Tuesday, July 5, 2011

:::senamrobik & ikan laga:::


senamrobik

mmg dh lama x senamrobik
last masa sek men dolu2..
rasa penat jgk ek dok berjoget td hehehee... 
tp enjoy

aik ckp pasal senamrobik apasal plak gambo lain nih
nk tunjuk gak
walaupon n3 pasal keta semlm
hehehhe
ni la wajah baru enjin kesayangan asben
dah cat baru & tukar skali paip
layannnzzz......
gear racing nureen bawak ada semput2 cikit hehehe
x pa lama2 jd racer la ;p


;p
kena jaga elok2
baru bukin bersih ja 


tetiba muncul...
ni kami ber4 baru lepas senamrobik
gambo bersenamrobik x dak la plak
dari kiri elly, dilla, nureen & eira

elly mmg nureen baru jerr kenal td
dilla dah kenal sbb kami 1 team netball
eira kenal masa training kat wisma bln 10 thn lepas
semua best & sporting


snap sekeping jerr
sbb nureen x tunggu pon majlis ni
byk keja nk wat kat opis
so nureen plan2 bangun tanpa dketahui
hehehhee

pastu nureen p mana???
x blk lagi tp lepak jap opis daddy
kat citu jgk


ni la ikan laga @ ikan karin
daddy bela kat opis
nak kasi umah dia cantik2 dak opis daddy x bg
sbbnyerr takut esok msk keja dh x dak dh aquarium ni atas meja
hehhehe

ni aquarium turtle ellesya masa mula2 kami bela dia
tp skrg dh besar x selesa la dok aquarium kecik kan


asben kata ari ni ikan dia baik
klau x slalu garang jerr
cari cermin x dak klau x bleh tgk betapa garangnyerr ikan laga nih...


cantik kan ekor dia
klau ellesya tgk ni sure dia best..
daddy kita bela jgk kat umah bleh???


4 comments:

Huda said...

cantik ikan laga tu :)

::NureeN:: said...

huda :
a'ah.. dha sebln asben bela baru hari ni g tgk ;p

LYAfrina said...

wow...canggih r..enjin racing lg tu...

lya pgil tu ikan skilau

~iz~ said...

chayok...chayokk..bersenam memang baik untuk kesihatan...:)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011