Friday, July 15, 2011

...ALHAMDULILLAH rezqi masih memihak kepada ellesya...


Salam ceria buat kwn2 semua

hari ni nureen start game d UM
doakan team kami menang yerr
tp rasa mcm x der harapan bila tgk team dr negeri2 lain

uiikkk... awat tajuk semcm jerr
mana x nyerr
nureen dpt msg dr eb bertanyakan adiah apa yg ellesya dapat dr mummy ayu sempena 
contest : si kecil bersama payung
ellesya dpt no 2
aed anak ke 2 eb dpt no 1

nureen mmg belum terima
dh check peti surat pon x dak
dh nk msk 2 minggu eb terima adiah tp nureen x der plak
so nureen terus tanya mummy ayu
mummy ayu pon dh risau
pos 13 june lagi sepatutnya dah lama sampai

masih x berputus asa
balik umah cari la kad yg posmen tinggalkan sbb masa diorg anto tue x dak org kat umah
mmg x jumpe
 akhirnya mummy ayu send no siri minta nureen check kat pej pos

baru semlm nureen sempat g check tue pon kebetulan kuar site singgah kejap
hhhmmmm.... tersenyum lebar bila rezqi masih memihak kpd kami

nak tau keputusan penuh bleh terjah cini

hadiah tertinggal kat opis
so pagi2 b4 gerak g UM
mummy bawak ellesya g opis dulu

sepanjang perjalanan..

Ellesya : mummy......... mana hadiah kakak ellesya
Mummy : jap la.. dah nk sampai ni, adiah kakak sya ada atas meja mummy..
Ellesya : mummy beli kerr???
Mummy : tak.......... ellesya menang contest dpt no 2
Ellesya : oooooooo.....

mmg x putus2 asyik bertanya ja


besau lagi...


special kad


mmg sgt2 suka.. tq mummy ayu


Ellesya : wow!!!! bestnyerrr


sgt2 xcited nk buka


comel.. fvret clr elly plak tue..
lepas ni x der la ellesya asyik ckp pkl 9 & 11 jer bila tanya
boleh cepat mengenal.. ;)



Ellesya : mummy, mana baby bop..
Mummy : baby bop balik umah mummy dia kot mkn nasik....
Ellesya : oooooo


mmg ellesya sgt2 suka hadiah yg dia dpt
tp mummy x bg dia buka lagi
balik buka & main kat umah

bila ckp g2 terus dia ajak mummy balik...
amboiii.... x sabar2 la tue nk main
heheheh

tq so much mummy ayu


8 comments:

Huda said...

hadiahnye mmg best :)

el said...

seronok lah si elly tu eh dpt adiah best

mummy_ayu said...

alhamdulillah..dah selamat sampai ke tuan punya nya..
glad allesya like it.. :-)

nanakimie said...

hehe..bestnya..suka pic ellesya posing ngn payung tu:)

Fara said...

wahhh..bestnya..tahniah allesya..pandai possing eaa...

dinor's family said...

tahniah elly mmg pandai bposing mcm mama dia gak le....

Cik Rose Cute said...

bestnya...dapat hadiah...dah tak sabar nak bukak hihihi

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah Elly..
Hadiahnye sgt menarik.. ^_^

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011