Friday, December 13, 2013

ellesya berambut baru

assalamualaikum.....

balik ja dr sunway carnival, kami singgah tesco jelutong
dah janji nak bwk ellesya g potong rambut
juz potong ckit jerr
kat sunway carnival ada 1 kedai jerr, tp mcm x berbaloi plak potong kat c2

so bila kami terjah cni, ellesya nmpk happy
ni 1st time ellesya potong rambut d kedai
tapi 2nd time rambut kena potong sbb b4 ni nureen potong sendirik jerr
masih senyum yerr
posing2 ngan rambut lama
start potong ellesya mcm kekok ckit
bila amoi tue suruh tundukkan kepala
ellesya tunduk skali ngan badan hehee
so mummy la ckp juz tundukkan kepala bdn tegakkan balik :)
eh3x.. sedih kerr..
mcm layannn jerr
kebam bibir plak
dok tgk apa tue, smpi x brani nk pusing kepala
last2 main stereng keta tue.. haha
taraaaa.... siap.....
siap nmpk mummy dlm cermin lagi
ni la V layer... potong ckit jerr
klau nak potong pendek pon sayang sgt
mummy la, suka klau ellesya rambut pjg :)
_____________________________________________________________________________
jom singgah

20 comments:

Nurzakiah Hanum said...

salam jumaat
wow new hair design

syawalsimpsons said...

muka rilex je potong rambut..

Kakzakie said...

Kreatif saloon dia utk budak tempat duduk dia dlm kereta mainan. Memang budak sukalah...

Ala.. Ellysya rambut macamana pun cute juga.

el said...

oo kedai ni
ni arwen nak sekolah kenalah potong rmbut pjg dia tu..mmg syg nak potong..tp rsnye potong cam elly ni gak kut hehe

Zura@Iwan said...

kedai gunting rmbut kt citu mahal noh.rm 15..hehe

ak sll gi potong kt salun je..hikss..irfan pon bw kt kedai salun kt jelutong tu, ada cina laki yg potong rmbut.

wahida said...

pandai salun tu buat tempat duduk mcm tu utk budak...budak2 pun mesti suka...

aku pun suka kalau budak pompuan berambut panjang nok...baru nampak jelita gitewww...

Rizziela said...

cantiknyer rambut dia

eB said...

rambut elly tuh wat per pn cantek...
tmbh tuannya comel . :)
eh... dh leh wat ke blom nih bloglist tuh?

Qhaifa Nur said...

cantik rambut bentuk V ni Nureen...jangan kata ellesya...auntie Nur buat potong macam tu juga...

Nafira usof said...

cantek rambut baru Ellesya.
lebat jugak rambut dia yer. hitam pekat jer nampak.

wantie said...

cantik.. rambut Aleesya pun jenis rambut elly ni. tapi kak t tak mo potong lagi. hehehe

AnneRaini said...

budak pompuan kalo rambut pjg boleh buat mcm2 fesyen. comel jer tgk.

Sayangku Zie said...

CANTIK KEDAI NI ADA KERUSI KANAK2 ALA2 MAINAN ... KAT MANA LAGI ADO? NAK BAGI rAYYAN DUDUK DAN TAK TAKUT NAK GUNTING RAMBUT... HUHU

msredcheesecake said...

cantik rambut allesya.... nanti dah besar pakai tudung cam mama k...

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

salam ziarah..macam bestla kedaini...x pernah jumpa ni 1st time tengok..kat mana ye?

Khai♥Rin : anies said...

comel rambut mcm tu..tingin gak nk ptg...;-)

watyz said...

wa.. makin cantik la kak sya ni...

Fai CeritaCinta said...

wahhh besntnye ade salon kanak2 mcm ni.. sure budak2 suka gunting rmbut kat sini..

mama lieyna said...

Ingt potong pendek terus td... hee... mmg sayangkan.. :-)

Kesuma Angsana said...

seronoklah dier yer !

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011