random phoby by phone

assalamualaikum.....

layannnzzz jerr la pagi2 ni ngan pic dr anset mummy yerr
x nyempat nk edit gambo dh hehee
last 2week, p queensbay masa singgah DAISO
emir dh menguap mengantok yerr walhal baru jerr smpi queensbay
snap masa d kampung

emir klau dpt tgk cartoon x dernya nk layan mummy nak snap gambar dia ngan kakak sya
hahaa.... emir p ambik baju tidoq kakak sya n pakai
dah mcm jubah kan... dh tue nmpk mcm pompuan :P
suka benor nak pakai tudung x kisah ngan towel pon boleh...
pic lama masa emir x bleh berjalan lagi

masa ambik elly dr tadika, pesan belikan barbie 
billion mall kat baling kedah

1st time ellesya baca doa mkn lepas dia mula2 masuk tadika dulu
________________________________________________________
jom singgah

Comments

Kakzakie said…
Cantiklah elleysya pakai tudung -cumil sangat:)
lieyalatif said…
alahai...comel sgt2 ellesya pakai tudung nureen...bagus kecik2 dah ajar bertudung...mule2 mmg laa on off pakai nye...tapi takpe yg penting die nak gak pakai kan.....

emir pun tak mo kalah...sibuk nak pakai baju kakak yeak...cam dayyan gak le ni nureen...pantang lepa, laju jek amik baju kakak ...
Lama x singgah sini..dah besar dah emir..makin comel..^^

p/s : nureen..yang tutorial tu boleh tengok kat sini.. http://sinnymimi.blogspot.com/2011/03/tutorial-popular-post-bergerak.html
Nurzakiah Hanum said…
salam isnin
dan selamat pagi
eima said…
emir tu cam gegirl jambu gile ..hihi

elly plak alahai comey betui kan .... mak pak rupe arab..anak menurun comey
Zura@Iwan said…
pic 1st tu..elly pakai lipstik ke?
comey dia..hehe

Qhaifa Nur said…
suka tengok patung barbie ellesya...kat rumah aeish main kejap lepas tu hilang entah kemana nureen..

seronoknya tengok 2 beradik ni...
wantie said…
elly nampak comey la ngan tudung.
Myra Jay said…
Comel plak emir pakai tdung ngn baju kak sya..hehee :)

Itulah kuasa baby kan, sentiasa nmpak comel :)

Myra Jay said…
Nureen, myra xingat la ambik dr mna tp Nureen cer try tutorial ni
http://tutorialuntukblog.blogspot.com/2011/06/tutorial-buat-scroll-box-untuk-blog.html


p/s : Omega tu mmg mmbakar lemak - memb myra mkn sminggu perut da kempis, laki dia puji dia sronok ;D
eB said…
makin lama mkn jambu si emir tuh ya... he3...
tenet troks nor... ssh sgt nk bw.... koata android dh abes plk tuh... si aed rajin youtube... hu3
hehehe betul la emir cam pompuan je comel jerrr
Myra Jay said…
Nureen boleh try yg ni, dlu myra pernah ikut tutorial dari kak has.. :)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017