Tuesday, May 22, 2012

Gaya tdoq emir & elly

ASSALAMUALAIKUM

emir kuat tdoq tau
lepas kenyang ja minum susu tdoq la dia
klau berjaga pon slalunya lewat petang pkl 5 lebih smpi la pkl 10 mlm mcm tue pastu tdoq
beza ngan ellesya dlu 

emir suka tdoq mengiring
tp bila tdoq mcm ni dia cepat terkejut 
so nureen bg dia tdoq meniarap

cukup nyenyak
smpi nureen plak yg kejutkan dia utk minum susu hehhee

fokus dekat cikit..

gambo ni masa 34 hari, kepala emir dh kuat
nureen tgk dia pusing sndri kepala tue

smpi ternganga mulut
mak kata klau tdoq meniarap mmg nyenyak sbb 
bb dlm perut pon meniarap kan
dan ellesya dlu pon kami bg tdoq meniarap jgk
lagi satu perut bb x kembong

sygnya nureen puas dok godek2 pic elly masa kecik yg tdoq meniarap tp x jumpe la, yg ni ja ada

ni snap guna anset sbb tue blur cikit

dan yg terkini

:)
ada cam ka mana satu elly mana satu emir???
hehhehe
yg baju putih tue ellesya & baju biru tue emir


16 comments:

fieda said...

olo..tomeynyer 2 beradik ni tido...mcm lebih kurang jer muka dorang berdua tu..

MRS. K said...

muka ayah depa... hehehe

eima said...

muka ellseya lebih ke wajah bapa die

Zie said...

Alalaa... samer jer... cutenya dah botak yer..

KhaiRin : anies said...

uuuuiiii da tumbuh rambut yaaa...comel comel comel

syazie blog said...

berisinya tangan emir...bleh masuk WWE...hehehe...malam dia ska terjaga x?

wantie said...

alala.. comenya. elly ngan emir beza kat bibir tu rasa kak t la.

Fieza79 said...

tomey nyaa gaya tido gitu..nmpk emir bambam laa nureen..dh besar dia..sat ja dh sebulan lbh ehh...

Myra Jay said...

Uih, BamBam dah Emir..

Belah kiri tu Elly, tang mata dia tu yg leh buat orang kenai.. :)
Emir belah kanan ;)

Imah Dinor said...

cepatnya dah sbln lbh dah ye...klu time ngandung lambat ja rasa masa blalu...dah brisi pun....sama la muka depa dua...

Nens Collection said...

ololo..mmg sweet la..hehe

LYAfrina said...

comelnyer...
mana tumpahnyakuah kalo x knasi kan..

iizza said...

comey jer..

bukan tidur menirap x elok ker tuk baby..confius la sy..

NEKCIK said...

comeinya kak yong nii..adik pun hensem

nanakimie said...

sama je dua beradik ni,hee.....:)

el said...

comel...bila tgk lama2 bb hang..aku lak x sabau nak ada bb boy ni hahahaha

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011