Monday, February 28, 2011

::weekend d frndz wedding::

salam
hari ni bersiaran di rumah
elly masih demam
call bos
bos plak tanya ambil EL ke MC??
rasa2nya ambik mc ja la kan
save cuti hehe...
ari ni sepatutnya mummy teman daddy 
p video confren kat exchange jelutong
dgr amanat dr
DATO' ZAM
ceo kami
dah elly demam so daddy p soang ja la

jom layan weekend kami
d majlis kenduri kwn sekelas kami 2 la
kami kan 1 class masa study dulu
hehee...

bermulanya episod kami di tgh hari sabtu

elly org paling awai bersiap
siap layan guitar lagi

ada gaya ni...

kami dah otw ke majlisnyerr...
biasa la rutin kami 2 bila dok blkg
harus bergambo..

pergghhh... cun la anak mummy & daddy ni..


nak jgk melekat, elly siap tolak ngan tangan lagi

kami dah sampai
cuaca agak panas
elly siap nk pakai topi lagi
katanya panas la mummy...

seisi menjamah & menjamu selesa x der je
sbb perut dh lapo sgt
nanti klau ada terliur plak
hhehee

eh3x.. elly merajuk la ngan mummy..
bkn main muncung lagi..
sbb dia mintak nk snap gambo
nk pegang camera
mummy x bg
so merajuk la
x pe la..
k sya pegang skali ja k
mmg bg dia snap gambo tp semua x elok..
so x der la aii publishkan di sini..
hehehe

pengantin sebok layan tetamu
elly ambik port

uikk... pose menggoda ke tue???

siap nak suruh kipas mcm pengantin lagik

simple kan pelamin depa

nice kan

aik...
gambo pengantin x ambik la plak
hhmm x pe la

kami teruskan agenda kami
g servay sport rim utk motor daddy
sbb rim dh bengkok
slalu ja tayar motor pancit

smpi 1 kwsn ni
mummy suka la tgk
design kedai ni..

ala2 koboi gitue...

cayalah..

dah nak blk
elly dh berpeluh2
so bertukaq la bajunya
keciankan lama2 pakai baju kurung
x selesa la
skrg ni kan musim kemarau

bkn main sronok lagi
bleh jengoi kpala kluaq tingkap

sambil dok menyanyi lagi

ok dah la tue..
meh trun kat mummy..



jom kita besfas.. nak msk apa ya utk elly ari ni??



7 comments:

Fieza79 said...

amboi elly skrg kemain comei lg bertudung..cute sgt..hehee

nice la pelamin penganten...rugi tk dpt nk tgk gamba pengantin nya...mesti lwa gilaa hehe

Nureen said...

fieza :
kejap jer bertudung sbb cian tgk dia panas..

ehhehe dok ralit sembang gambo pengantin lupa snap da...

eb ezrin2 said...

sgt2 jeles... byknyer nureen & elly gambo pakai baju kurung... hu3

Myra Jay said...

Comel sangat elly pakai selendang, nmpk manis je :) Ha lepas tu hilang abes la..hehhee

Nureen said...

eb :
elly ni klau nureen pakai baju kurung dia pon nk klau pakaikan dress dia akan teriak tau eb..

aerish x nak pakai baju kurung ker eb??

myra jay :
dia suka pakai tp kejap je la.. ehhee

mekchu said...

comel nye anak dara tu.. pandai bergaya.. dah besar ada potensi ganti nasha aziz tuh.. hehehe..

Nureen said...

mekchu :
pose no 1 heheh... muka elly mcm nasha azizi kerr?? ahaks..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011