:: 1st time terjah wit elly::


Alhamdulillah.......
adik aii no 6 UMMUL HANI
dah slamat smpi m'sia
skrg ada d ampang
wit adik aii no 4
selamat balik dr
Iskandariah (Alexander) mesir
sambung wat medic
baru tahun 1
skrg ni kan tgh hangat rusuhan
InsyaALLAH esok dia akan balik
kg di Baling , Kedah

Tajuk n3 ari ni..
agak2 nya kami terjah apa ya??
klau tgk pic kat bwh ni
sure la terjah wayang kan
tp crita apa???
jeng3x....
kita layan dulu piccas kami anak beranak...






kami dibekalkan spek 3D
dah dpt teka ka??


Cerita pon bermula...
*
*
*
*
*
*
*
1/2 jam berlalu.......

ni la yg kami tgk...
gambar from en.google.. tp sedikit blurr...






elly hanya layan bila ada part yg ada bear tue jerr.. klau time part manusia dok bercakap mula la ajak kuaq..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
bila dah naik nama2 derector la.. pelakon la... elly apa lagi....
siap bertepuk tangan lagi.. merdeka la bleh kuaq... ngeh3x...

 
Jom kita balik...


Comments

el said…
aku ritu pun tgk tron pki spek 3D ni
danish balik2 abis dia story kat kezen2 n sedara mara dia
abg tgk moto besarrrrr (tron) pki spek mateeeeeeeeee...fuhyoooooooo bestttt hahahahaha....
'NuReeN' said…
ni la 1st time aku tgk wayang setelah 2thn 5bulan x tgk.. ehhee
LYAfrina said…
lya pon dah lama2 giler2 sgt2.... x tgk wayang,, bygkn btapa lamanya...
tp kalo nk tgk skarang mmg xleh.. lya x rsa asya sporting.. msti asyik nk loncat2 jer kat dlm tu.. + sound effectnyer lgi laa
'NuReeN' said…
lya klau nk byk asya make sure 100% cartoon sbb elly pon x sporting.. merata dia berjln.. masa part cartoon ja dia tgk heheh

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017