Wednesday, December 4, 2013

dinner || KENNY ROGERS COLMAR,BUKIT TINGGI ??? betoi ka???

assalamualaikum.....

mmmm mesti ada yg terpikiq nih
betoi ka kami terjah kenny rogers kat COLMAR?? tp ada ker kat sana??  hahaha
colmar bukit tinggi tue @ berjaya hill kan
wahhh.....
bestnyerr klau smpi sana kan
nyaman sejukkkkk berkabus....
perghhh..... 
tapi kami kat queensbay jerr la.. hihi
yg nmpk mcm sana sbb ada deko2 krismas ni kot
kebetulan hujan plak... mmg sejuk sgt mlm tu
mcm sama kan hihii.. 
sbb dlu masa kami g colmar pon masa krismas gak.. 
 kan nmpk x? ala2 colmar kan hihii
(masih diawang2 ker mak budak nih haha)
sejukkkk jerr bila tgk deco ni
sejuk mata memandang sejuk lagi tuan punya badan haha....
masa dok edit gambo ni
nmpk mcm nyaman jerr sbb tue nureen edit mcm ni
bior nmpk mcm real dok kat sana walaupon realitynyerr tidak hahaa
mana tau kan, rezqi kami bleh terjah fraser's hill ker, cameron highland kerr... hehe
(hint ke ni en.soami?? hihii)
 memandangkan hujan dr ptg smpi ke mlm
sejuk sgt so anak2 mmg pakai sweater n long sleeve 
 emir xcited kan bila tgk menu
 sekali... hahaa dah lapaq sgt la tue
moncong mulut2 bila tgk set tue haha
 kakak sya plak suruh mummy ambik gambo dia tgh berenang atas meja
yg bagusnyerr.... emir dok merangkak bawah meja
hahahaaa..... mmg merata la dia jelajah
 aloloooo.... cumilnyerr dia 
 ni knape plak??
rasanya kena marah ngan daddy ni sbb tak duduk diam
 emir kena tangkap syiaaappp ngan mummy sudahhhh
 daddy & mummy punya
ellesyanyerr lmbt ckit.. emir ayo masak jerr haha
x der la.. kita kongsi yerrr
 x sempat nak snap dh sekerat daaaa
muffin ni mkn panas2 mmg sedap
 set yg daddy punya...
whip potato tue dh nmpk mcm kawah gunung berapi kan haha
 mummy punya harusss ada salad sbb emir & ellesya suka
 ellesya punya the simple one
 bersemangat ellesya potong ayam tu last2 mkn ngan tangan haha
tu strawberry yogurt ellesya punya
 emir & ellesya dpt plate plastik yg mcm ikea punya tue
tp rasa mmg betol la ikea punya kan
sama mcm kat umah hehe
 anak teruna wit bapak teruna tgh khusyuk mkn
 apesat mummy pon nganga skali bila suapkan emir
hahhaaaa
 candid yerr....
 dpt plak lolipop mickey mouse
sbbnyerr bila emir dh kenyang dia x mau duduk diam
asyik nk melawat kawasan
so daddy bawak g beli lolipop baru mau duduk diam haha
 ni separuh dh dimakan hehe..
nak gak tayang tue....
 mushroom soup ni emir & ellesya punya
 turn daddy suap luas emir nganga sbb sudu tu bulat
sudu soup kan bolat... hehe
 dessert dh smpi
yg ditunggu2... mavelous oooo
warm choc cake....
 uuiiiitttt...... mcm terkejut pon hado hahaa
 amboiii..... nikmat terasa lagi wooooo
 ellesya pon tak kurang hebatnyerr
so sexy tau....
 mana tumpahnya kuah klau x ke nasi kan hehee
 ni yg smpi termimpi2 nih
lava gunung berapi dh meluahkan isinya...
masa snap pic ni, icecream + choc cair tgk meleleh2 mcm lava tau.. nyum4x

alhamdulillah.... kenyangnya kami mlm tue
tq sooo much daddy...
turn mummy plak k.. jom2.. kita terjah mana plak?
hihiiii
dah kenyang, singgah posing kat cini jap

 anak dara ni bab posing mmg best lah
 sbb dh nak tutup kot, patutnya x leh naik atas tue
kami belasah jerr
janji dpt snap gambo cantik hehehee......
_____________________________________________________________________
jom singgah

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

el said...

hope en. suami tahulah keinginan bini dia tu haha

eima said...

dah lama tak pi mkn kat KR ... cam besh je kan ....

Zura@Iwan said...

nnti smpi la bukit tiggi tu..
ak tk penah smpi pon..

ada gk dlm list nk p fraser hill, tgk la cm mn..hikss

weh emir dia tk mgamuk ke kalau nmpk air ais tu..irfan kalau nmpk air ais,mgamuk nak..huhu..

» NAJA « said...

sedapnya vanilla muffin KR..aduhh teringin pulak

wantie said...

mood cristmas dok mai dah

Nafira usof said...

sedap pulak nampak ais kream tuh. terliur~

Qhaifa Nur said...

sekarang kalau pergi mall..suasana krismas sesaja kan...
lama juga tak masuk KR ni Nureen...

eB said...

x dinafikan gambaor2 mmg cantek... lioke....
ps: sentiasa pekenan kat jacket elly tuh... da bomb :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011