Thursday, December 26, 2013

bila amal sampai.....

assalamualaikum....

pagi ahad tue, mcm biasa amal akan blk ngan abg nureen
sbb mak nureen mmg jaga amal kan..
so... xcited la amal bila jumpak ramai2
model baru bangun tidoq, cukup ceria pagi tu
kan.. senyum jerr.. tp mcm terkejut jerr
mmg sportinglah...
ni gaya apa plak ni???
eh6x.. boleh ke panjat tiang tue??
amal.... walaupon sebaya ngan emir tp depa x brapa nak masuk
myb sbb sebaya @ sbb masing2 lebih suka berkawan 
ngan org yg lebih tua dr dari depa???
emir jeles la tue amal mai dekat mummy.. hehe
tengok.. emir lalu jerr...
masa tgk TV pon sama...
emir lambat ckit nak join
amal mmg suka klau ramai2 mcm ni
dah naik keta sorang2.. nak p mana??
nak ikut.. boleh???
mmm... agak2nya apa yg emir tgh buat??
amal mula nak kacau sbbnyerr???
nak ambik keta mainan tue...
emir terus angkat & peluk..
kan.. emir x suka kongsi ngan amal walhal tue keta amal tau.. haha
amal, baju dah sendat.. baju tu utk 2thn..
amal baru 1thn 5bulan
bila mummy shera join, amal ok ja, emir mula nak lari

berebut dahh
cukup la tue, sorang 2bijik, eh emir ada 3 la, dia kepit kat celah ketiak tue hahhaa
main atas lantai lagi selesa yerr emir??
ni gaya amal bila main keta
dia akan baring mcm tue n sambil sorong keta
emir dah bawa diri bila amal turun 
sronok tgk budak2 ni main kan... dok opis soang2 pon x pe janji dpt tgk muka anak2 :)

nak tau sambungannyerr... esok yerrr


_____________________________________________________________________________
jom singgah

11 comments:

NinaAz said...

amboii. sakan gaya dia yeaa.. hehe.

Sayangku Zie said...

amal bolatnya dia syok pelok dan gomoi nih... emir taknak kawan yer... nati dah besar sket baru leh kawan2...

el said...

sedap tgk badan amal
ni dpt gomol best ni hahahaha
biasalah budak 2 ni xmo nak kawn sgt ngan budak sebaya..nak gak kawan ngan budak tua2 hahaha

Time Traveller said...

kadang2 suka pulak tgk gelagat kanak2 kecik ni bermain.. berebut mainan la.. :D

wantie said...

best tengok emir..main main gitu.

Khai♥Rin : anies said...

ms kecik2 mmg nmpk x ngam tgk la nnt bla da bsr... ada yg melaung x nk blk rumah sbb da syok bermain bersam2 ;-)

eB said...

smangat nmpk amal eh? he3...
pelok pon sodap... ;p

Puteri Kayangan?@#$%???? said...



waaa meriahnya .. suke tgok budak2 bergaul dan bermain bersama ..memeriahkan suasana di rumah kan sis (^_^)

Zura@Iwan said...

amal smngt tol..
geram tgk
eh emir penah ptong rmbut tk beb?

mama lieyna said...

Budak budak....gitulah, kdg sebaya ni susah nak ngm, nak2 sama2 boy..tp ok ja tgk tu.. :-).. tak sampai tahap bergaduh berebutkan mainan tu..

syawalsimpsons said...

seronoknya emir ramai2 kat umah yee

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011