Monday, December 23, 2013

emir areeq bin mohd nasir

assalamualaikum....

cerita nov lepas
nureen EL masa ni.. lepak2 kat umah ngan emir
daddy keja & ellesya plak g tadika
so kami plan nk lepak qbay la apa lagi...
yahooo.... jom

awal emir siap... dah ready nak g jln2 kan....
baju tu yg kakak sya dlu tau... emir dh bleh pakai
walhal kakak sya dlu pakai masa 4thn hehe
dah smpi cni, kita isi perut dlu
klau bg mkn sndrik, mmg dia duduk ja kat baby seat tue
so sng la mummy pon nak mkn kan
eh... tadi baju merah.. dah tukaq ka?
haha... harap maklum!!! baju spare mmg kena bawak kan
klau x tumpah tu bkn budak ler namanya
puas emir main ptg tue...
dlu masa kakak sya sebaya emir, mummy pon suka bwk lepak2 mcm ni
so fair la kan... :)
_____________________________________________________________________________
jom singgah

11 comments:

msredcheesecake said...

bestla emir lepak ngan mummy dia...

mama lieyna said...

Itu untungnya pandai drive kan, boring2 bwk anak lepak2 ..jalan2.. :-)..syok la emir tu..

Nurzakiah Hanum said...

seronok dia

syawalsimpsons said...

nampak seronok dier main2 n lepak ngan mummy yee

Nad MamaZN said...

Emir ensem!!!!
Kpop hehe

Kakzakie said...

Betul Nureen usia macam Emir kena spare baju bila jenjalan...

Khai♥Rin : anies said...

beerjimba jimbi ye aemir ;-)

~MommyAqilMedina~ said...

hehee..comel je Emir..Aida pon kalau pergi memana je, mesti bawak spare..risau kan..terkotor tertumpah.kita jugak yang rimas..hehee

Sayangku Zie said...

Betul tu... pakai baju kejap je ... lepas sejam belemuih sudah

Zura@Iwan said...

berselera emir makan
berjimba2 ngn mummy je la ye
kak elly sure jeles kan

wantie said...

amboi..syok la emir dapat jenjalan ngan mummy. jadi kapel mummy ek..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011