Wednesday, February 9, 2011

::Menara Alor Staq::


weekend kami 3 minggu lps
kami blk kg
sebelah PIL
d jitra
dah 27thn x pernah lagi aku naik menara a/s
so kali ni
daddy ajak naik menara
so plan la kami anak beranak
akan terjah menara jgk petang tue..

sementara nak kuaq
layan elly main 1 lagu
lagu apa????
lagu fvret
"when U happy & U know it U clap ur hand"

dalam perjalanan elly terlena


tinggi x??? tp x la setingga menara KLCC

buat peace smpi terpejam..

mimik muka b4 naik menara.. di lobby.. kami 2 ni kan staff TM so naik free la.. juz tulis nama dlm buku jerr.. klau ikutkan soang RM4 kot..

dlm lif..

panggil pon x layan sbb asyik tgk pemandangan luar..

last tgk jgk..

teropong ajaib...
ngeh3x..
tgk gaya elly teropong bandaraya a/s

elly bukan pejam mata tau tapi angin kuat kat atas tue..







ni gambo dari dlm teropong

abes terselak skirt..

berlari berkejaran...





penat kerr??
dari atas menara.. inilah bandaraya alor star..






daddy snap dr jauh.. aksi 2 beranak nih... layan jerr laa...


elly x abes lagi..






yg ke 19 tertinggi...



pemandangan diwaktu malam..



souvinear dr menara.. sebatang pen

td silau x nmpk kan.. ni la dia.. elly pilih arnab.. mcm tau2 ja thn ni thn arnab.. ;)

sementara tunggu daddy minum2 ngan BIL kami photoshoot dulu...













bye2 menara a/s..


7 comments:

wantie said...

dah lama tak pergi sini. masa anak dar dodulu rjin la pergi sini. tak banyak berubah pun yer..

'NuReeN' said...

wantie:
a'ah.. lebih kurang sama ja beza kat lobby ada cermin...

eb ezrin2 said...

gayat ar... hu2

'NuReeN' said...

eb :
x dak la.. ok jerrr

tiefazatie said...

wah..ifa xpnh pun dtg lg kalu xslp la..hihi

el said...

aku pun x nah g sini lg...best ke?hahahahaha

LYAfrina said...

bestnyer duk di puncak awan

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011