Wednesday, July 13, 2011

hadiah dr cute mum dah smpi

autopublish

semlm balik keja
nmpk ada sampul putih d peti surat
dari cute mum untuk 


nureen dpt tau dr eb
cepat2 terus tgk blog cute mum masa tue
mmg sukerrr sgt




hadiahnyerr adalah....


nama nureen jd double la ehhehe
aziatul di apit oleh 2 nureen
x pe janji sampai kan ;)


apasal blurr nih...
hhhmmmm sbbnyerrrr


ellesya menangis nureen letakkan flower tue kat baju dia
so gambo kat atas jd bergerak2 lerr..
nureen pon nk terbalik kena tolak ngan ellesya ni

makin kuat nih
nak tau knape??
bukan ellesya x suka tp.....................
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


ellesya nk nureen letakkan di kepala dia
wat mcm sepit rambut
hahhahaa.... bila dh letak kat kpala


tersenyum la dia
hepi........


hepi smpi mintak ambik gambo gigi dia
hahhahaa


pastu melompat2 atas katil
betapa hepinyerrr


oppsss sensor!!!!

bila anak dara ni hepi
dia mula nk snap abes semua gambo
so bermula la seisi snap gambo sndri
pegang camera pastu pusing ke arah muka dia
snap!!!

tiru sebijik mcm nureen slalu buat
"mana tumpahnyerr kuah klau x kenasi"
 kan3x...


antara hasil tangkapan ellesya


ngan daddy


syok sendiri
ambik sambil senyum
ehhhehe...
mmg terhibur aksi ellesya petang semlm
blk keja penat pon x terasa.. ;)

tq cute mum..
kami suka la flower ni...
cantik...


10 comments:

Anum said...

kuang2
hahhahhhaha
tahniah

amiey lee said...

wahh tahniahhh

LYAfrina said...

seskisnyer cik abe tu... hhehehhee

bila ltk kat rmbut pon jd comel gak :-)

Fieza79 said...

tahniah2 menang...lawak la elly ni heheee

Nens Collection said...

pandainye elleysa snap gambar

dinor's family said...

pandainya elly ambik gambo, jaga2 nureen nnt lain pulak gambo dia ambik opsss...lawok ja....

Cute MuM said...

hehe.. nak letak kat rambutlah pulak.. takperlah.. janji hepi..

~iz~ said...

heehee...ellisya pandai kan...memang cantik pn letak kt rambut..cute hadiah tu..:)

~iz~ said...

nureen iz taq sertai GA ni yer...good luck:)

http://izsitusanasini.blogspot.com/2011/07/ga-blog-saya.html

Hanie said...

amboi...dh pandai snap gmbr sndrik...

yay!! leh komen...haha

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011