Friday, February 18, 2011

::ungkapan "TQ MUMMY" " TQ DADDY"


rindunya nak balik
peluk elly
nak kiss
nk gomoi2..
hehehe

hhmmm tajuk n3 ptg jumaat ni...
elly mmg ringan mulut
klau mummy @ daddy bg apa2 barang
sure dia akan ckp 
"tq mummy" " tq daddy"
pastu sure la
1 kiss melekat d pipi
emuahhh
kadang tue bkn setakat pipi
dahi, idung, mata, telinga
semua dia nk kiss

ni yg rindu sgt bila tgk gambo dia ni..
jom sama2 kita layan elly
di suatu hari
di rumah kami
;)

bila elly nmpk ja mummy hampaq sejadah nk sembahyang
dia pon turut ambik telekung dia..
tp telekung tue besaq cikit
nmpk la rambut berjambul kat dpn tue..

lps sembahyang lepak tgk tv plak
di angkutnya selimut & bantal bentuk karipap
dia yg masa baby dulu tue plak..


curi2 buka mata tgk mummy la tue...



jom tgk CD plak

x kan nk tgk soang kan
bosan la
dia ajak suku kaum barney & bear
tak ketinggalan minnie mouse dia tue..
baru suku dr koleksi bear dia

crita apa lagi
JUMBO GAJAH BIRU
la

mummy plak ngan rajinnyerr
buatkan icecream vanila utk elly
suka la dia..

nikmatnyerrr

panjang dah rambut anak mummy ni..
cantik kan
suke
x sabaq nk tgk lagi panjang


terselit manis jerr bunga kat tepi telinga tue..
tue bkn betoi pon
edit jerr
hehehehe...
ari ni blk keja kol 5
x mau pikiq keja dh
nak balik awai
yahoooo..... nak peluk cium elly puas2..
eeemmmuuuahhhh



3 comments:

eb ezrin2 said...

sweetnyer...
eb kalo aerish ckp g2...
walopn satu hari berkali2... ttp raser best ;p

Nureen said...

eb :
rasa terharu tau eb.. bila dia ckp tq jerr sure nureen mintak dia kiss pipi..
sweet lah

mamalieyna said...

cantik rambut ellh tau! ^_^...tgk tv sambil mam eskem..dapnyee..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011