Monday, December 2, 2013

random phoby by phone

assalamualaikum.....

layannnzzz jerr la pagi2 ni ngan pic dr anset mummy yerr
x nyempat nk edit gambo dh hehee
last 2week, p queensbay masa singgah DAISO
emir dh menguap mengantok yerr walhal baru jerr smpi queensbay
snap masa d kampung

emir klau dpt tgk cartoon x dernya nk layan mummy nak snap gambar dia ngan kakak sya
hahaa.... emir p ambik baju tidoq kakak sya n pakai
dah mcm jubah kan... dh tue nmpk mcm pompuan :P
suka benor nak pakai tudung x kisah ngan towel pon boleh...
pic lama masa emir x bleh berjalan lagi

masa ambik elly dr tadika, pesan belikan barbie 
billion mall kat baling kedah

1st time ellesya baca doa mkn lepas dia mula2 masuk tadika dulu
________________________________________________________
jom singgah

13 comments:

Kakzakie said...

Cantiklah elleysya pakai tudung -cumil sangat:)

lieyalatif said...

alahai...comel sgt2 ellesya pakai tudung nureen...bagus kecik2 dah ajar bertudung...mule2 mmg laa on off pakai nye...tapi takpe yg penting die nak gak pakai kan.....

emir pun tak mo kalah...sibuk nak pakai baju kakak yeak...cam dayyan gak le ni nureen...pantang lepa, laju jek amik baju kakak ...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Lama x singgah sini..dah besar dah emir..makin comel..^^

p/s : nureen..yang tutorial tu boleh tengok kat sini.. http://sinnymimi.blogspot.com/2011/03/tutorial-popular-post-bergerak.html

Nurzakiah Hanum said...

salam isnin
dan selamat pagi

eima said...

emir tu cam gegirl jambu gile ..hihi

elly plak alahai comey betui kan .... mak pak rupe arab..anak menurun comey

Zura@Iwan said...

pic 1st tu..elly pakai lipstik ke?
comey dia..hehe

Qhaifa Nur said...

suka tengok patung barbie ellesya...kat rumah aeish main kejap lepas tu hilang entah kemana nureen..

seronoknya tengok 2 beradik ni...

wantie said...

elly nampak comey la ngan tudung.

Myra Jay said...

Comel plak emir pakai tdung ngn baju kak sya..hehee :)

Itulah kuasa baby kan, sentiasa nmpak comel :)

Myra Jay said...

Nureen, myra xingat la ambik dr mna tp Nureen cer try tutorial ni
http://tutorialuntukblog.blogspot.com/2011/06/tutorial-buat-scroll-box-untuk-blog.html


p/s : Omega tu mmg mmbakar lemak - memb myra mkn sminggu perut da kempis, laki dia puji dia sronok ;D

eB said...

makin lama mkn jambu si emir tuh ya... he3...
tenet troks nor... ssh sgt nk bw.... koata android dh abes plk tuh... si aed rajin youtube... hu3

Khai♥Rin : anies said...

hehehe betul la emir cam pompuan je comel jerrr

Myra Jay said...

Nureen boleh try yg ni, dlu myra pernah ikut tutorial dari kak has.. :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011