Monday, October 5, 2015

27.08 ellesya turns 7 & zara turns 3

assalamualaikum..... 
autopublish

pejam celik pejam celik dh masuk bln 10 kan
mmg cepat ja masa berlalu...
kesibukan sekarang smpi dh x dak masa nk terjah blog
nak bw umah kawan2 pon x sempat, rindu sgt tau
sepi sgt blog ni.. bersawang penuh

jom la kita throwback gambo2 yg terperam jekkk dlm camera aku nih
cerita besday girl ellesya & zara 27/8 yg lalu

besday girl dh x kisah kek mcm mana janji ada bunga katanya
so yg simple & sedap...
manggo cheese kek...


suprizeeee..... saja tau daddy nyakat besday girl kasi kotak kosong hihii
besday girl x tau masa ni

kemain x sabar nk bukak kotak tu

emir pon dpt tp emirnya dlm tu ada helikopter
hihii

posing la kunun2nya adiah betoi kan hihi

kebetulan dekat opis ada pasar mlm
so daddy ambik kakak sya pas sek agama singgah belikan makanan2 ni

helikopter dh keluar dr kotak...
yg besday girlnya plak??? emir yg xcited.. skali hahahaaaaa kosongggg
menjerit la besday girl
sedih la kannnnnn

pastu daddy nyakat lagi...
bagi cover saja... masa ni dh xcited tau, sbb besday girl mmg minta hadiah henphone dr daddy
sekali dh tarik keluar x dak isi dlm cover tu hihi
emir la paling hepi sbb dpt 2 kotak hadiah haha

taraaaa.... kotak gold baru keluar..
tgk la... dpt hadiah kek dh tolak tepi yerr

masing2 khusyuk kan...
mummy ajak potong kek pon dok boleh postpone jap

:)

org pertama yg kakak sya call, daddy..

kak sya.. dh la tu...
jom posing ngan kek plak

selamat panjang umur, murah rezqi & menjadi anak yg solehah
aminnnn

emir pon x kurang hebatnya kan




ok tamat smpi d cni k...

_____________________________________________________________________

ZARA besday at ampang

zara plak kek princess... jeles plak kakak sya bila tgk kek zara yerr

zara pon xcited sgt... sampai kiss princess kek dia hihi

next day
2nd kek besday
ellesya anak baby sitter yg buatkan
zara plak aunty dia kot yg bagi 2nd kek ni, lupa dah.. hahaa


dlm byk2 rainbow tu zara juz mkn yg choclate sahaja hahaha

ni plak aksi kakak sya yg buat emir terpegun 
hahhaa

besday sya kami sambut mlm rabu
so weekend la tunggu nk g queensbay carikan adiah besday dr mummy plak
dr mummy pon kakak sya request jgk
apa yg dia request??? tungguuuuu
jln2 sambil cuci mata

taraaaa..... nila yg besday girl nak dr mummy
sbb kasut sport kakak sya mmg dh banyak tp kaki kakak sya tu cpt pjg
semua dh x padan
sbb tu dia request yg baru
dah dpt kasut kita layan anak2 main plak

eshal pon teror main
masa ni lagi sebln eshal genap setahun
tunggu n3 eshal plak yerr

sebelum balik singgah j-co layan yogurt dulu
tgk... buli daddy plak depa ni hihii
eshal dh dibuai mimpi...

tq pd kwn2 yg masih sudi singgah cni :)
insyaALLAH nureen akan membalas kunjungan bila berkesempatan :)

___________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD

serunding sedap... :)
http://aliaharyanie.blogspot.com/
012-9218016
 membeli sambil membantu...



6 comments:

Myra Jay said...

Wahhhh besnya kak Sya dapat hadiah henpon...
Apapun selamat hari lahir kak Sya, moga membesar menjadi anak solehah ye sayang :)

mama tisya said...

happy busday ellesya...wah kecik2 dh dpt adiah hp

syawalsimpsons said...

happy bufday ellesya...seronok tgk anak dara ni posing tau

LYAfrina said...

sama la dgn lya.. x update sgt blog..ntah apalah y sibuk sgt smpai x tkejar tu..

hihi..sian kak sya..kna main2 ye..
happy birth dear,,
moga trs bjaya duniakhirat..amin

lieyalatif said...

seronok dpt hadiah hp idaman hati ....moga terus jadi anak yg cemerlang yeak kakak sya...amin...

Dewi Aja said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011