western food terbaeeekkkkk...........


salam 

bila dpt gaji apa xtvt yg wajib korang buat
hehhheee...
kami ni bila dpt gaji 1stly mmg cari port la
samaada mummy @ daddy akan blanja mkn

2 mlm lepas, kami terjah queensbay lagi
daddy nak blanja mkn weastern
yg terbaeeekkkkk d DAVE DELI
sape x pernah coba bleh la coba lps nih..



otw ke queensbay



dah order semua
ellesya duduk ja mintak camera
ambik gambo daddy, mummy & diri sendiri
apa yg ellesya kenan sgt ngan no 45 tue pon x tau
suruh kami 2 gaya ngan no tue...



turn dia plak posing



sampai terteleng2 kpala



ni offcoz la dia snap sndri..



ice choclate pilihan mummy
ellesya yg rasmi dolu



rancak nmpk... 



juice lemon pilihan daddy



ni utk daddy
dah lupa la apa nama set ni
hehehe... daging, ayam, sosej, coaslow, kentang putar etc....



pilihan mummy plak
lasagna, spagethhi, coaslow



ellesya plak pinggan kosong
hehehehhe....
bukan x mau order kat dia
tp klau order kang x abes plak
so ellesya share k..



see.. mmg berselera tol 
sukerr tgk.. faveret ellesya mmg spagethhi..





sape suruh gigit garfu tue.. hehehe



dessert plak ice cream McD la..


pasni klau nk beli ice cream kena beli cone ice cream saja
sbb ellesya lebih suka gigit cone tue dulu dr ice cream.. hmmm....
last2 ice cream tue cair jerr...

tq daddy, blanja kami 2 kat DAVE DELI
mmg mavelous lah...
;)


* pagi2 ni ada meeting ngan bos baru... huhuhuuuu... nureen lebih suka bos lama, sporting abes.. bos baru ni ramei org kata agak cerewet...


Comments

wah..dapnye aunty tgk elly minum ice choc..napa posing celah2 tiang tu? :D
Huda said…
uisshh..nmpk sedap :) beriya elly makan :)
LYAfrina said…
SAMALA..KALO DPT GAJI MSTI MKN BESR DULU... GAJI LYA DPT AKHIR BULAN..JD LYA BLANJE DULU.GAJI FAIN LAK 3HB BRU DPT..BRU DIA BLANJA...

TIME2 MCM NI LAH BLH ERATKAN HUBUNGAN KEKELUARGAAN..DUK SEMEJA..MCM2 TOPIK BLH BNCANG.
mama tisya said…
menarik je tgk menunye..rsnye br skali mkn kt dave deli...

**mcm kita ckp aritu la prosedur pos ekpress nk dokumen je..tkpe kita tgu
Fieza79 said…
suka western food..!
weekend ni nak pi ronda2 quensbay la..
el said…
sedapnye weiii..lm giler x mkn kat DD ni
Nens Collection said…
aduss meleleh air liur..teringin la plak
Ya ALya said…
sodapnyer la......momel je tgk ellesya tu yer.......

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017