emir areeq bin mohd nasir

assalamualaikum....

cerita nov lepas
nureen EL masa ni.. lepak2 kat umah ngan emir
daddy keja & ellesya plak g tadika
so kami plan nk lepak qbay la apa lagi...
yahooo.... jom

awal emir siap... dah ready nak g jln2 kan....
baju tu yg kakak sya dlu tau... emir dh bleh pakai
walhal kakak sya dlu pakai masa 4thn hehe
dah smpi cni, kita isi perut dlu
klau bg mkn sndrik, mmg dia duduk ja kat baby seat tue
so sng la mummy pon nak mkn kan
eh... tadi baju merah.. dah tukaq ka?
haha... harap maklum!!! baju spare mmg kena bawak kan
klau x tumpah tu bkn budak ler namanya
puas emir main ptg tue...
dlu masa kakak sya sebaya emir, mummy pon suka bwk lepak2 mcm ni
so fair la kan... :)
_____________________________________________________________________________
jom singgah

Comments

msredcheesecake said…
bestla emir lepak ngan mummy dia...
mama lieyna said…
Itu untungnya pandai drive kan, boring2 bwk anak lepak2 ..jalan2.. :-)..syok la emir tu..
syawalsimpsons said…
nampak seronok dier main2 n lepak ngan mummy yee
Nad MamaZN said…
Emir ensem!!!!
Kpop hehe
Kakzakie said…
Betul Nureen usia macam Emir kena spare baju bila jenjalan...
beerjimba jimbi ye aemir ;-)
hehee..comel je Emir..Aida pon kalau pergi memana je, mesti bawak spare..risau kan..terkotor tertumpah.kita jugak yang rimas..hehee
Sayangku Zie said…
Betul tu... pakai baju kejap je ... lepas sejam belemuih sudah
Zura@Iwan said…
berselera emir makan
berjimba2 ngn mummy je la ye
kak elly sure jeles kan
wantie said…
amboi..syok la emir dapat jenjalan ngan mummy. jadi kapel mummy ek..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017