Thursday, July 14, 2011

dinner with bff daddy

salam...

hari ni nureen dah start cuti
sepatutnya nak bertolak ke UM pkl 8.30 pagi ni
tp ada hal yg x dpt dielakkan
so nureen bertolak petang cikit

yg paling menggumbirakan hati ni
2 insan tersayang akan mengiringi game nureen nanti
offcoz la daddy & ellesya

kami bertolak sndri & menginap di luar kolej UM
cuma kena punctual la bila time game mesti ada d sana
klau x kena marah
ehhehee

crita ntah bulan bila nureen pin dh lupa
kwn baik daddy dr KL turun penang
so wat perjumpaan kecil d selera santai, queensbay
betui ntah nama kedai ni
dh lama x p lupa dh

tp sygnyerr nureen x snap pon gambo kwn daddy with wife yg baru jerr balik dr honeymoon d UK
perggghhhh.... bila plak kami nk merasa ke sana yerr...


semua dh order
ellesya wat muka bosan d meja mkn
myb x kenal lagikan dia lebih byk diam


makin moyok muka anak mummy soang nih...


uikkk... tutup muka plak


muka ala2 nak marahkan mummy jerrr....


wahhh.... ada buah tangan la..
wif BFF daddy yg buatkan 
special utk daddy sbb daddy mmg sgt2 suka mkn
bkn stakat daddy jerr
kami 2 pon suka


muka dh hepi
konker la dia soang
x mau bg daddy
hehehhee


dok mengira kot brapa bijik aunty bg kat dia
hehehehhe

* lama x mkn ikan bakar kan.. bila kita nk p lg daddy??? hehehhe


6 comments:

LYAfrina said...

SAMA MCM ASYA..KALO ORG BARU JUMPA MALU2 KUCING SKET..DIAM2 J DULU..BILA DH MESRA..HA AMBIKKK

el said...

dulu jpe elly pun gitu gak x byk ckp pas2 ok

Huda said...

husna pun gitu..muka kelat je tgk org tak kenal :) lama2 dia ok la..heheh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Elyy malu yer..comel jer gaya dia.. ;)

Anum said...

comelnya dia buat muka cm tue..

dinor's family said...

bagus2 anak dara mula2 mst la jual mahal lu kan....malu2 mieummmm...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011