Tuesday, December 10, 2013

bila ellesya join lunch mummy wit friendzz

assalamualaikum.....

ni pon sama
cerita 2 mgu sudah lepas sehari kami pekena tomyam
kali ni pekena chicken rice shop plak
hehee...











ada promosi la plak bila terjah aeon
nureen beli 2, strawberry dream dgn vanilla cashew delight
sbb juz rm29.90 
klau beli 1 rm16.90
so jimat rm3.90 kannnn..... try la sedap :)




_____________________________________________________________________________
jom singgah

11 comments:

Rizziela said...

Wow..bestnya blh pau mummy colour pensil yg cantik..pink lagi

Nurzakiah Hanum said...

happynya dia

~MommyAqilMedina~ said...

wahh besarnya colour case dia...mesti esya happy dapat luchein dengan aunties n dapat beli es krem..hihhihi

Sayangku Zie said...

wah cantik kaler ellysha... meh acik pinjam.. hehehe

Zura@Iwan said...

kwn kecik join sm ye..hikss

chicken rice shop dulu ada kt tesco..
now dh tutup..tk laku kot ha..

Kakzakie said...

Siapa yg paling untung sebenarnya? Mestilah Ellysha sebab makan dapat pencil colours dapat:)

wantie said...

Best la Nureen dapat bawak anak join lunch. k.t ni belum pernah rasa pengalaman gitu lagi ar

lieyalatif said...

amboi nureen ngan ellesya mcm adik ngan kakak dah tau....tak nampak mcm mak ngan anak pun....mude remaje gitu.....

peberet anak2 lieya gak ni nureen...sedapkan nasi die...melekit2 lemak gituuuu...lieya suek ayam roasted die....sedap betul cecah ngan sambal die....

biase la tu nureen, mmg tak sah tak kene paw kan...redho jek laa tuk princess sorang nie heheehehehe

mama ila said...

amboii..sedapnye aunty tgk air aleesya..hihi.. dapat hadiah colour pencil yer..cantik =)

el said...

dila ngan aina tu muka diorg iras2 jek..cam adik badik
lawo kaler elesya..ni tuk sekolah sok kan

Khai♥Rin : anies said...

mummyyyyy comel la colour pencil niiiii ;-)

p/s i'll be @ penang by next month.. jumpa nak?? ;-)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011