Thursday, February 24, 2011

::pink PINK pink PINK::

~autopublish~

PINK
feveret clr elly
lain plak mummy
mmg x suka pink

asal jerr pink semua cantik..
lps mandi jerr nk pakai baju pink jerr
1 ari tue plak
5 6 pasang baju elly akan salin
tp semua slalunya akan pink
PINK PINK PINK PINK!!!

jom layan elly in PINK
kami kat giant minggu lps
tue daddy kat blkg
tgh pilih mata kail
nak mancing ujung minggu
ngan kwn2 dia
elly asyik jerr mintak nk ikut
daddy g 'pishing' katanya..

tgk... skuter pon cr yg pink

hhooohhhoooooo.....

yeaaa.... bestnyerrr....

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


ni plak piccas elly di kg
kami nak g pasar mlm
mummy teringin nk mkn
YONG TAU FOO
kat kg jerr yg dpt paling sedap
cayalah...
 
dari atas smpi bawah semua pink
pinjam tudung mak teh tp dia kata tudung dia..


peace




ok.. last posing in PINK


9 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wow wee so sweet la anak dara ni bertudung, kalo balqis kejap je pakai pastu tak mau pakai dah...

mamalieyna said...

gegirl mmg sinonim dgn pink! sgt comel elly bertudung gitu..sesuai je kalau kata itu tudung elly kan..sama saiz..cun jer..hehe..

Fieza79 said...

gugurl harus la dgn pink je baru sweet..! sama la fieza dl..asal nk pilih baju kat anis je asik terambik pink..kaler itu jgk yg bekenan..

Huda said...

aunty pun suka pink dan juga mesti purple la kan :)

Nureen said...

anje :
elly pon kejap gak anje.. ntah ptg tue dia pakai lama la plak..

eina :
nureen pon suka tgk elly pakai tudung.. so cute..

fieza :
hehhe... pink itueww ayu.. emuah utk elly.. bleh la fieza join contest 4ever in pink.. ;)

huda :
bestnyerr aunty nyerr fvret clr sama ngan elly la..;) purple pon elly suka..........

el said...

mn gambar yongtaufu tu..kt penang ni aku dok carilah wei kt mn ade..yg kuah dia pekat tu huhuhu

Nureen said...

EL :
gambo YTF x der la abes dahh.. semua org kebulur ptg tue kejap jerr aku idang licin... pergghhh...

Syazie's Blog said...

tudung tu yg wat elly comel...ye arr...tgk tudung sapa...weeee....thum up 4 elly...muah2...

Nureen said...

syat :
elek elehhhhh.... kembang semangkuk la tuh!!

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011