... ;p


amboiii sedapnyerrr... mmg sedap pon
abes segelas nureen minum semlm


mushroom sup plak
siap jelir lidah lagi
betapa nikmatnya kan ellesya


coba menghabiskan ice cream strawberrynyerr


kembali kepada mushroom supnya


dahhh... ellesya dh kenyang.. ;p
kami beli 1 beg pizza ni
RM 1.50 jerrr


hiburan plak


masuk kerr klau ellesya shoot tue????


bersungguh2 dia


tmpt yg dh lama x singgah
PG dlm queensbay




faveret ellesya ialah horse
jom layan aksi ellesya bila dia dh lama x naik horse








daddy pon tompang sekaki




ok dahhh...
jom kita balik
masa ni dh pkl 10.45 malam..
byk kedai dh tutup.. ;p


18 comments:

Huda said...

sedapnye elly makan pizza :) makan aiskrim :)

nanakimie said...

banyaknya elesya makan..hehe...:)

nana da lama tak p quensbay, dulu zaman dok matrix png selalu jgk jalan sana.....dah xigt dah mcm mana rupa..tapi besar!hehe..

eB ezrin said...

biler tgk nih, x sabor nk bagi dorang jumper la... nk tgk camner dorang react ;p

LYAfrina said...

PNDAINYA REQUEST NK MKN PIZZA..CAM ASYA LAK..TIME DPT GAJI J..TAU2 JER..MSTI REQUEST NK LAMB CHOP...PADAHAL..DIA X MKN PON..JUST MKN KENTANG TU JER.. Y SEDAPNYER MAMA DIA LA DPT MKN LAMB CHOP TU... AGKNYA SBB TIAP2 BLN TGK MAMA DIA ORDER LAMB CHOP JER..TU Y DIA REQUEST NK LAMB CHOP..

ASYA X RETI MKN PIZZA..SUH RASA PON DIA XNAK...

LYAfrina said...

NMPAK ELLY ENJOY SGT MAIN GAME TU

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..sedapnye tgk elly mkn spagetti..
tetiba aunty pun teringin nk mkn.. ;)

el said...

sedapnye ayor tu hehehehe
pinjam topi leh x elly

::NureeN:: said...

huda :
ellesya mkn cikit jerr pizza dia mkn spagethhi yg byk sbb kami dh mkn nasi b4 kuaq semlm... ;p tp mmg sedap sgt spagethhi tue

::NureeN:: said...

nanakimie :
mmg selera besar elly semlm hehehe...
nanti mai png khabo la bleh la bwk g sana ;p

::NureeN:: said...

eb :
nureen pon tp kan eb, elly ni rasa mcm aerish jgk la sbb masa bwk dia g training netball ari tue dia x mau kwn ngan bdk yg sebaya ngan dia, dok kwn ngan player netball ja... masa tgh komen kat n3 eb td pon ellesya tgk ja gambo aerish dia ckp "ni kwn sya, aerih dania' a hilang hehehhe

::NureeN:: said...

lya :
mmg diaorg cepat kan klau bab2 request2 mcm ni... lamb chop tmpt lya mkn sedap sgt kot walaupon asya x mkn tp dpt bau pon jadilah

::NureeN:: said...

lya :
mmg suka sgt bila kami bwk dia msk tmpt game nih

::NureeN:: said...

qis :
mmg sedap qis nureen rasa x cukup ja semlm hehehhe

::NureeN:: said...

qis :
eh silap sebut nama anak plak .. ;p lily

::NureeN:: said...

el :
heheh try la hg ckp sure dia jd garang tiba2

Gieyana said...

uits..pegi Pizza Hut erk? me nyer entry pon pizza Hut..kekeke

ibu MZW @ farah idayu said...

ish..ish, selera sgguh elly mkn ye. smpai tekentot2..haha!~ hepi je bila tgk piccas tu sumer ;)

~iz~ said...

akhirnya dapat gak nureen berehat..setelah penat kehulu kehilir kn...hehee
bagus gak tempat keje nureen tu..dh suh keje penat2 diorg bagi cuti lama2..:)

ambloi ellisya..badan kecil molek jer tapi makan..spagetti,pizza,sup,ais cream,choc float lagi..senang camni xyah susah2 nak diet...hehehhh

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011