Friday, July 8, 2011

kenapa ellesya ketawa @ gelak mengekek2.....................


Salam mulia di pagi jumaat
kami d kg
menikmati hirupan udara yg segar

daddy plak keja mcm biasa
hari ahad ni baru kami jumpa daddy
tp daddy kata klau kwn dia dr KL jd turun 
dia akan bwk balik kg
nak bwk p dusun mkn buah durian, rambutan & etc...

klau x ahad ni kami balik penang awai cikit
nk kuaq & jln2 ngan daddy
ellesya pon rindu daddy kan..
4 hari kat kg ;p

cerita semlm
masa kami otw balik ke kg
mummy sempat la snap gambo ellesya dlm keta
masa tgh drive
bahaya kan tp mummy snap x tgk ellesya
so gambo ada senget2 cikit la hehehe


bersungguh2 ellesya dok gelak dlm keta
agak2 nya la
boleh x teka kenapa
mmg dia ada pegang hanphone mummy

jom la kita layan aksi ellesya nih







gelak sampai terduduk
apa yg funny sgt tue?????


yang ni lagi dahsyat!!!!



mcm ada sesuatu yg nk di sampaikan


klau nk tau apa dia
bleh click kat tajuk lagu di bawah


>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<

sepetang kami d kg
ellesya dah nk mandi
sempat lagi nk tolong mummy


asyik sungguh dia mengacau


nmpk x apa yg ellesya ni tgh masak




cobaan yg berani
mmg x panas pon bingkai periuk tue
dapur tue abah belikan utk mak
klau budak mcm ellesya ni yg suka sgt tolong mummy masak
so x la risau kot2 terkena periuk panas kan


candid time
panggil jerr ellesya terus snap
mcm gambo asya yg lya snap ari tue
tp muka asya lagi lucu
bleh click cini  klau nk tgk
lya nureen copy link k ;p



oucchhh dah berubah warna la
offcoz la kena taruk pink
faveret clr ellesya
sure dh dpt teka kan
kami masak agar2..
;p


kejap jerr dh keras
ellesya mmg x sabar nk mkn


sedapnyerr.... ellesya yg buat sndri kan agar2 ni...


8 comments:

mamalieyna said...

amboi happy bebenor tuu....hikhik..lagu tu mmg lucu kan..

amboi rajin tau anak dara ni..cekci pulak tu..ihiks..^_^

mummy_ayu said...

sukanya hati dia..bukan main lagi gelak2..
ala dear, risau plak..sbb yg dua lagi tu, ok jer..dah sampai..
nanti Ayu try call gak pej pos..apa2 Ayu infrom kat sini key....

eB ezrin said...

perghhhhhhhh... bakal mennatu idamnan tuh :)

Huda said...

sukanya dia :)

nanakimie said...

hehe,bhya btul sis neh:) sempat lg snap pic elesya:)

sedapnya agar2 pink elesya..nk cket....:)

el said...

amboi pandainye masak
leh la bg kt aunty sikit ye

LYAfrina said...

mummy buat lawak aper smpai elly tgelak g2???

~iz~ said...

rajin anak dara kedapur..hehee

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011