Wednesday, November 6, 2013

elly jumpak dentist kali ke2

assalamualaikum...

hari selasa minggu lepas
nureen bawak ellesya g tampal gigi
b4 tue mmg dia ada ckp gigi dia sakit

mmg ada 2 lubang.. pastu yg bekas tampal yg lama pon dh longgaq
tgu masa jerr akan terkeluar
so nureen mintak doc tampal balik

kali ni x bwk g clinic gomen
bawak g private.. sbb bleh wat claim kan
clinic yg sama jugak nureen g cabut gg awal thn ri tue...
sementara menunggu giliran...
x der org sebenarnya.. sbb nureen sharp pkl 2 dh terpacak kat c2
so kami tgu doctor blk makan...
nmpk tak buku apa ellesya baca?
hahaha... bila wassap kat daddy pic ni
daddy ckp... mmg ellesya pandai berlakon
mcm boleh baca bahasa cina jerr hahhaa
serius tuuuu.....
tengok gambaq jer lebih...
ayoooo gambo apa tue????
dah masuk dlm.. lending2 kejap
so sexy U punya assistant la doc hehee
ellesya ok ja... dia x der mslh bab nak tampal gg
doc pon ckp lembut..
ellesya ikut tiap arahan yg doc ckp
perghhh... siap bersila lagi
bukan sbb bosan.. 
bila tanya ellesya, katanya sbb sejuk sgt
aircond dlm clinic tu buat dia sejuk

dok esoknyerr ellesya demam
katanya sbb sejuk kat clinic gg... hehhee
moga sempat sembuh yerr....
________________________________________________________
jom singgah

10 comments:

Maria Firdz said...

bgusnya dia... mmg kna latih jmpe doktor gigi kan.. klu tak nnt dia takut lak..

seri.selaseh said...

skrang nak servis gigi dah senang. X sakit cam dulu. Budak2 pon dah brani tinggal sensorang dgn doc. Dulu2 sebut je nak cabut gigi dah gigil.

mama lieyna said...

Cayalah ellesya, sempoi ja dia jumpa doc gg ye.. good girl.. kita yg besar ni pun seram nak jumpa doc gg..hehe..

wantie said...

good Job Ellesya. tak de nak meragam bagai. suka suka suka snagat tengok dia.

watyz said...

hr tu kite pon bawak harith g klinik gg. buat rawatan sbb gg dia rosak ckit... good girl la kak sya sbb berani...

Zura@Iwan said...

bdk2 mmg kena cek gg...
la ni mkn mcm2..huhu..
elly berani...good girl

el said...

mmg brani kakak elesya ni eh..gud girl

NEKCIK said...

nekcik nak pinjam elleysha temankn gi kelinik gg lah...nak tumpang semangat elleysya!!

Nafira usof said...

beraninye diaaa..
untie pon takut nak jumpa doc gigi. hehehe

LYAfrina said...

waa..good ellysya.

lya pon bwk asya jumpa dentist sjk umur 2 thn lg.. 6 bln skali.. y skarang ni dg terdelay..coz xde msa nak bawakkan.papa asya bz..lya kan xleh drive..tu y ssh , bgantung pnuh dgn fain

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011