Friday, December 27, 2013

bakat terpendam ker emir???

assalamualaikum...

cerita bersambung....
bila emir dh bawa diri
bawa diri p susun keta kat cni
dr 3 bijik jd 4 bijik...
penuh tertib emir susun
bangga dgn hasil susunannya...
kemas, teratur....
tiba2 amal pon nak join sekaki
tapi badan amal d c2, mata dok tgk TV.. hahaa
 emir mula ubah keta2 dia
amal dpt gak sebijik buat main2...
emir tgk jerr, kali ni tak pulak nak berebut.... 
makin emir ketepi makin amal merapat
eh, muncul plak harley davidson.... 
cantikkan, emir susun keta2 tu
ni la bakat terpendam emir, kat umah sndri x der plak dia susun2 mcm ni
emir dpt susun mcm ni sbb amal dh tidoq...
so terus nureen ajak emir mandi
lepas lunch, sambung lagi....
kali ni lebih byk keta mainan yg emir susun
amal stay ngan treadmarks g2...
emir x mau bagi amal main la
tapi bila amal ambil lori lagi satu, terus emir menangis....
amal terkejut kerrr????
baikkan amal, bagi jerr kat emir lori tue balik...
terus diam.... hehee

comelkan... nanti dh besar ckit baru pandai nak bergaul
emir plak, hari ke2 baru ok ckit
mula berkawan, main cak2..
elok la depa pakat nak balik dah...

jumpak lagi tahun depan....
_____________________________________________________________________________
jom singgah

11 comments:

el said...

amal mmg cengitu eh ngan trademark dia..baring2 lau nak main hahaha mmg cute
saja kaco emir susun kete2 tu ehhhh

Rizziela said...

ada tukang kacau ek?

Sayangku Zie said...

baru nak mesra yer... nanti dah lama baru leh main sama...

Pnadai dia susun kereta mainan tu... chomel gitew

msredcheesecake said...

rajin emir susun kete... anak sy kalau main kete pun bederet susn je....

Myra Jay said...

Pandai menyusun Emir ni, bagus sel2 otak sedang berfikir :)
Good boy :D

Khai♥Rin : anies said...

rajin mengemas si emir ni nnt..nureen.. aminnnn

wantie said...

sib baik dia susun keta keta kecik ni je. buatnye semua keta yg kat luar pun dia nak susun jenuh. hahahaha

Nafira usof said...

cantek jer Emir susun.. teratur jer~

Cho Zila said...

amboi3 pandai dia main gitu. kita yang tengokpun cam nak belikan lagi...

AnneRaini said...

comel jer budak berdua tu...emir takmo bagi menan die ye...hehe

Zura@Iwan said...

mcm irfan la suka susun keta..hehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011