Monday, December 9, 2013

ngidam tomyam... !!!!

assalamualaikum.....

bila sebut ngidam sure kaitkan ngan pregnant kan
hihiii..... alhamdulillah klau ada rezqi nureen kan
tapi bukan nureen yg ngidam
kawan nureen ni, teringin nak mkn tomyam
so nureen teman dia mkn kat cini
sbb nureen dh mkn b4 tue... so juz dessert la
crita 2 mggu sudah baru nak up n3 hahahaa
last mai cni, rasanya emir kecik lagi kot
ada yg set ada yg a la carte
 apple juice & milktea
mavelous... tomyam seafood & nasi kosong 
pulut mangga... sedap 1st time makan
baru rm9.90
ni la dia org yg ngidam tomyam tue
aina
tuan tanah kedaun pon nak posing jugak :)

_____________________________________________________________________________
jom singgah

12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
singgah pagi isnin

Rizziela said...

sedapnya tom yam tu :D

Qhaifa Nur said...

mahunya tak sedap tomyam Nureen..
geram tengok pulut dengan mangga tuh...

wahida said...

huwaaaaa...sumpah terliur tgk pulut mangga...feveret aku tu...huhu...

mama tisya said...

tomyam tu sedapnye ...pulut mangga mmg suka..1st time nureen mkn ye

eB said...

tomyan tuh.... kecur liur (",)
mcm kena msk2 jerk kita nih... he3

Syima ~Mama Kyra~ said...

mangga pulut tu mengiurkan..i pun x pnh mkn lg..huhu

wantie said...

aduhai...sedapnya. part pulut mangga tu memang kak t tak leh menahan. nanti nak skodeng kat mana la ada jual mangga manis. nak je bedal...

Nafira usof said...

sedapnye pulut mangga tuuuuu!
meleleh air lior tengok..
sedapnyeeee!

Zura@Iwan said...

tak lama lagi hg plak la mengidam...ameen..

mama lieyna said...

Sedapnye tomyam.. terus jd ngidam gak..ahaks.. :-)

~MommyAqilMedina~ said...

aduii pulut mangga..sedapnyaa..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011