Thursday, July 28, 2011

western food terbaeeekkkkk...........


salam 

bila dpt gaji apa xtvt yg wajib korang buat
hehhheee...
kami ni bila dpt gaji 1stly mmg cari port la
samaada mummy @ daddy akan blanja mkn

2 mlm lepas, kami terjah queensbay lagi
daddy nak blanja mkn weastern
yg terbaeeekkkkk d DAVE DELI
sape x pernah coba bleh la coba lps nih..



otw ke queensbay



dah order semua
ellesya duduk ja mintak camera
ambik gambo daddy, mummy & diri sendiri
apa yg ellesya kenan sgt ngan no 45 tue pon x tau
suruh kami 2 gaya ngan no tue...



turn dia plak posing



sampai terteleng2 kpala



ni offcoz la dia snap sndri..



ice choclate pilihan mummy
ellesya yg rasmi dolu



rancak nmpk... 



juice lemon pilihan daddy



ni utk daddy
dah lupa la apa nama set ni
hehehe... daging, ayam, sosej, coaslow, kentang putar etc....



pilihan mummy plak
lasagna, spagethhi, coaslow



ellesya plak pinggan kosong
hehehehhe....
bukan x mau order kat dia
tp klau order kang x abes plak
so ellesya share k..



see.. mmg berselera tol 
sukerr tgk.. faveret ellesya mmg spagethhi..





sape suruh gigit garfu tue.. hehehe



dessert plak ice cream McD la..


pasni klau nk beli ice cream kena beli cone ice cream saja
sbb ellesya lebih suka gigit cone tue dulu dr ice cream.. hmmm....
last2 ice cream tue cair jerr...

tq daddy, blanja kami 2 kat DAVE DELI
mmg mavelous lah...
;)


* pagi2 ni ada meeting ngan bos baru... huhuhuuuu... nureen lebih suka bos lama, sporting abes.. bos baru ni ramei org kata agak cerewet...


8 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..dapnye aunty tgk elly minum ice choc..napa posing celah2 tiang tu? :D

Huda said...

uisshh..nmpk sedap :) beriya elly makan :)

LYAfrina said...

SAMALA..KALO DPT GAJI MSTI MKN BESR DULU... GAJI LYA DPT AKHIR BULAN..JD LYA BLANJE DULU.GAJI FAIN LAK 3HB BRU DPT..BRU DIA BLANJA...

TIME2 MCM NI LAH BLH ERATKAN HUBUNGAN KEKELUARGAAN..DUK SEMEJA..MCM2 TOPIK BLH BNCANG.

mama tisya said...

menarik je tgk menunye..rsnye br skali mkn kt dave deli...

**mcm kita ckp aritu la prosedur pos ekpress nk dokumen je..tkpe kita tgu

Fieza79 said...

suka western food..!
weekend ni nak pi ronda2 quensbay la..

el said...

sedapnye weiii..lm giler x mkn kat DD ni

Nens Collection said...

aduss meleleh air liur..teringin la plak

Ya ALya said...

sodapnyer la......momel je tgk ellesya tu yer.......

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011