family : percutian yg awesome!!!!!

assalamualaikum....

di kesempatan ini 
salam maal hijrah 1435 H dari kami sekeluarga...

mmm... weekend lepas, kami cuti direct tau 
dari hari sabtu sampai selasa
isnin tue mmg TM dpt cuti replace deepavali
hehee

so kami plan nak bawak anak2 lepak hotel
plan kami berjalan lancar
 kami terjah cini...
tak jauh pon.. dalam penang jugak
janji dpt tenangkan pikiran & anak2 hepi kan.....
hehe... mcm kenal je kan tangan sapa tueee.....
 masuk jer bilik... emir dah buat pelaboran
ellesya plak sbb dah lama x dpt mkn keropok, nureen sekat haha
mmg ambik peluang la...
 muka hepi la dpt makan jajan...
 emir as usual.. akan terjah setiap pelusuk bilik
tak caya?? tunggu gambaq seterusnya...
 kan dah ansem pakai sluaq mcm tue... 
dok usung la botoi aiq kakak sya punya
klau bubuh aiq masak, lambat jek nak abes
bubuh sirap ckit... wahhh berebut2
 bermulanya penjelajahan emir...
 kan3x.... hahhaa
 adakah mummy @ daddy mcm ni masa kecik dolu2 ???
hihiiiii
 ellesya tak kan nak tgk saja kannnn
ellesya tue sebenaqnya dh x sabaq nak mandi kolam tau
 tue dia...
tengok dr beranda tingkat 4 dah nmpk...
best4x.... jommmm
dah ready nak turun.... 
 amboi... masing2 dengan aksi tersendiri
 emir lagi x sabar sebenarnya
dok tgu pintu lift buka jer nak serbuuuu
tergelak nureen soang2 kat opis bila tgk aksi ni...
cerita mandi manda kami besok yerr..... hehe
________________________________________________________
jom singgah

Comments

Cuti panjang baru nie i pun plan nk pegi sini.. tapi fullhouse pulak..sedih betul!! mesti best kan kat sini...=D
mama lieyna said…
Best tuu... wlu dekat tetap nmanya bercuti :-)
Sayangku Zie said…
Of Flaminggo masa memula datang sini family day 2011.. Dina 4 tahun tahun ni kami kembali lagi kesini dina 6 thun sekali sampai kat entrance..
dina siap kata mama kita pernah mai sini dah kan?
erkkk sekali mama pun haah betul,.. eh tajam betul ingatan dia.. hehee

p/s Pool untuk anak2 kecik tak syok.. huhu anak2 ramai tak muat.
uish...buat apa dalam kabinet tu :)
Lynn Hamzah said…
dah lama x bawa anak gie berjimba kat hotel...mcm syok jer duk kat hotel tu...
el said…
baru tgk lam living social depa ada wat voucher kat flamingo hehe..budak2 mmg seronok lau dpt mandi kolam..ni pun plan nak bw budak2 main kolam..tp nak kolam hat ada mcm2 tu hehe..tgh pikirin kt mn nak pi
Ann@zanyra said…
flamingo penang,best x?N konon2 klu next time nk g penang, igt nk try cini pulak..huhuh
Qhaifa Nur said…
tengok dari beranda bestnya...ada kolam...seronoknya ellesya dan emir
wantie said…
happy nau anak anak Nureen dapat bercuti tu.

hahaha... semua pelosok deme terjah. sabor je lah.
lieyalatif said…
lieya pun selalu plan gini...takyah pi jauh2 pun...cari jek hotel yg ade pool kan...budak2 pun hepi...kite pun syok lepak hotel....
Nafira usof said…
bestnyeeeeee mandi kolam~
tido hotel~

sonok 2 badik masuk lam gobok yer. hahahaha
eima said…
ok la tu .. even dlm penang pun dah besh sbb dpt bercuti
wahh seronoknya..rindu Penang..mesti anak2 berendam sakan kan..tak sabar nk tunggu next entry..hihi
Zura@Iwan said…
lama tk titon hotel nieh..
hehe..ada gk plan nk cuti2 hotel kt png jek..
tp asyik tk jadi jek..haha..
nn lylyn said…
seronok anak2 nye =)
kasihredha said…
part mandi kolam yang seronok tu
sik baik la kecik...kalu da besar msk dlm almari tu...x leh kuar...nk wat cm ne??? ;-)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017